ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זמני בילוי באטרקציות בדרום קליפורניה

פורום צפון אמריקה
    11
    25
    3604
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • סזימה
      סזימה נערך לאחרונה על ידי

היי,

שתי שאלות:

1. כמה שעות להקדיש ליוניברסל? אנחנו נאלץ להיות שם ביום ראשון… אין לנו אפשרות אחרת ולכן קנינו כרטיסי  front of line. לאחר מיכן נוסעים לסן דייגו וחשוב לנו לדעת את זמן ההגעה המשוער לשם.
      2. אנחנו מגיעים לסן דייגו אחרי יום ביוניברסל, יש לנו שם שני לילות ואז נוסעים ללאס וגאס. למעשה יש לנו יום אחד מלא ועוד קצת. איך כדאי לתכנן את הזמן שלנו שם ולכלול את עולם הים, נושאת המטוסים והעיר העתיקה? יש עוד אתרים מומלצים? משפחה עם 3 ילדים בגילאי 10, 13, 16

ועוד שאלה שלא קשורה: האם יש חנויות/אתרים שכדאי להירשם אליהם, חוץ מהפרימיום אאוטלט?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • vovka
        vovka נערך לאחרונה על ידי

גם עם כרטיס קיצור התורים תסיימו בסביבות 17:00. כשתגיעו לס.ד הדבר היחיד שתרצו הוא לישון…

למחרת, תצטרכו להחליט בין עולם הים לבין נושאת המטוסים והעיר העתיקה. פארק שעשועים, גם אם הוא במתכונת של עולם הים (פחות מתקנים ויותר מופעים/תצוגות) עדיין דורש יום כמעט מלא כשבסיום תרצו בעיקר לנוח. לא בדקתי את שעות הפעילות של נושאת המטוסים, אבל לא נראה שיש טעם/אפשרות לבקר בערב. גם פארק המדינה של העיר העתיקה יהיה סגור, ככל הנראה. אם יהיה לכם כוח אחרי עולם הים, אז הסיפורט וילאג’ יכול להיות נחמד לסיים בו את הערב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

אחרי יום ביוניברסל הייתי מקדישה את הזמן בסאן דייגו ליום קצת יותר רגוע. תהיו מותשים. הנסיעה זה סיפור של 3 שעות בערך. אם נוסעים ישר ואין פקקים. 

אישית גם מתנגדת לעולם הים אז לא הייתי ולא יכולה להמליץ, אבל הייתי מתכננת יום שיותר רואים בו את סאן דייגו והמסורת המקסיקנית שלה מאשר דולפינים מקפצים. 

יש המון מה לראות ולעשות – לטייל בחופים (לה הויה, בריכת הילדים שהיא לא בריכה אלא ים ורואים שם כלבי ים הרבה פעמים, אבל בטבע), לטייל בחצי האי קורונדו, פוינט לומה, העיר הישנה של סאן דייגו, פארק בלבואה שיש בו כל מיני דברים לראות ולעשות….

והמלצה חמה ממש על מסעדה ממש מיוחדת ומדליקה, הילדות שלי מאד אהבו. דיינר שהמלצרים לבושים כמו בשנות החמישים, השולחנות פלורסנטים, ויש משחקיה ענקית בסגנון ארקייד. Corvette Diner 

https://www.cohnrestaurants.com/corvettediner/arcade

• baba4ko
            baba4ko נערך לאחרונה על ידי

ביוניברסל תשתדלו להגיע מוקדם ככל האפשר, אפילו לפני פתיחת הפארק. בהתחלה תתחילו מהאטרקציות המבוקשות , harry porter ‘ the waling dead, transformers  ללא שימוש בפאסט פס. אולי תצליחו לעשות פעמיים כמה מהם. ברגע שתורים מתארחים תתחילו להשתמש בפאסט פס. סיור בסטודיו תעשו יותר מאוחר לאחר שעברתם כל האטרקציות, יום אחד מספיק. אתם צפופים בזמן עם הנסיעה לסאן דיאגו ,היציאה מהפרק  תלויה בכמה אתם עייפים וכמה הספקתם , אבל לכיוון דרום אחר הצהריים יש פקקים ותהיו בפקקים כ4 שעות אם תצאו בrush hour.

בסאן דיאגו לא תספיקו הכל משכתבת . אחרי אוניברסל ( יום עמוס מאוד ), אולם המים יהיה משעמם לילדים וגם תהיו מאוד עייפים לדעתי . גם נסיע לווגס ארוכה 6-7 שעות עם ההפסקות. אולי שווה פשוט לא להגיע לסאן דיאגו. תשאירו אותה לפעם אחרת. 

• סזימה

תודה על התגובות. זה עושה סדר. 

אני יודעת שהדעות על עולם הים חלוקות וזו באמת התלבטות.  אולי באמת נוותר עליו. 

לא נוותר על סן דייגו. הכל כבר מוזמן, נוסעים בשבוע הבא ואנחנו מאוד רוצים להיות בה, אבל להספיק לראות יותר מאשר רק את עולם הים. 

איך הביקור בנושאת המטוסים? עד כמה הוא מומלץ לילדים? (גילאי 10, 13, 16) וכמה זמן הוא אמור לקחת?

• shlolvy
                shlolvy נערך לאחרונה על ידי

היי

אחרי יום שלם ביוניברסל לא הייתי נוסע ~3 שעות לסן דייגו, מעייף מדי.

לגבי סן דייגו, עולם הים מבחינתנו היה השיא של הטיול, ממליץ על יום שלם.

נושאת המטוסים היינו פעמיים באותו הטיול, הילדים מאוד אהבו, מומלץ להקדיש 3 שעות לביקור.

היינו גם גם בלגו’לה, שם ניתן לראות כלבי ים שורצים בחוף ובמים, ממליץ על שעתיים-שלוש.

לחובבי הסרט Top Gun יש את הפאב המפורסם שבו צולמה אחת הסצנות, הפאב נקרא Kansas City Barbeque, אנחנו מאוד אהבנו.

לגבי שאר המקומות לא יכול להמליץ כיוון שלא היינו.

בהצלחה.

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אני מאד אוהב את סי וורלד. לא נכנס לדיון המוסרי

זה פארק שעשועים על כל המשתמע מכך. כמו שהוזכר מעייף ודורש יום שלם.

ביוניברסל לא הייתי כבר הרבה שנים, אבל גם הוא מעייף ודורש יום שלם.

בימי ראשון יוניברסל פתוח מ-9 בבוקר ועד 10 בלילה. אז אולי לא חייבים להשאר עד 10, אבל לא נראה לי לעניין לצאת ב-5. וכמו שהוזכר יש כמה שעות נסיעה טובות לסן דייגו. למזלכם – ראשון בערב אז אני מניח שאין פקקים.

סי וורלד נסגר ברור ימי שני בשעה 5 אחר הצהריים.אז אפשר עוד אחרי זה לשוטט קצת. אבל לא בנושאת המטוסים שכבר נסגרת.

אין תשובה טובה מה לעשות.

אם תשקלו לוותר על סי וורלד, יתכן ששווה לשנות את הלינות כך שבראשון בלילה תשנו קרוב יוץר ליוניברסל, ורק בשני בבוקר תסעו לסן דייגו. אם כי זה אומר פקקים בבוקר.

• סזימה

תודה על התגובות. אני ממש מבולבלת.…

כמה זמן לוקחת נסיעה רגועה מסן דייגו לוגאס?

אולי נספיק משהו גם בבוקר שלפני הנסיעה...

• סזימה

תודה על התגובות. אני ממש מבולבלת.…

כמה זמן לוקחת נסיעה רגועה מסן דייגו לוגאס?

אולי נספיק משהו גם בבוקר שלפני הנסיעה...

• אביבית2015
                        אביבית2015 נערך לאחרונה על ידי

אני כן הייתי נוסעת לסן דייגו אחרי היוניברסל ולא דוחה למחרת, כיוון שאז הנסיעה תגמור חצי יום.

אפשר אפילו לצאת לארוחת ערב / בילוי בגרוב, ולנסוע לסן דייגו בשעה יותר מאוחרת, לאחר הפקקים (אם הנהג יכול לנהוג בערב, אחרי יום מעייף, כשהילדים רדומים מאחורה).

אם אתם מרגישים שצריך עוד זמן לאזור LA, אז תוותרו על היום בסן דייגו, למרות שלטעמי זוהי עיר מקסימה. תלוי בסך הטיול שלכם.

הייתי מוותרת על הבילוי בסי וורלד, אם לא מההיבט המוסרי, אז לפחות מהעובדה שמופע השאמו בוטל בשל לחץ הקהל.

בסן דייגו אתם יכולים לבלות בפארק בלבואה (נחמד בעיקר בסופי שבוע), USS midway, סי פורט ווילג’ שלידו, נסיעה על הגשר לקורנרדו ובילוי בחופי קורנדו, וכמובן לה הויה היפה.

אתם יכולים להקצות את שעות הבוקר להמשך הבילוי בסן דייגו (לדוגמה” לה הויה), ולצאת לנסיעה לווגאס בשעות הצהריים המוקדמות. הנסיעה נטו היא 5 שעות, ותניחי עצירה להתרעננות וארוחה בדרך. כך תוכלו להגיע לעיר בשעות הערב.

אשמח לאם תוכלי לשתף את מסלול הטיול. אנחנו מתכננים טיול דומה בחודש יוני.

• vovka

טעות לקחת את זמני גוגל כמו שהם. צריך להוסיף כ- 20% על הזמנים- אוכל/תדלוק/הפסקת פיפי/פקקים/פספוס יציאה וכו’. זו גם דרך משעממת ברובה.

אני ממליצה לצאת על הבוקר, אם הכוונה להגיע לוגאס באותו היום. אז גם תהיה לכם הזדמנות לבקר בקליקו-עיירת רפאים, סמוך לבארסטו.

אנחנו יצאנו בשעה שלוש מפארק חיות הבר (אסקונדידו, 45 דקות צפונית לס.ד) ונתקענו בפקקים של סן ברנרדינו בסביבות 17:00. ללינה בבארסטו הגענו בקושי בשמונה בערב כשכבר הכל חשוך מסביב.

• סזימה

אביבית, 

המסלול שלנו מעגלי מלוס אנגלס. 3 שבועות. 

מגיעים בחמישי אחהצ ונשארים 3 לילות.

שישי- הוליווד, וניס ביץ׳ ובעיקר הסתגלות.

שבת- משחק NBA בצהריים. די סוגר את היום…

ראשון- יוניברסל ונסיעה לסן דייגו. 

נהיה בסן דייגו שני לילות. 

בשלישי נוסעים ללאס וגאס ל-3 לילות. 

מתכננים להקדיש שם זמן לאאוטלטים וגם לטיול לסכר הובר ואולי גם לאיזור ה-skywalk לתצפית על הגרנד קניון. 

בשישי בבוקר יוצאים לכיוון יוסמיטי. הזמנתי לילה אחד בבייקרספילד כדי לרווח את הנסיעה. אם יהיה כוח וזמן, ניסע לביקור קצר בפארק סקויה ובשבת על הבוקר ניסע ליוסמיטי לשני לילות. 

מישם 3 לילות בסן פרנסיסקו, 2 לילות במונטריי, לילה בסן סמיאון וחזרה לאיזור לוס אנג׳לס- 3 לילות באנהיים לבילוי של יומיים בדיסנילנד וחזרה הביתה. 

כל המלונות כבר מוזמנים. 

ממליצה לסגור מלונות כמה שיותר זמן מראש. 

מאז שהזמנתי המחירים עלו. בחלק מהמקומות עלייה משמעותית. 

מאחר שאנחנו משפחה עם 3 ילדים עניין הלינה יותר מורכב. לא רצינו לקחת שני חדרים והצלחתי למצוא מלונות עם מספיק מיטות או עם אפשרות להוספת מיטה בחדר. 

מקווה שיהיה מוצלח ולא עמוס מידי

• SJM
                              SJM נערך לאחרונה על ידי

לא מניסיון, אבל יש דיבור כאן בפורום שבייקרספילד זה מקום לא סימפטי לעצירת לילה. הבנתי שמדובר באחת מהערים עם אחוזי הפשיעה הגבוהים ביותר..

• שירליץ
                                שירליץ נערך לאחרונה על ידי

נטו נהיגה בלי פקקים זה 5-6 שעות בנופים שרובם משמימים ומונוטוניים. 

אם מוסיפים תנועה ועושים כמה הפסקות בדרך זה כבר עולה ל-7+. 

• adirgali
                                  adirgali נערך לאחרונה על ידי

לא יודעת לגבי ענין הביטחון בבייקרספילד, אבל לדעתי כדאי לקבל החלטה לענין סקויה, ואם מחליטים לוותר אז נדמה לי שאפשר פשוט לנסוע ישירות ליוסמיטי בדרך קצרה יותר מאשר עצירה בבייקרספילד.

אנחנו מאוד נהנינו בסקויה, עם ילדים קטנים יחסית (5 ו7). אבל אם שמורת מריפוסה של יוסמיטי פתוחה (נדמה לי שהיא סגורה לצורך עבודות או משהו עד שנה הבאה) עדיף לדלג על סקויה.

• adirgali

הדרך לווגאס

מתעלקת על השרשור עם שאלות לגבי קליקו ובדרך מווגאס לאל איי בכלל.

אנחנו מתוכננים לצאת מווגאס לאנהיים ביום חמישי בשבוע, מעריכה שאיפשהו בסביבות הצהרים, אחרי החזרת קרוואן, שכירת רכב, בטח יהיו עוד עיכובי התארגנות, ארוחת צהרים, אולי כבר גם הצטיידות מחדש באוכל כשר כדי לא לבזבז על זה זמן בשישי…

1. מישהו יודע מנסיון מה מצב הפקקים בכיוון הזה באחהצ של יום קיץ רגיל באמצש?

פשוט בפעם הקודמת שעזבנו את ווגאס (לכיוון סקויה אמנם אבל ההתחלה אותו דבר) זה היה יום ראשון אחהצ וזה היה סיוט שאין כדוגמתו.

2. בהנחה שאולי בכז ישאר לנו זמן לעצירה, או שנהיה ממילא חייבים עצירה להתרעננות, האם קליקו "שווה" עצירה? ואם כן, כמה זמן מינימום להקדיש למקום? או לוותר ובמקומו זה לספק את יצר השופינג של המתבגרת בברסטאו? (מאז שהתחלתי לתכנן את הנסיעה אני כל פעם נאלצת לחתוך בבשר החי של זמני השופינג ונראה לי שהגזמתי כבר...חודש בארהב בלי אפילו חצי יום שופינג...)

• vovka

יציאה מוגאס בשישי בבוקר, ביקור בסקויה וחזרה ללינה בבייקרספילד- לא ישים.

אם רוצים לבקר בסקויה, עדיפה לינה בת’רי ריברס או בויסאליה.

לא כתבת מתי הטיול. אם בקיץ, למה לא לנסוע לוגאס דרך מעבר טיוגה? אם בפסח, תעבירו יום מלא אחד לסקויה ויום ליוסמיטי משום שאז רק העמק יהיה פתוח.

• vovka

בקליקו פתוח עד 17:00. אם לא תגיעו לשם עד 15:00~ אין טעם לעצור.

אחרי האאוטלטים של וגאס, בארסטו עלול להיות קצת מאכזב -אם כי לפעמים יש מציאות דווקא היכן שלא מצפים. אנחנו יצאנו עם שלל (של בנים)דווקא שם.

אולי CITADEL בל.א יהיה עדיף על פני בארסטו?

• adirgali

תודה. אין תכנון על האאוטלטים של וגאס (אלא אם כן נחליט להתעכב עוד בעיר באותו יום חמישי, אבל אז כבר באמת ניאלץ לנסוע דוך חמש שעות לאנהיים). וגאס מבחינתנו היא רק נקודת התחלה וסיום בגלל הקרוואן.

אבדוק את האאוטלט שהצעת, אולי פשוט נלך אליו ביום שישי. תודה!

• סזימה

תודה על האזהרה לגבי בייקרספילד. לא היינו מודעים לכך. פשוט חיפשנו עיירה על הדרך בין לאס וגאס ליוסמיטי.

אנחנו נוסעים בשבוע הבא. מעבר טיוגה יהיה סגור וגם שמורת מריפוסה.

נשנה את הלינה בביקרספילד לאיזור סקויה.

שוב תודה

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון