סיכום חופשה במאיירהופן
-
קראתי כ”כ הרבה כאן בפורום לפני תכנון החופשה הזאת, אז הנה משתפת גם משלי:
זמן: 11-18 במרץ
טיסות:טורקיש מטעמי תקציב, מבאס לעשות קונקשן אבל היינו חייבים להתפשר איפשהו כדי לעמוד בתקציב.
מלון:ישנו במלון דירות עם ארוחת בוקר במרחק 15-10 דקות הליכה ממרכז העיר, היה מעולה, אנחנו נהנים מהליכות בערב ולא אכפת לנו קצת לשחרר את הרגליים.
Landhaus Schösser Brandler
עלה 580 יורו לשבוע לשנינו.
הדרכה:זו החופשה השלישית שלנו יחד, אחרי שחקרתי הבנתי שאיזור Hochzilertal יתאים לרמה שלנו. תודה ענקית שוב מכל הלב, לכל חברי הפורום שחופרים כאן על יתרונותיה של הדרכה פרטית. בזכותכם החלטתי לא לוותר. לקחנו מדריך סקי מ-ע-ו-ל-ה, עליו קיבלתי המלצות מפורום snowheads. שמו סבסטיאן והוא מנהל ביה"ס לסקי בהוכזילרטל לשיעורים פרטיים בשם sebastian keiler. היינו איתו שעתיים ביום למשך שלושה ימים. מכיוון שאני עשיתי סקי לפני הרבה שנים, ביקשתי ממנו שרוב השיעור יתמקד בבעל כדי שיתקרב לרמה שלי. הוא קידם אותנו באופן שלא האמנתי, נתן לנו ביטחון. אצלי הוא הצליח לעקור את ההישענות uphill בזמן פניות ועבד איתי על פניות קטנות יותר. הוא נהג לחקות בדיוק מה אני עושה כדי שאפסיק (אצל הבעל הוא הגדיל וחיקה גם את הפרצופים שלו:)) וזה עזר מאוד, כמעט כמו לראות וידאו שלך. הוא כ"כ השקיע ולא ויתר לנו על אף תזוזה, מדהים. אולי הוא לא מתאים למי שנעלב כשצועקים עליו...
עברנו בזכותו לגלוש אדומים בכייף.
מרחב גלישה:כ"כ אהבנו את הוכזילרטל שגלשנו שם 4 ימים. במיוחד נהנינו ממסלולים 3,4,5 אדומים. בזכות יוחנן, המשכנו לעוד יומיים בזילרטל ארנה. כל המחמאות בצדק; מרחב ענק, הרגשנו שבמיוחד התאים לרמתנו איזור גרלוס (מסלול 37-38-39 הארוך) וקוניג, הייתי בכייף גולשת שם עוד- נופים מדהימים, מרחבים עצומים, בקוניג אפילו היה ממש ריק.
מזג האוויר ושלג:היה בסה"כ מזג אוויר טוב מאוד, לפעמים קצת חם מדי ובסביבות אמצע היום השלג היה קצת סלאשי במקומות הנמוכים יותר.
השכרת ציוד: green room, 108 יורו לשבוע לאדם (כולל ביטוח גניבה) לכל הציוד, היה מצוין.
מסעדות:אנחנו פודיז רציניים ועשיתי את המחקר שלי. במאיירהופן עצמה, מסעדת Perauer הייתה מדהימה- צלעות חזיר הכי טובות שאכלנו (ואכלנו...), טי בון 500 במחיר 29 יורו, באיכות באמת משובחת. קפה קוסטנר לעוגות- לא התלהבתי, לא מצאנו מקום עם עוגות טובות בעיר.
אדוארדו- אכלתי במקום של העוף בגריל, חלום!
סה"כ החופשה לאדם: 1500 יורו.
-
שמחתי לקרואיש הרבה אלמנטים מעניינים ושונים בדיווח שלך. שבהחלט משנים קצת את התפיסה שלי.
השקעה של שעתיים ביום שעורים פרטים. מצד אחד זה מה שייקר לכם את החופשה...
מצד שני זה מה שעשה לכם את החופשה: גם קידם את שניכם וקידם את בעלך לכיוון הרמה שלך...
הוכצילרטל, שם הגדולה שלי למדה סנובורד הוא אתר מעולה (אחת הכתבות הראשונות שחשפו את האתר הזה הייתה של מסלול אדום ועוד אחת של ניסים)
הוא אתר מעולה בכלל (עם השילוב של פיגן הוא גדול מספיק) והוא מעולה ללימודים. יש לו שתי אחיות יפות יותר: פנקן והסביבה וארנה ולכן הוא באופן טבעי במקום השלישי... אבל הוא ברמה של אתר מספר 1 יחסית להרבה אתרים אחרים.
ארנה וכל מה שבהמשך: קניג ואזור גרלוס... אין מה להוסיף...
עוף בגריל במרפסת... אךךךך...
שמח שנהנתם... אוסטריה בכלל ועמק צילר בפרט זו נוסחא מובטחת לחופשה טובה... אין ספק
-
תודה על הדיווח!
פרסמנו אותו גם בעמוד מצב השלג באתר.
-
גם אני רוצה לשתף אתכם בחופשה האחרונה
שם האתר:
עמק ה זילרטל, אתר Hochzilertal
זמן:
7 – 11 למרץ
התכנון :
5 ימי גלישה מלאים.
הדרכות:
בית ספר באתר הסקי בשם SKI OPTIMAL, בהנהלתו של sebastian keiler הדרכות פרטיות בלבד. שעתיים הדרכת סקי בשבילי כדי לעבוד על טכניקה בעיקר, הבחור שיפר לי את הביטחון וגם אני כבר עברתי לאדומים….
ארבע שעות הדרכת סקי לבת שלי כדי להחזיר לה את הביטחון
ארבע שעות הדרכת סנובורד לבן שלי ובן דוד שלו ( לבן שלי ניסיון בסקי ), מדריכים מצויינים. מדריך הסנובורד מעולה, בחור צעיר עם ראש טוב, הילדים התלהבו ותיקשרו איתו מצויין.
נכון שהדרכות פרטיות זה לא עניין זול, אך ביחס עלות תועלת ההתקדמות היא הרבה יותר טובה מאשר הדרכה קבוצתית שאותה גם חוויתי. אומנם אישתי לא משוכנעת וטוענת שזה ביזבוז כסף ( אישתי לא גולשת ובדרך כלל מלווה אותנו בנסיעות ) אך היא לא מקשה עלי ותומכת בי.
ציוד:
SPORT HELLER , חנות צמודה לחנייה של האתר הסקי פלוס 10% הנחה על הציוד למי שלוקח הדרכה ומחסן לאכסן את הציוד בסוף היום
בעל החנות מאד נחמד
גלישה:
קנינו סקיפס שתופס לכל ה זילרטל אך בסופו של דבר נשארנו רק ב Hochzilertal לבקשת הילדים שהתאהבו באתר ולא רצו לעבור לאתר אחר, גם לא למאירהופן. הילדים הסובורדיסטים התלהבו, עשו אופפיסטים ואני תאמת לא היה לי משנה, נהניתי מכל המסלולים וממזג האויר
מזג האוויר ושלג:
יום שלם ירד שלג נון סטופ, ( 65 סמ) אמנם לא היה פשוט לגלוש אך הסתדרנו ןמאד נהננו.
יום שני, ערפל בחצי הראשון ובחצי השני התבהר
יום שלישי ירד חצי יום שלג
ימים רביעי וחמישי בהירים לחלוטין
לא הייתה בעיה עם איכות השלג, נהפוך הוא, כמויות גדלות מאד.