שאלה למנוסי איזי ג'ט
-
יש לנו מחר טיסה. ארבעה נוסעים עם שלושה טרולי + תיק גב שעומדים בתקנים. עשינו צ’ק אין ויש לנו את ההדפסות של הבורדינג פאס.
מה אנחנו אמורים לעשות מחר? האמנם פשוט ללכת לביטחון? מה קורה אם הם מחליטים שאת הטרולי הם רוצים שנשלח בבטן המטוס אם ככה? באיזה שלב עושים את זה? אנחנו ממשיכים עם הנייר המודפס עד המטוס או שמישהו מחליף לנו את זה בהדפסה שלהם (ואם כן, מתי ואיפה). -
לגבי העניין של טיסה עם טרולי בלבד לא יכולה לענות כי עד כה בכל טיסותינו הרבות עם איזיג’ט תמיד גם שלחנו מזוודה
יחד עם זאת לגבי הטרולי לבטן המטוס – זה עובד כך – הנוסעים מתחילים לעלות ואם בשלב מסוים נגמר המקום בתא המטען במטוס הם עוצרים את בעלי הטרולים ומודיעים להם שייאלצו לשלוח את הטרולי לבטן המטוס. זה ממש בעת העלייה למטוס. אם תהיו בין הראשונים שעולים סביר להניח שהטרולי יילכו עמכם, ואם לא אז יישלחו לבטן המטוס
שימו לב שטרולי קטן שנכנס מתחת למושב הם מתחייבים שייכנס עמכם למטוס
יש להם מידות מדויקות באתר נדמה לי שזה 55*20*40 אבל לא נעולה על המידות
תהנו אני אישית מחבבת מאד את החברה הזו, מאד נעימים, מטוסים נוחים יחסית ודיילים מאד לבביים טסנו איתם כבר המון פעמים ללונדון לברלין לבאזל ותמיד עובד כמו שצריך
-
כן, פשוט ללכת לביטחון. להכנס לטרמינל 3 לנקודת בידוק ראשונה לפני סריקת תיקי יד( מקום הפרידה ממלווים שלא טסים) , מצד ימין יש עמדה לבדיקת כרטיסי העליה למטוס שהדפסתם.
הכרטיסים לא יוחלפו.
אם יציעו לכם לקחת את הטרולי לבטן המטוס זה יהיה רק בעליה למטוס.
-
מעולה, תודה! טסנו איתם בעבר ואכן גם אנחנו מחובבי איזי ג’ט. עד היום טסנו רק עם מזוודות וזאת הפעם הראשונה שטסים עם טרוליז. נקפיד שהדברים שאנחנו באמת רוצים איתנו בטיסה יהיה בתיק הגב (הקטן יחסית).
אמרו לי גם ששעתיים לפני מספיקות למי שעשה צ’ק אין ואין לו לשלוח מזוודות מראש לבטן המטוס? אין לנו תכניות לדיוטי פרי או משהו.
-
אני מגיע רק עם הטרולי כשעתיים לפני הטיסה. כחצי שעה כל הביקורות, כחצי שעה דיוטי ועוד מספיק לשתות קפה לפני העליה למטוס.