חופשה קצרה בסוף עונה
-
היי לכולם

הגענו למסקנה שלא הספיק לנו! אנחנו חושבים לצאת לחופשה קצרה (ארבעה לילות) ונשמח לעזרה בבחירת אתר מתאים.
אנחנו רוצים לתכנן לבד ואנחנו זוג (כך שצריך אתר עם העברות נורמליות או שיהיה הגיוני מבחינת מחיר להשכיר רכב), אתר קטן גם יהיה סבבה כי מדובר בשלושה אולי ארבעה ימי גלישה, אני מתחילה בחופשה שלישית, הבן זוג מתקדם יותר, עושים סקי ונוכל לצאת רק ממש בסוף עונה כלומר החל מאמצע אפריל…
יש הצעות מעניינות?
כמובן שנזמין רק קרוב לתאריך אבל אשמח לכיוון.
תודות!
-
יש לכם 3 אפשרויות:
- איטליה- צרביניה (נהיגה פשוטה מאוד ממלפנצה-מילנו)
- צרפת – ול טורנס או טין (נהיגה ארוכה עם הרבה פניות מזנווה)
מומלץ – איטליה….
-
צ'רביניה נשמע מעולה. מה עם אתרים אחרים באיטליה? ליביניו למשל פתוח גם עד סוף אפריל… פחות מומלץ?
-
את ליביניו לא מכיר
הקריטריון היחידי בסוף עונה הוא גובה.
וצרבינעה הינו גם אתר גבוה וגם גדול במיוחד אם לא יהיו רוחות בגובה אז ניתן לגלוש גם בזרמט.
-
גם אני מתכנן את סוף העונה: האפשרויות 1. מג'נבה אפשר לאזור שלושת העמקים וואל טורנס, לה מינוויר. טין, וואל דיזאר, ולה פלאן גם יכול להתאים. 2. ממינכן אני פחות מכיר אבל אני חושב על Solden, גם Kaprun יכול זה אתר קטן וגבוה עם מחירים זולים יחסית. קחו בחשבון שמחירי הטיסות לא זולות בפסח, לגבי רכב סביר מאד שזה יצא משתלם בגלל התקופה קצרה, אני ממליץ carrent יש להם מחירים זולים אבל לפעמים התחנת השכרה לא בדיוק בשדה התעופה.
-
תודה על התגובות! כן מחירי הטיסות אכן בשמיים, קצת מבאס אבל אם לא נצליח לסדר לנו חופשה אחרי פסח (שהמחירים ברצפה וגיליתי לא מזמן שיש גם אתרים עם סקיפס חינם בסוף אפריל!) נצטרך לעבוד עם מה שיש ובכל זאת אם מה שיש כולל בתוכו חופשת סקי אז אני מאושרת
כרגע צ'רביניה על הכוונת (בעיקר כי היינו השנה בצרפת) ונקווה שאכן הכל יסתדר!