השכרת רכב לטיול בדרום מערב
-
בוקר טוב,
דרך מי מזמינים רכב לטיול בדרום מערב: לוקחים בסן פרנסיסקו ומחזירים בלאס ווגאס אחרי 17 ימים.
הבנתי שכדאי לברר ישירות מול החברות (אלאמו וכו’) ולא דרך expedia וכו’?
תודה.
-
וכשמדברים בפורום על השכרת מיני ואן, למה מתכוונים?
ראיתי ב- Alamo הצעה למיני ואן עבור 7 נוסעים:
( (Dodge Grand Caravan or similar)
במחיר של 1123 דולר (66 דולר ליום).
זה לא גבוה?
אגב, אנחנו 2 מבוגרים + 2ילדים. רוצים מרווח ונוחות לנו ולמזוודות.
חשוב שאפשר יהיה להסתיר את המזוודות בזמן המעברים הרבים ממקום למקום.
-
תבדקי ברנטלס-קאר
1-809-494-191
שיחת חינם
-
אני קיבלתי הצעה מאוד גבוהה ממסי ( שזה אלאמו ) גם בגלל קנס גבוה שאלמו לוקחים על לקיחה ב SF והחזרה בוגאס וגם בגלל מחיר יקר
אח”כ פניתי לרנטליקס דרך ארן מרום וקיבלתי הצעה בחצי מחיר ( ממש כך) דרך DOLLAR שאין להם קנסות במסלול הזה.
המחיר ששילמתי הוא 27 דולר ליום לרכב מסוג FULL SIZE ( שצריך להיות מעט יותר זול ממיני ואן שאת רוצה )המחיר כולל את כל הביטוחים כולל החזר השתתפות עצמית
יש לי נסיון מאוד חיובי בשכירות דרך אורן ורנטליקס ( גם כשקרתה תאונה והיה צורך בהחזר ) . ממליצה בחום0548181433
-
יש מבצע באלאמו ישראל (אלומה תיירות – alamo.co.il) עד מחר על השכרות בארה”ב. במקרה גם אני לוקח בסן פרנסיסקו ומחזיר בלאס וגאס אז עשיתי את הבירורים. יצא לי הכי זול דרכם, ואין עלות החזרה במקום אחר אם הטיול לא מתחיל בחודשים יולי-אוגוסט. כלומר, אם אתם לוקחים ביוני, אין עלות החזרה בין היעדים הנ”ל.
-
הלכתי לבדוק שוב
35 דולר ליום ל FULL SIZE במקום 27 שאני מקבלת בדולר. ( אותו אוטו אותם תאריכים אותו מסלול)
באתר לא כתוב מילה על דמי החזרה. להיפך כתוב שיתכן ויהיו ורק בתחנה תגלה האם יש וכמה.
היתרון ביטול השתתפות עצמית ולא החזר -
תבדקי דרך אלמו ישראל, יותר זול מהאתר האמריקאי שלהם.
אנחנו בדקנו 2 השכרות של דודג’ קרוואן כי יש לנו באמצע טיסת פנים.
דווקא בהשכרה שלוקחים ב-LA ומחזירים בוגאס אין דמי החזר ובהשכרה מSF ל- LA יש דמי החזר של 150$ אבל זה רק ביולי-אוגוסט.
מחיר ממוצע ליום בהשכרה מ-LA יצא 58$ ובהשכרה מSF בשקלול יחד עם הדמי החזר יצא 59$.
כולל ביטוח החזר השתתפות עצמית ושני נהגים.
-
אכן לא כתוב. אני התקשרתי לשאול ואמרו לי שרק ביולי-אוגוסט יש דמי החזרה. על הוואוצ’ר שקיבלתי רשום NO DROP OFF FEE.
לא יודע איך יצא לך יותר זול.. לי דרך האתר יוצא יקר יותר ביותר מ100 דולר. אולי אורן הזה מסדר מחירים טובים יותר. באתר גם אין הפרדה בין MIDSIZE ל FULLSIZE. אני רואה “Large cars” ובפנים גם מיד וגם פול סייז. למשל Nissan Sentra שבאלאמו נחשבת מיד. Nissan Altima שבאלאמו נחשבת פול מופיעה תחת אותה הקטגוריה.
-
אני נוסעת ביוני חוזרת ביולי
שמתי את התאריכים שלי והופיעה אזהרה באדום שיש דמי החזרה.
הסתכלתי באלמו ישראל ( לרונית)
יצא 770 דולר ל FULL SIZE ( יש פול סייז באתר של אלמו ) ל 22 יום
לא בדקתי באתר של דולר. את ההצעה קיבלתי מאורן ורנטלקארס
עשיתי את ההשכרה כבר לפני 2-3 חודשים אולי המחירים ביום שונים והיום זה יקר יותר. זו בהחלט אופציה.
ששכרתי אלמו היו יקרים פי 2 מאשר דולר ( דרך ממסי כאמור ) והם רצו 300 דולר דמי החזר.
ההצעה שלי בדולר היא על רכב פול סייז. היתה הפרדה.
לרזולוציה של מה נחשב פול סייז פר חברה לא ירדתי.
-
עכשיו אני גם שם לב שב Rentalcars יש One-Way Fee של 250$ גם ביוני.. כשבדקתי לפני שבועיים לא היה.
-
מן הסתם התנאים כל הזמן משתנים.
אבל RENTALCARSהם בעצם מתווכחים שעובדים עם המון חברות.
כך שקנס על החזרה המקום שונה היא פונקציה של איזה חברה לוקחים דרכם -
ידוע שזה סוכן ולא חברה.. במקרה שלי אצל כל החברות שמוצגות שם כתוב שיש תשלום ONE WAY. סתם מוזר לי שתנאים כאלה משתנים אם התאריך לא השתנה. אם מחיר ההשכרה הרגילה היה משתנה זה היה יותר מובן לי.
-
לא יודעת….מוזר או לא, לי יש שובר שכתוב עליו בפרוש שאין דמי החזרה לכיוון אחד.
-
אין כדאי ולא כדאי.
גם לא באמת עוזר לקבל המלצה בסגנון “הכי כדאי בחברה X”. השוק דינמי ותחרותי ובהחלט קורה שחברות מסויימות מציעות הצעה אטרקטיבית עבור מקרה מסויים ובמקרה אחר ההצעה שלהם בכלל לא אטרקטיבית. אין מנוס מחיפוש שלכם דרך מגוון של חברות וסוכנויות עבור התנאים הספציפיים שלכם.
לא יודע מי אמר לכם שכדאי לברר ישירות מול החברות ולא דרך סוכנים. זה לא נכון. מבחינת מחיר – גם כאן יש מקרים לכאן ולכאן. אין כלל אחיד. למשל לפני 3 שנים דווקא אקספדיה נתנו לי את המחיר הטוב ביותר, הרבה יותר נמוך, גם אחרי שהוספתי את הביטוחים. בסופו של דבר תבחרו בהצעה שתהיה יותר טובה כחבילה.
אפשר כמובן להעלות לכאן 2-3 הצעות קונקרטיות שאתם מתלבטים בינהן ואפשר לסייע בהחלטה.
-
קיבלתי הצעה מאלמו ל- 17 ימים, לוקחים בסן פרנסיסקו ומחזירים בלאס ווגאס.
792 דולר עבור מיני ואן.
ללא דמי החזר על החזרה בלאס וגאס.
כולל מע”מ, מיסים מקומיים, ק”מ ללא הגבלה, נהגים נוספים.
אין השתתפות עצמית במקרה של תאונה, נזק, גניבה.
ביטוח צד ג’ עד 1 מליון דולר לנזק ולגוף.
יוצא 46 דולר ליום. (20 דולר דמי ביטול)
נשמע לי טוב. מתכוונת להזמין, אלא אם מישהו רואה שפיספסתי משהו?
-
איילת, שוחחתי עם אורן. הוא עסוק בעניין אישי ויוכל לשלוח הצעה רק בעוד מספר ימים.