רומא ליום אחד
-
מגיע לרומא בשייט בערך ב-11.00 בבוקר ויש לי טיסה חזרה לארץ ב-22.00 בערב מה ניתן לעשות מכיוון שאני עם 2 מזוודות האם יש מקום שאוכל לשים אותן למשך מס' שעות.
בתודה אריה
-
רומא ליום אחדלדעתי, בתחנת הרכבת "טרמיני" ניתן לאכסן מזוודות למספר שעות.
-
רומא ליום אחדאריה שלום,הצעת מסלול - לטעימה קטנה מרומא

אם יתאים לכם - ממליצה על סיור סגווי ברומא, מספיקים המון בזמן קצר, חוויה!
הסיור הזה בעברית עם אורייה קיבל בפורום כמה וכמה רשמים טובים.
בחלק מיעדי ההעגינה לבדוק אם יש סיורי חינם להערך עם שעת הסיור ונקודת המפגש, אם יסתדר לכם להצטרף...
תכתוב בגוגל את שם העיר באנגלית + firenze - free tour
ובד"כ תקבל כמה אפשרויות של שעות מפגש שונות, יש חברות מתחרות...
תיהנו
המדרגות הספרדיות,
מזרקת טרווי,
הפנתיאון,
פיאצה נבונה, (
קולוסאום?)
אשמח אם תחזור לכאן אח"כ.. עם רשמים מהקרוז והביקור בערים שבדרך
נסיעה טובה!
-
רומא ליום אחדבטרמיני יש בודאות. זה מתחת למפלס רציפי הרכבת.
-
רומא ליום אחדנחיתה ב 11 עד שתגיע למרכז עיר אחרי שתאסוף את המזוודות בהנחה ואין עיכובים זה בערך 12:30 ואולי אפילו 13.
אתה צריך להגיע 3 שעות לפני הטיסה חזרה לשדה כלומר להיות בשדה ב 19.
הגעה לשדה תקח עוד כשעה ממרכז העיר ולכן תיאלץ לצאת מהעיר לשדה באזור 18.
כלומר יש לך 5.5 שעות נטו לראות את העיר ולאכול. הייתי מתמקד במסלול של הקולוסיאום (מבחוץ) -> פיאצה ונציה (בדרך מהקולוסיאום תראה את הפורום הרומאי) -> פיאצה נבונה -> פנתאון -> מזרקת טרווי (עדיין בשיפוצים אז אפשר לוותר) ומשם למדרגות הספרדיות (ביננו, סתם). מהמדרגות יהיה לך מטרו לטרמיני ומשם תחליף לשדה.
לגבי אחסון תיקים אני לא ממש יודע.
-
חשוב - השארת מזוודות בטרמינייש תורים ארוכים להפקדת המטען וקבלתו בחזרה כי הכל מתנהל באמצעות תהליך די מסורבל. כדי לקבלו בחזרה יש לעמוד בשני תורים נפרדים, האחד לתשלום והשני לאיסוף המזוודות. זה יכול לקחת אפילו 40 דקות בשעות העומס, ואז עוד קצת זמן עד שיוצאים משם ומצליחים להתמצא בתחנה. קח זאת בחשבון כדי שלא תאחר לטיסה. מידע על מחירים, שעות פתיחה ומיקום הדלפק יש באתר של טרמיני. חפש את המושג left luggage.