סקי עם ילדים פעם שנייה 2018
-
הי לכולם,
חזרנו עם ילדים (3, 6, 6) מבנסקו, חבילה של בי.ג’י. טורס, וכבר מסתכלים קדימה.
יש כבר כרטיסים לברגמו לסוף ינואר 2018 לשבוע.
ראיתי שמדברים הרבה על פסו טונאלה, וקראנו גם על פופולו.
תוכלו להמליץ על אתר שלא יהיה יקר (הכל יחסי כמובן), מתאים לילדים ומבוגרים ברמת מתחילים פלוס עם הדרכה טובה, רצוי במרחק נסיעה לא גדול מברגמו?
ואם יש אטרקציות נוספות באזור שאתם מכירים שאפשר לשלב, גם נשמח לשמוע

תודה מראש,
נטלי
-
אני מאוד אוהב עם הילדים את הקלאב מד, ובמיוחד כאשר יש להם הדרכות לילדים. ראיתי שכעת יש עד 15% הנחה להזמנות לשנה הבאה.
-
תרחיבי בבקשה – כל הילדים גלשו? 3,6,6 ??
אני עדיין מהסס מתי לנסות להכניס את הנכדים שלי לתמונה. שמעתי כמה תיאוריות (מנוגדות) לגבי הגיל האופטימלי להתחלה, וברור שאין להקיש מתינוקות שוייצרים ואוסטריים שיוצאים מרחם אמם מחוברים לסקי
-
למרות שאני לקחתי את הילדים קודם, לדעתי לא לפני גיל 6
-
יש פה שני שרשורים לפחות על חופשה עם ילדים, קייטנה בעיברית מול קלאב מד וכו’.
לגבי פאסו טונאלה: אתר מצויין למתחילים ולילדים, הרבה מסלולים כחולים ואדומים רחבים ונוחים.
רוב המסלולים יורדים לכיוון העיירה מצפון לדרום ויש מעברים ביניהם כך שאפשר לדלג בין מסלולים ולא משעמם כמו בבנסקו למשל שיש 2-3 מסלולים למתחילים.
יש גם כמה מסלולים ארוכים יותר ונחמדים מאוד, חלקם אדומים,שהילדים שלי התחילו לעשות מהיום השלישי כך שלא משעמם.
מחירים די זולים שם של האוכל ושתייה, אנחנו היינו מרוצים מאוד מההדרכה המקומית, זה לא ממש סקר מייצג אבל המדריך שם היה הרבה יותר טוב מהשניים האחרונים שהיו לי בצרפת.
אנחנו היינו בחבילה אבל אפשר מן הסתם לארגן הכל לבד.
-
שלום.
תוכלי בבקשה לפרט לגבי חופשתך בבנסקו עם ילדים.
מתכנן לנסוע בפעם הראשונה לסקי, במרץ לבנסקו עם ילדים בני 10 ו-4. לגבי בן 10 די ברור לי. ניקח שיעורים פרטיים לו אם אחד מאיתנו(אני או אישתי).
השאלה מה אפשרויות עם ילד בן 4? האם יש שם סוג של הדרכה או פעילות לילדים בגילאים האלו (יחד עם מבוגר כמובן).
כמו כן, לגבי ציוד וביגוד, האם ניתן להשכיר ביגוד בבנסקו או שעדיף לחפש בארץ?
תודה.
-
Aprica יכול להתאים לכם.כ-שעתיים נסיעה מברגמו. 50 ק”מ מסלולים שמחציתם מוגדרים כקלים, יתאים בהחלט גם לחופשה השניה. מחירי סקיפס זולים מבאתרים הגדולים. חמש מעליות שטיח למתחילים.
אם מצב השלג בעייתי (מה שלא אמור להיות בסוף ינואר), תוך חצי שעה אתם בפאסו טונאלה.
Fopollo אמנם קרובה יותר לברגמו, אבל… אתר קטן יותר כמחצית מ- APRICA, ממוקם באיזור מבודד וברובו מסלולים אדומים.
עדיין לא גלשתי שם, אבל לאחר שעשיתי שיעורי בית, החלטתי לצאת לשם עם בני, שזו תהיה פעם ראשונה עבורו.
אגב, מתי אתם יוצאים לברגמו? אנחנו ב-19 בינואר.