תכנון מסלול לויאטנם
-
היי,
מתכננים נסיעה לויאטנם בקייץ ל-3 שבועות. זוג + 3 ילדים בוגרים. ביקשתי הצעות מחיר לשירותי פנים לתקופה הזו וקיבלתי הצעות יקרות מאד (למרות ששתי הצעות הן מסוכנויות מקומיות בויאטנם). הבנתי שויאטנם זולה באופן יחסי וההצעות היו יקרות פי כמה מהעלויות בפועל (מתוך בירור עם מטיילים שטיילו באופן עצמאי).
אנחנו יודעים בדיוק היכן נרצה לבקר במהלך התקופה, השאלה אם קל להסתדר ולהזמין את הנסיעות בסוכנות מקומית כשנגיע (נסיעות, מלונות, אטרקציות ועוד).
לא ברור לי כיצד נוצר הפער בין ההצעות של הסוכנויות המקומיות בהצעות שהם שולחים לבין המחירים בפועל כשמגיעים לשם.
רציתי לברר עם מטיילים מנוסים שביקרו שם, האם באמת עדיף להזמין טיולים כשמגיעים לויאטנם ולא מראש ?והאם יש הצעות קונקרטיות לחברה מקומית שמומלץ להזמין דרכה?
תודה...
-
אנחנו טיילנו עם ילדים בויאטנם פעמיים. אמנם עשינו את זה בסגנון תרמילאי אבל כל דבר שם נתון למיקוח ואף פעם לא נתקלנו בבעיה להזמין מהיום למחר ו לעיתים פחות ובמחירים שהיו זולים. הדבר היחיד שהיה איתו בעיה להזמין יחסית ברגע אחרון היה רכבות. מאחר ו האוטובוסים לינה היו יותר נוחים לדעתנו- זה הסתדר לנו מצוין.
אני רק אציין שאנחנו מנוסים בטיולים בעולם השלישי, למקרה שזה מהווה שיקול שאותו אנשים לוקחים בעת תשלום גבוה יותר דרך סוכנויות שיתאימו לכם טיול... הם גם סביר תופסים לכם מה שהתאים לישראלים או תיירים אחרים עימם עבדו.
תהנו
-
כל ויטנאם היא סוכנות תיירות גדולה. בהאנוי כל בית מלון מוכר חבילות תיור וברחוב בכל פינה יש סוכנות תיירות. עדיף לקנות שרותים בויטנאם ולא בארץ.
עדיף לפנות לפורום אסיה לקבלת תשובות.
-
אנחנו טיילים מנוסים וגם כן קיבלנו הצעות גבוהות במאות אחוזים מסוכנים שונים שהומלצו כאן במערכת הטיפים.
ובכל זאת עם המון קריאה והכנה בעיקר בקבוצות מטיילים ב-FB, הגעתי להמלצות מאוד טובות על 3 סוכנות, לשלושתן הוסטלים בהאנוי ושלושתן חביבות מאוד על ישראלים:
ג’יאן
לילי
רוז
אני בחרתי בראשונה – קיבלתי ממנה הצעות הוגנות מאוד ואנחנו אוטוטו לקראת מימוש.
ממליץ ליצור קשר עם ג’יאן – [email protected]