ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול בדולומיטים

פורום אירופה
    5
    6
    840
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noplk
      noplk נערך לאחרונה על ידי

שלום.

אנחנו נהיה כ-11 ימים בדולומיטים באמצע יוני. מגיעים וחוזרים ממילאנו עם רכב. אוהבים טבע ונוסעים בעיקר לראות נופים ולעשות מסלולי יום בהרים.

חשבנו להתחיל את הטיול באיזור של Val Di Genov ו Madona Di Campiglio. לבלות שם כ4 ימים. ואז להיות עוד כשלושה ימים ב Val Di Gardena ואז עוד מספר ימים באיזור Canazei. תכנון כזה לא משאיר ממש זמן לאיזורים נוספים בדולומיטים כמו Cortina D’amprezzo ו Dobbiaco ואנחנו מתלבטים האם לא כדאי לוותר על יום ב Val Di Gardena ויום באיזור Canazei על מנת לכסות גם איזורים אלה.

כמו כן בגלל שאיזור Canazei ו Val Di Gardena יחסית קרובים, מתלבטים האם לא כדאי במקום לחלק את הלינה שם בין שני מקומות שונים, פשוט ללון במקום אחד ולנסוע משם לשני האיזורים.

נשמח מאוד על הכוונה והצעות בנושא.

תודה רבה,

לאוניד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • baba4ko
        baba4ko נערך לאחרונה על ידי

ול גרדנה – קנאזיי קרובות ולא כדאי לחלק. ביקור בארבה ליום אחד , מרמולדה חובה , סלה רונדה כמובן.

• dorongm
          dorongm נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מציע לינה אחת ב – Canazei,

במידה ורוצים אפשר לינה נוספת באיזור קורטינה.

מצד שני אפשר לקצר ביום את השהות בדולומיטים המערביים, המזרחים הרבה יותר מרשימים

• telo
            telo נערך לאחרונה על ידי

בכל עמק יש מספיק פעילות לכל ימי הטיול שלכם. השאלה מה סגנון הטיול שלכם.

כדאי לכם להכנס לאתר של כל עמק ולראות מה מעניין אתכם ובהתאם להחליט כמה ימים להיות בעמק.

אנחנו טיילנו 7 ימים בעמק גרדנה ולא מיצינו את מה שיש לאזור להציע.

מעמק גרדנה אפשר להגיע לקנצי ולאראבה וגם לבולצאנו. לקורטינה לדעתי רחוק מדי לטיולי יום.

השנה אנחנו מתכננים שבוע באזור המרמולדה. 

• noplk
              noplk נערך לאחרונה על ידי

תודה על התגובות! אני מבין מהן שכנראה לא כדאי לחלק לינה בין ואל גרדנה וקנאזיי.

דורון, תוכל לפרט בבקשה למה אתה קורה הדולומיטים המזרחיים והמערביים כשאתה אומר שהמזרחיים מרשימים יותר?

תודה!

• ח.ג
                ח.ג נערך לאחרונה על ידי

2 היעדים הראשונים שציינת Val Di Genov ו Madona Di Campiglio נמצאים באזור שנקרא דולומיטים מערביים. 

לא בקרתי בהם אבל קראתי שגם הם שוים ביקור. נהניתי בעמקים דרומית ומערבית למרנו למרות  שהגעתי לשם מהדולומיטים המזרחיים כך שאפשר לומר שעל טעם וריח אין מה להתווכח או לכל מקום היופי שלו (זה מה שאני חושבת). לגבי בחירת מקומות לינה, אני אישית מעדיפה לעבור לינה ולחסוך נסיעות בדרכים הפתלתלות.

גם כך יש מספיק שעות נסיעה בהן.

הייתי ממליצה ללון 2 -3  לילות בואל גארדנה, לטייל באלפ סיוסי, אם לא יקר לכם מידי  לעלות גם לסצ’דה. לנסוע דרך קורברה ובאדיה , אגם בריי ללילה בטובלך. 

תוכלו למחרת לטייל בטרה צ’ים ולהמשיך ללינה שקורטינה (או לחזור לאותו מקום.

אנחנו ויתרנו על קורטינה. מקורטינה תוכלו לבקר במרמולד ולהגיע ללינה בקאנזיי. ממנה לנסוע לארבה (מעבר פורדוי) ולחזור דרך מעבר סלה. לא קל לנהג.

המסלול שלנו היה שונה אבל אולי תמצא מידע שיעזור קצת. 

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון