שאלות על אתונה בדצמבר
-
היי,
מישהו היה באתונה בדצמבר ויכול לתאר את האם יש הכנות בעיר לכריסמס ואיך זה מרגיש.
וגם, האם אתונה בטוחה לטיולי הליכה בלילה? דבר נוסף ואחרון- איך המחירים בעיר בגלל המשבר?
-
שאלות על אתונה בדצמבר1] אתונה בדצמבר [2014]: כיכר סינטגמה ומידרחוב אירמו מקושטים.החנויות במידרחוב גם מקושטות. וזה פחות או יותר. בשאר העיר פה ושם עץ חג המולד. כך שאם זו הסיבה היחידה לנסיעה, אז לדעתי לא.
2] באזורים התיירותיים : מכיכר סינטגמה, אזור הפלקה וסביב כיכר מונסטריאקי, אפשר להסתובב חופשי בכל שעות היום והלילה. סביב כיכר אומוניה פחות. אזור של מהגרים. יש נוכחות בולטת של שוטרים ברחובות.
3] לא מבין בדיוק את השאלה לגבי המחירים. אבל למעט מועדוני הלילה שעובדים פחות המסעדות ובתי הקפה מלאים מקומיים ותיירים, שנישאלת השאלה אם כך ניראת מדינה בפשיטת רגל אולי כדאי לאמץ את המודל הזה.
4] לחברת איג'יאן היוונית יש מחירים טובים בהזמנת כרטיסי טיסה מעכשיו לדצמבר.
-
שאלות על אתונה בדצמבראתונה דצמבר 2014 :
-
שאלות על אתונה בדצמברבפלקה אין בסמטאות תאורת חג? הנסיעה היא רק לשם ספיגת אווירת חג. לא כדאי?
-
שאלות על אתונה בדצמבר1] יצא לי בזמנו להיסתובב הרבה בפלקה בלילה בחיפוש אחר מסעדות שהומלצו בטיפים, לצערי עם כתובות שגויות, ולמעט מקום אחד לא הייתה תאורת חג מיוחדת בנוסף לרגילה.
2] החנויות במידרחוב אירמו מקושטות לחג. פתוחות עד 22:00 והמקומיים אחוזים בלהט של קניית מתנות לחג. [מדינה בפשיטת רגל ? ] לגבינו המחירים יותר יקרים מאשר אצלנו ולכן לרובן גם לא ניכנסתי.
3] מאחר ואני אוהב את העיר והייתי בה מספר פעמים אני קצת משוחד. מצד אחד יש בה הרבה מאד מה לראות, "והעיסוק" העיקרי באתונה בלילה הינו בפלקה ובמידרחוב אירמו שכן מקושט, אבל לומר שמעבר לו כל רחובות העיר מקושטים והייתי ממליץ דוקא עליה ע"מ לספוג את אוירת חג המולד, לא בטוח. ההשואה היחידה שלי הינה לפריז ולשדרות השאנז אליזה בדצמבר. ויתכן והיא לא הוגנת.