ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נחיתה רכה בבנגקוק

פורום תאילנד
    5
    8
    3167
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hadas2308
      hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו נוחתים בראשון הקרוב בבנגקוק...פעם ראשונה ועם שני ילדים מתוקים (8, 3.5)- מתרגשים מאוד!

הנחיתה היא בשלוש בצהריים. כמה זמן בערך להערכתכם (בלי כמובן בלת”מים) עד שנגיע לעיר (עם מונית )

וגם- בטח נהיה הרוגים מהטיסה הארוכה ולא יהיו לנו הרבה כוחות- אבל בכל זאת...מה כדאי לעשות באחר הצהריים/ ערב הראשון בבנגקוק…? עם הילדים? אנחנו ישנים באזור פאראטנום.משהו קרוב לשם (אפילו רק מקום נחמד לאכול- ולא אוכל ישראלי...) 

יום אחר כך יהיה לנו יום שלם שבו אנחנו מתכננים ללכת לפסל בודהה השוכב ולעולם הים בסיאם. ויום אחר כך טסים לקוסמוי...קופנגן וקו- טאו.

יהיה לנו עוד יום אחד בבנגקוק לפני הטיסה שבו חשבתי ללכת לSIAM PARK CITY(כנראה שלא נישן בתוך העיר ביום זה אלא קרוב לשדה התעופה)

תודה מראש על הרעיונות!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אורן
        אורן נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שעכשיו כבר לא ניתן לשנות תוכניות כי אחרת הייתי משאיר את הכניסה לבנגקוק לסוף הטיול ולאחר הנחיתה מהטיסה הבינ"ל ממשיך בטיסה לקוסמוי. לא לשכוח כי טיסה פנימית משמעותה לשרוף חצי יום בנסיעות לשדה ולמלון.

בכל אופן, בהערכה גסה, הייתי אומר שתגיעו למלון 3 שעות אחרי הנחיתה. לא פעם יש תורים בהגירה. זאת ועוד, יש בבנגקוק פקקים.

לגבי האזור שהמלון נמצא לא זכור לי שיש משהו מיוחד.

באיזה מלון אתם לנים? ככה אולי יהיה יותר קל לעזור.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • חיליק
          חיליק נערך לאחרונה על ידי

פראטונאם בלילה

לאחר שתתמקמו במלון ותנוחו קצת מהטיסה המעייפת יש בקרבתכם שוק לילה גדול. אפילו מתקנים לילדים . 

הוא נמצא בצומת הגדולה של פראטונם מצד ימין לקניון פלדיום בצמוד למלון ברקלי 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • hadas2308
            hadas2308 נערך לאחרונה על ידי

אורן לא ניתן כבר לשנות את הטיסה. אני מבינה שזה לא אידיאלי..אבל לא נורא- הטיסה שלנו לאיים היא בבוקר ונצטרך להיות בשדה התעופה בטח בסביבות שמונה בבוקר...אז קצת נקום מוקדם…

לגבי המלון- שם המלון CENTRE POINT HOTEL

המלון באמת קרוב לקניון פלדיום ונראה לי שנלך על שוק הלילה...אם לא נהיה גמורים מידי:)

תודה!

• צפוני מטייל
              צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

אני ממליץ לכם  להגיע asiatec שוק הלילה,נחמד מאוד שם’, תוכלו להגיע לשם ברכבת העלית ובשייט נחמד על הנהר,חוויה נחמדה לילדים

• יוסי ל
                יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

למזלכם ביום ראשון אחהצ אין פקקים בדרך לעיר והנסיעה תארך כחצי שעה (בלי נדר).

ביום הראשון אל תתרחקו מהמלון. לגביכם כל דבר שתראו יהיה חדש ומעניין ובעיקר שונה ממה שאתם מכירים. תתכוננו להלם תרבותי.

מציע לכם לגשת לרחבה שליד מרכז הסחר העולמי שם מתקיים עכשיו שוק אוכל שמשמעו דוכני אוכל.

הצילום מהיום מהמקום הנל

• חיליק
                  חיליק נערך לאחרונה על ידי

כנראה לא קראת את מה שהגברת כתבה. הם מגיעים אחר הצהריים למלון. בשמונה בבוקר הם אמורים להיות בשדה לטיסת המשך. אתה מצפה מהם להגיע לאסיאטיק?

• צפוני מטייל
                    צפוני מטייל נערך לאחרונה על ידי

כנראה אתה לא קראת מה שהגברת כתבה,למחרת יש להם עוד יום בבנגקוק,ואני בהחלט ממליץ להם להגיע לאסיהטיק,הרי היא ביקשה מה לעשות בערב וההגעה לאסיהטיק היא חוויה בפני עצמה לילדים ( רכבת,שייט), במקום יש גלגל ענק דוכנים צבעוניים,מכוניות לנהיגה עצמית לילדים,אני בהחלט חושב שכדאי להם להגיע לשם

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון