התחלה מילוסטון
-
שלום לכולם
אנו מתכננים לנסוע בחודש יוני למערב ארה”ב. סה”כ ל 30 יום. הנסיעה מסולט לייק סיטי לילוסטון גוזלת יומיים לכל כיוון.
מעוניין לשמוע דעה של מטיילים שהגיעו מת”א לאחד מששת שדות התעופה הקרובות לילוסטון ולאיזה יעד המשיכו?
ברור לי שהעניין כרוך בעצירה נוספת ומייקר את הכרטיס. השאלה מה הזמן שאוכל לחסוך ובאיזה מחיר(עלות מול תועלת).
כל הצעה תתקבל בברכה.
-
איך חישבת יומיים לכל כיוון? זה 5-6 שעות עד הפארק ופחות אם מתחילים בגראנד טיטון..
הבעיה היא פחות עם הטיסות.. ויותר עם רכב. לרוב בערים הקטנות הללו יש בעיה לשכור רכב ולהחזיר אותו במקום אחר.
-
לאיזה ששה שדות תעופה אתה מתכוון?
אנחנו אמנם מתחילים מניו יורק, כך שלא חיפשנו להגיע לאזור ישירות מהארץ, אבל גם טיסות פנים לשדות התעופה הקרובים יותר לילוסטון מאשר סולט לייק סיטי הן נדירות ומוגבלות מאוד למיטב ידיעתי.
למה לא פשוט להתייחס לנסיעה כחלק מהטיול? יש מה לראות גם בדרך, מה גם שאפשר גם להתאמץ ו"להקריב" רק יום אחד שכולו נסיעה מסולט לייק עד טיטון, או עד ג'קסון הסמוכה, אם לא רוצים "לבזבז" יומיים.
-
מודה לכם על ההארה וההערה.
- טיול 17 יום של החברה הגיאוגרפית אל הפארקים הגדולים מגיע לבוזמן ויורד דרומה לפיכך סברתי שיש אולי דברים בגו שאני לא יודע..
- זמן נסיעה של מעל 10 ש ו 668 מייל זה מלאס וגאס לג’קסון, את הקטע הארוך של 420 מייל מלאס וגאס לסולק לייק סיטי, כדאי אולי לעבור בטיסה. לקבל את הרכב בסולק לייק סיטי.
3
טיול הפרקים הגדולים של
-
אם יש לך טיסה זולה תנצל ותחסוך זמן. בשדה של סלט לייק סיטי מבחר גדול ושל חברות השכרה , המשרדים ביציאה מהטרמינל ליד החניון. במקרה שלא תוכל לטוס ביום אחד יהיה מאוד קשה להגיע לגקסון . דווקה הנסיע מווגס לסלט לייק קלה מאוד , כביש מהיר מהירות ממוצא כ 80 מייל בשעה.
נסיעה לגקסון קצת יותר קשה, עוברים דרך רכס ויש עליות ואחרי ברינגהם כביש דו סטרי. בגרדן סיטי בצומת טי כשה פונים שמלה לכיוון צפון יש מסעדות דרך. תקנו בLA BEAU’S מילק שייק תות, מאוד טעים.
-
אני המשוגע היחיד שנהג 10 שעות רצוף (הפסקה של רבע שעה לסנדוויץ’ טונה) מילוסטון לווגאס? הגוגל-מפס הראה “עוד 690 ק”מ, פנה ימינה..” .

טוב, זה היה על שברולט קאמרו, משהו שקצת עזר..
-
אתה לא לבד, עשיתי רינו -ידהו פלס דרך כביש 50 עד אורקה ואז ב278 צפונה ב12 שעות על שבי טאהו
-
יפה. יש לאן לשאוף

-
איציק שלום
גם לי יש “סיפורי גבורה”.
נסעתי משטוקהולם לקופנהגן רצוף מ08:00 עד 17:00 650 ק”מ, רק חלק מהדרך בכביש מהיר. זו דוגמה למה שלא צריך להעשות.
-
היי ,
אני מתוכנן לנחות בג’קסון וויומינג.
הבעיה היא בהשכרת רכב חד כיוונית להמשך הטיול.
אחרי בירורים ומאמצים רבים מצאתי פתרון טוב לשכירת הרכב שאני מקווה “שיחזיק מים”.
-
בוקר טוב
אשמח לקבל יותר פרטים
בתודה מראש