בין סן פרנסיסקו ללוס אנגלס
-
זוג + 3 הקצבנו שני לילות בין סן פרנסיסקו ללוס אנגלס
הראשון במונטריי
איפה כדאי ללון את הלילה השני? cambria? san simeon? מקום אחר?
-
מקוםן השינה צרי לשרת הטיול.
היכן אתם רוצים לטייל?האם אתם מודעים שכביש מספר 1 סגור באיזור ביג סר ויהיה סגור על דצמבר 2017
-
לא ידענו…
אנחנו נוסעים מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס
אז כדאי לקצר ללילה אחד?
למונטריי ניתן יהיה להגיע?
אשמח להמלצה חלופית
-
לא ידענו…
אנחנו נוסעים מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס
אז כדאי לקצר ללילה אחד?
למונטריי ניתן יהיה להגיע?
אשמח להמלצה חלופית
-
היי
לא מכיר פרטים לגבי סגירת הכביש אך את הלילה השני עשינו בקמבריה במלון הזה:
http://www.moonstonelanding.com
מלון מצויין, לקחנו את החדר החזיתי בקומת הקרקע.
בהצלחה.
-
מה שנטע דגני ממליצה זה לצאת בבוקר ממונטרי לקמבריה ואז לעלות צפונה עד Ragged point – רגד פוינט ואף עד לוסיה – Lucia. זוהי דרך שתצטרכו לנסוע בה הלוך חזור (רבע שעה לכל כיוון מקמבריה עד סן סמיון . חצי שעה לכל כיוון עד רגד פוינט ויותר מכך עד לוסיה).
לטענתה אלה כבשים יפים ביותר והרבה יותר מה 17 מייל ופוינט לובוס. אפשר להגיע גם לשמורת לימקלין היפה עם עצי הרדווד.
ואז חזרה דרומה ללינה במורו ביי.
פוריה
-
כלומר אם אני רוצה להתאים את זה למסלול שלי שהוא הפוך, מלוס אנגלס לסן פרנסיסקו, ויש לי לילה ראשון במורו ביי, כדאי לנו לטייל צפונה עד רגד פוינט, ואז להדרים חזרה לקמבריה ובמהיר לנסוע עד מונטריי ללילה השני ולטייל שם?
האם זה הגיוני מבחינת זמנים ומרחקים?
ולמעשה לא יצא לנו לטייל בין הנקודות רגד פוינט ומונטריי?
-
למונטריי תוכלו להגיע וגם לישון בה את הלילה הראשון. בדרך אליה ממליצה לבקר במיסטרי ספוט
ביום השני תצטרכו לעשות מעקף עד איזור סן סמיון. שם תצטרכו להחליט האם חוזרים צפונה עד היכן שאפשר יהיה, כדי לבקר בשמורת ליימקילן למשל, או לא נוסעים חזרה אלא מתחילים את היום השני במושבת פילי הים>>השמורה במורו ביי>>פיזמו ביץ’ עם הספורט הימי/מוטורי וחורשת פרפרי המונרך (אם נוסעים בעונה- אוקטובר עד פברואר)>>סולוונג’>>סנטה ברברה, ואז אפשר ללון כבר בסנטה ברברה או לתת פוש ולהגיע לל.א. תלוי מה התוכניות שלכם ליום השני של כביש 1 (האם גם שמורת פוינט לובוס בבוקר וגם חזרה מסן סמיון עד איפה שאפשר יהיה) ולימים שאחרי כביש 1.
-
בהתחלה היה מתוכנין לילה אחד בדרך מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס
לאחר קריאת המלצות הוספנו עוד לילה
אנחנו עם שלושה בנים – 18,14,9 המטרה שיהיה להם מעניין
האם להוריד לילה?
איפה הכי כדאי לבצע את העצירות/לינה?
-
אפשר לישון במורו ביי או בקמבריה ואז לנסוע ללוסיה ולחזור חזרה לקמבריה ולנסוע ישר למונטריי הנה מה שנטע דגני ממליצה כולל הזמנים.
פוריה
-
מציעה להפסיק להמליץ לאנשים על ספר כי כפי שציינו פה כבר, הכביש לא פתוח לתנועה לכל אורכו וגם לא יפתח בחודשים הקרובים. לפיכך, המסלולים המוצעים הסטנדרטיים לא תקפים.
Vovka הציעה לכם מסלול מצוין. לדעתי, בכל מקרה כביש 1 זוכה לתשבוחות מופרזות לגמרי וממש לא נורא לוותר על לנהוג לאורכו. אפשר למצות את חווית הביג סר באיזור מונטריי, בפרט בנסיעה עם שלושה ילדים/נערים. לנהוג את כל כביש 1 זה לנסוע 9-10 שעות ברכב, עם עצירות פה ושם. הנוף יפה אבל יש גבול לכמה הוא מעניין. תתמקדו במונטריי, כיף שם ונחמד ויש הרבה מה לעשות. אם אתם בעניין, אפשר לקחת משם שיט לוויתנים חוויתי. כמובן, יש את האקווריום ואת הטיילת המקסימה ואת פארק פוינט לובוס. משם הייתי פשוט חותכת לכביש המהיר ומגיעה דרכו ללוס אנג’לס.
-
מסכים עם הרוב… פרט לסיום. הייתי מוסיף את שמורת סקויה בדרך בזמן שהתפנה...
-
קיבלתי חידוד בפרטי שלא הומלץ כאן על הספר של נטע דגני אלא על האתר שלה שהוא מעודכן יותר.
אני לא יודעת כמה אנשים מכירים את האתר (אני אישית היכרתי רק את הספרים) אבל אם מדובר במידע עדכני יותר, אז זה כמובן סיפור אחר.
-
תודה רבה!
הורדתי לילה נוסף שהיה בתכנון על כביש 1
קצת השתנו לי כל התוכניות, אשמח שוב לחידוד/המלצה – 26-7-12-8
נוחתים בסן פרנסיסקו ב- 26-7 – תוכנן יומיים וחצי בסן פרנסיסקו
ב- 29-7 יציאה לכיוון לוס אנגלס – לילה אחד בדרך במונטריי
ב- 30-7 יציאה מכיוון מונטריי ללוס אנגלס שם הקצבתי יומיים שלמים…..האם מספיק?
מלוס אנגלס האם לנסוע לסן דייגו?
לאס ווגאס
מלאס ווגאס טיסה לסן פרנסיסקו – שהייה של עוד לילה אחד ואז חזרה הביתה ב 12-8 כאשר הטיסה יוצאת ב 21:00 בערב
כמה ימים סאן דייגו אם בכלל? (אפשרי גם יום יומיים של בטן גב על החוף)
הקניון הגדול?