מלונות בפילדלפיה וושינגטון עם חניה חינם ???
-
הגיוני שחניה בערים האלו עולה בין 40-30 דולר ליום??
איך אפשר לצמצם נזקים?
אשמח לקבל המלצות למלונות במקומות מרכזיים בסדר גודל של 170$ ללילה (כולל חניה..)
יש חיה כזו?

תודה
-
אין לי המלצות קונקרטיות, אבל יש לי כמה הערות כלליות יותר:
- חניה חינם לא מעניינת אותי. מחיר כולל כן מעניין אותי. מה אכפת לי איך זה מתחלק בין חניה, מחיר החדר, ריסורט פי, או כל דבר אחר.
- קשה לדבר על מחיר מלון. בוושינגטון למשל יש הבדל עצום בין אמצע לסוף שבוע, ברור שיש הבדל לפי עונותף חגים, אירועים מיוחדים וכו’
- חניה במלון מרכזי יכולה להיות יקרה. אבל גם במרכז אפשר למצוא חניונים זולים יותר מחוך למלון. צריך להשקיע מאמץ בחיפוש, אולי להגיע מאד מוקדם לחניון, אולי להזמין מראש חניה או קופון. אבל זה אפשרי.
- כמה שצמאו מהמרכז – תוכלו כמובן להוזיל את המחיר, הן של המלון והן של החניה.
-
בוושינגטון באוגוסט שעבר לנו במריוט מרקיז, מלון חדש לגמרי, במיקום מעולה וברמה גבוהה. היה מצויין. שילמנו 130 ללילה, לא כולל מיסים וחניה. ממה שזכור לי, החניה היתה 40 דולר ליום, לא כולל טיפים לאנשי הvalet parking.
-
שלום,
בקיץ 2014 היינו במלון Holiday Inn Rosslyn at Key Bridge. אמנם הוא מעבר לנהר הפוטומק בארלינגטון אבל במרחק 3 דקות הליכה מתחנת רכבת תחתית Rosslyn Station ובמרחק נסיעה של דקות בתחתית למרכז העיר. המלון מצוין והמחירים בתחום שציינת (באזור ה 140$ ללילה לזוג). החנייה חינם. אני ממליץ.
-
-
לא חייבים ללון במרכז. בוושינגטון יש רכבת תחתית יעילה מאוד, נוחה ונעימה. אפשר לחפש מלון באחת השכונות מסביב לעיר (למשל אלכסנדריה או בצדה אבל יש עוד) – מקומות שיש בהם גם מבחר מסעדות, ולהגיע למרכז בתחתית.
אגב, אייל שכך להזכיר שלפעמים חם מאוד בוושינגטון בקיץ

-

-
אנחנו ישנו במלון ממן מפור עם בריכה בוושינגטון על המול עלה ממש זול (אני לא זוכרת את המחיר אבל נסענו עם תקציב מוגבל) חניה עלתה בסביבות 40 ליום .בעלי לא הסכים לשלם סכום כזה ובסוף רחוב ליד יש שם תיאטרון היתה חניה ב16 דולר אבל ל24 שעות והבחור מהחניה שהיה ממש חמוד אמר תבואו רק תצאו עם הרכב ותיכנסו שוב והבכום יצא לכם עוד פחות.
מסקנה לחפש חניה ברחובות צדדים הרבה יותר זול מהמלון
-
Courtyard Washington Convention Center
ועלה 1200 ל2 לילות(שח)
-
באמת שכחתי! אני מתחיל להזיע רק מלחשוב על זה שוב