Argus car hire - מישהו מכיר?
-
האם מישהו מכיר מנסיון אישי חברת השכרת רכב בשם argus car hire?
בחיים לא שמעתי עליהם שזה קצת מטריד, ומצד שני הם מציעים דיל זול די משמעותית ליעדים והתאריכים שאנחנו מחפשים. אשמח מאוד לשמוע חוות דעת רלוונטיות... -
לא מדובר בחברת השכרת רכב אלא בסוכנות השכרה – ההזמנה מתבצעת באחת מחברות ההשכרה.
מהתרשמות ראשונית באתר (לא ניסיון) – הם עובדים עם מגוון גדול מאוד של חברות השכרה. אם אני מתמקד רק בהצעות בחברות השכרה מוכרות, המחירים לא מאוד זולים (בחיפוש שאני עשיתי) וגם ההצעה לא כוללת ביטוח החזר השתתפות עצמית.
-
בנוסף על מה שעמיחי כתב – כשהמחירים נמוכים משמעותית, צריך לבדוק מה כולל המחיר – האם כולל את כל הביטוחים, האם יש הגבלת קילומטרים ליום, האם יש תוספות שלא נכללות במחיר. אם אתם מתכוננים להתרחק מנקודת ההשכרה – האם זו חברה מקומית שתוכל לתת מענה במקרה של בעיה ברכב במרחק גדול מנקודת ההשכרה?
-
תודה לשניכם!
בדקתי את הנושאים האלה ולמיטב הבנתי אין שם קאץ’ שגורם למחיר הנמוך (צירפתי תמונת מסך).
המחיר אצלם נמוך במעל 100 דולר מבחברות אחרות שניסיתי… למסלול שמתחיל במינכן ומסתיים בוינה. דילמה...
-
ההשכרה כאן היא בחברת בוכבינדר. אפשר לסנן בתוצאות החיפוש את חברות ההשכרה. ממליץ להיצמד להצעות של החברות הגדולות והמוכרות (לגבי בוכבינדר, תריצי חיפוש בפורום...).
-
לחברת בוכבינדר יש רזומה גרוע בפורום. ממליץ לחפש חברה אחרת.
-
חברה מצויינת.
השכרתי דרכם כבר כמה פעמים לא נפלתי אפילו פעם אחת,
בד”כ עובדים עם חברות גדולות ואמינות,
אני באופן אישי לוקחת מהם תמיד מחברה בינלאומית .
ממליצה מאד.
יש חברה נוספת שנקראת rental cars.com
גם הם מצויינים ממליצה להשוות בין 2 הסוכנים הללו לפעמים יש הבדלים באותה המדינה בין שניהם