זמני בילוי באטרקציות בדרום קליפורניה
-
מישהו היה בביקרספילד?
בחיפוש בפורום מצאתי דיון שמדבר על הפשע שם, אבל חוץ מזה, היא מוזכרת בהרבה מקומות ברשת כמקום הגיוני לעצירת לילה.
השאלה היא עד כמה זה נורא. ברור שיש הרבה פשע בארה”ב ויהיו עוד מקומות לא סימפטיים שאפשר להיקלע אליהם בערים הגדולות.
אם אנחנו ממשיכים עד העיירות שקרובות לסקויה, אנחנו נאלצים לנסוע דרך ארוכה שהעדפנו להימנע ולכן חשבנו על עצירה בביקרספילד...
-
לא בדיוק עיירה.. יותר מ 350,000 תושבים

שוב, זה לא מניסיון, ואני מניח שזה לא כזה נורא, אבל יש עוד הרבה עיירות מסביב.. למה חייבים דווקא לעצור בעיר הגדולה?
-
זה היה לפני תשע שנים, אז קחי בעירבון מוגבל את הזיכרון שלי…בכל אופן, ציינתי קודם את הפקקים המטורפים שהיו לנו ביציאה מווגאס, עד ברסטאו כנראה, שמשם אנחנו המשכנו לכיוון סקויה והפקקים המשיכו לכיוון ווגאס. באותו ערב היה מוזמן לנו מלון ממש צמוד לכניסה לסקויה (נדמה לי שבthree rivers), אבל אחרי שכבר היינו בסביבות שמונה-תשע שעות על הכביש ולא התחלנו להתקרב, נשברנו בסופו של דבר ולדעתי באזור בייקרספילד נכנסנו ל"לה קינטה" הראשון שראינו מהכביש.
מה שרציתי להגיד זה שאני לא חושבת שבעצירת לילה כזו זה כל כך משנה איפה ישנים, אם אתם לא מתכוונים לצאת לבלות שם בערב כשתגיעו. הכי חשוב מהכל זה לקרוא טוב את הביקורות על המלון בבוקינג ובטריפאדוייזר (גם אם לא הזמנת דרך שם). אם הסביבה לא בטוחה בצורה שמשפיעה על אורחי המלון (פריצות לכלי רכב בחניה, נניח, או זונות במסדרון...) מישהו בטוח כתב על כך.
-
אם אתם מגיעים לפארק הסקויה, אני ממליץ מאוד על לינה בלודג’ בתוך הפארק. לפני כמה שנים ישנתי שם בלודג’ מעולה (כתבתי עליו טיפ). החדרים עצמם היו פשוטים אבל זה לא העניין.
המיקום של הלודג’ היה על גדות אגם פרטי וקסום. המקום היה שונה לגמרי משאר המוטלים הטיפוסיים שאתם תלונו בהם בדרך – זה מקום שדומה יותר חמים וחברותי. יש המון פעילויות במקום בחינם (למשל, בערב יש קומזיץ, יש טרמפולינות, מגרש כדור סל, מתקנים לירי של חץ וקשת, יש כמה סירות קאנו לשימוש חופשי של דיירי הלודג’ כדי לשוט באגם, וגם יש הדרכה והסבר למטיילים. האווירה במקום מדליקה בגלל שכל מי שנמצא שם זה “החברה הטובים”.
מחיר הלינה שם כולל 3 ארוחות – ארוחות ערב ובוקר, בופה חופשי של אוכל “אמיתי”, לא איכסה אמריקאי טיפוסי של מלונות, וגם ארוחת צהריים ארוזה לדרך (מזמינים ערב קודם מתוך תפריט).
המקום מומלץ ביותר בזכות הערך המוסף.
-
ליוניברסל יום שלם.