כמה חשוב לבדוק ולוודא הכל ! אמריקן איירליינס
-
רכשתי כרטיסים לארה”ב לוגאס לפני כמה חודשים.
הטיסה מחרתיים, עם בריטיש ללונדון והמשך לוגאס, החזרה עם AA ואל-על.
ברור שוידאתי את קיום הטיסות באתר של בריטיש, כי הזמנתי ישירות באתר AA.
לפני כחודש קיבלתי שינוי הטיסות בחזור, לא משהו קריטי אז הסכמתי.
הערב אני בודק שוב באתר בריטיש כדי לעשות צ’ק אין מחר בבוקר. להפתעתי, הטיסה מת”א ללונדון נעלמה. יש רק הטיסה מלונדון לוגאס.
התקשרתי לשירות AA בארה”ב, אמרו לי שהכל תקין.
התקשרתי לבריטיש, אמרו לי שהטיסה מת”א ללונדון לא קיימת, רק מלונדון לוגאס !
שוב התקשרתי ל-AA והסברתי להם את הבעיה, זה לקח קרוב לחצי שעה וסידרו לי שוב את הטיסות, הנציג של AA דיבר עם בריטיש וסידר הכל מחדש.
כעת בדקתי באתר בריטיש וכל הטיסות שרירות וקיימות.
תארו לעצמכם שמחרתיים הייתי מגיע לנתב”ג ומתברר לי שאין לי טיסה ללונדון !!!!!!
תבדקו, תבדקו ותבדקו, תעקבו אחרי הזמנות כי לעתים יש בעיות ובאגים למיניהם. כבר סיפרתי שבפעם האחרונה שיבשו שמו של אחד הנוסעים שטס עמי, אז היה ב-KLM.
-
תודה ראובן על האזהרה.
יש משהו בעייתי בממשק בין בריטיש ו-AA, שגם אנו נתקלנו בו בעבר.
לטיסה המופעלת ע”י בריטיש שהוזמנה באתר דרך AA ממיאמי ללונדון, לא ניתן היה לעשות צ’ק אין מוקדם באתר של AA, וכמובן שגם לא באתר של בריטיש, כי ההזמנה לא נעשתה דרכו.
בשיחת טלפון עם בריטיש, ענתה נציגה חצופה “בפעם הבאה תעשו הזמנה דרך בריטיש ולא יהיו בעיות”.
בסוף הכל הסתדר מול מנהלת התחנה של בריטיש בשדה התעופה, אבל היה מעצבן.
כמובן שזאת לא בעיה ברמה של זו שהיתה לך, אבל עדות נוספת לבעיתיות הממשק בין שתי חברות אלה כמו שכתבתי בהתחלה.
נסיעה טובה ובילוי נעים!
-
כמה חשוב לבדוק ולוודא הכל ! אמריקן איירליינסקרתה אצלי בהזמנה טעות דומה, אמנם לא זמן קצר כ”כ לפני הטיסה. הזמנתי באוקטובר דרך הנציגות של יונייטד בארץ טיסה למיזולה וחזרה מסיאטל.
הטיסות הבינ”ל הן קודשייר עם לופטהנזה, וכשנכנסתי לאתר של לופטהנזה כדי לבחור מקומות ישיבה, ההזמנה בעצם לא היתה קיימת. בהתחלה חשבתי שככה זה אמור להיות כי את ההזמנה ביצעתי מול יונייטד, אבל לפני חודש בערך אמרתי לעצמי שכדאי בכל זאת לוודא את זה. אחרי שיצרתי קשר גם עם לופטהנזה (שראו את מספר הכרטיס אבל לא על שמי) וגם עם יונייטד, התברר שמישהו שם פישל.
לבסוף יונייטד הציעו לי לעשות הזמנה חדשה ללא תוספת תשלום עבור כרטיסים יקרים יותר (ללא עצירה באירופה).
בהחלט מצטרף להמלצה שלך ראובן- לבדוק כל פרט קטן!
-
ועדיין אני במתח אם הטיסה שלי בסוף מאי עם אליטליה לבוסטון תצא לפועל...
-
תודה על האזהרה. טיסות הפנים שלנו הם עם AA ואני עוקבת.
-
גם לי זכורה בעיה בממשק בין AA ל-BA. בטיול לצפון מערב ארה״ב, היתה לנו טיסת פנים של AA מסיאטל לניו יורק, כשכל הטיסות נרכשו דרך BA.
גם אז התקשיתי לבצע Check In בעצמי דרך האתרים של החברות והזדקקתי לשיחות טלפון ארוכות לשם כך, אבל לפחות לא היו תקלות מהסוג של ״אין טיסה כזו״ או שאינני ברשימת הנוסעים. רק הרבה טרחה לממש משהו שאחרת הייתי עושה בעצמי תוך דקה או שתיים.
ובכל אופן, ראובן,
שתהיה לך נסיעה קלה, בטוחה ומהנה ושזו תהיה התקלה היחידה !
-
כמה חשוב לבדוק ולוודא הכל ! אמריקן איירליינסתמיד חשוב להכנס לאתר ולהזמנה ולבדוק את הטיסות כמה וכמה פעמים ממועד ההזמנה ועד מועד הטיסה.
בחודש אוקטובר הזמנתי טיסות לדרום אפריקה עם קונקשן באתיופיה.
מה רבה היתה הפתעתי לגלות חודשיים לאחר הקניה שטיסת ההמשך מאדיס ליוהנסבורג נדחתה ב 24 שע’.
לא קיבלתי שום מייל על כך מהחברה. ( כבר התחילו רע
)למזלי גיליתי בזמן והצלחתי לשנות את מועד הטיסה הראשונה היוצאת מהארץ ביממה, כך שהקונקשן שלנו נשאר כמות שהוא. ירד לי יום מהטיול.
מיותר לציין איזו קטסטרופה יכלה להיות אם לא הייתי מגלה בזמן והיינו נתקעים 24 ש’ באדיס עם כל המשמעות של הפסד יום במלון מוזמן , רכב שכור שכנראה לא יחכה , אי הנוחות וכ’ וכו’ ….
מרגיז מאד. בעיקר זה שלא עדכנו
אז תמיד תבדקו.
אני משתדלת להכנס לפחות פעם בחודש עד הטיסה ולבדוק שאין שינויים ( בעיקר בהזמנות ארוכות טווח)
קרוב למועד הטיסה כדאי לבדוק בתדירות גבוהה יותר .
נסיעה טובה לראובן
איריס
-
צודק ב100%
-
-
נסיעה טובה ראובן!
-
תודה… על העדכון אני גם טס עם בריטיש בשילוב אמריקן עוד שבועיים .
עדכן ראובן אך הלך עם הרישום למושבים בבריטיש שנפתח הצ’ק אין 24 שעות לפני הצלחת למצוא מושבים נורמליים?
-
זוהרלא הצלחתי כ”כ עם המושבים, העיצה כמעט אפסית, קצת מאחור, אבל זה בסדר, נשב יחד ונסתדר. הם רוצים שאתה תשלם, כל עוד לא נטוס בעמידה אני לא אוסיף להם גרוש. אולי בנתב”ג יסכימו לתת לנו מושבים יותר קדימה.
-
שתהיה טיסה נעימה... נקווה שתצליח לשפר מיקום בנתב”ג.