ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    דרך איזה אתר אתם מזמינים טיסה ומלון לחו''ל ולמה דר

    פורום צפון אמריקה
    15
    16
    2841
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דוגיקוין
      דוגיקוין נערך לאחרונה על ידי

      דרך איזה אתר אתם מזמינים טיסה ומלון לחו''ל ולמה דרכו ? 

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

        אתרי הזמנות

        העניין הוא בדיוק כזה – אסור להדבק לאתר אחד, צריך לבדוק נקודתית כל טיסה וכל מלון במגוון אתרי הזמנות וגם באתרי חברות התעופה והמלונות עצמם. בקשר לטיסות – אחרי שנתקעתי בעמאן בזמן מבצע “צוק איתן” והבנתי שמי שקנה דרך סוכן הצליח להגיע לארץ הרבה יותר מהר בעזרת הסוכן שחש אחריות על העניין, אני תמיד משווה מחירים באתרים מול סוכן נסיעות אנושי.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • Olga1317
          Olga1317 נערך לאחרונה על ידי

          מלון – בוקינג.קום – נח לשימוש, אמין, רוב המלונות הם ללא תשלום מראש וגם ללא מקדמה ועם אפשרות של ביטול עד 24 שעות לפני הגעה.

           

          טיסות – השנה הזמננו לראשונה דרך האינטרנט, עשינו השוואה דרך KAYAK ומשם הועברנו לארת של חברת התעופה להזמנה.

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

            לגבי סוכני נסיעות וטיסות:

            לצערי הרבה סוכנים לא באמת יצאו מגדרם לעזור לנו. העמלה שהם מקבלים לא מספיק גבוהה שיהיה להם שווה להתאמץ…

            בלי קשר – דווקא בעבר כשחברות תעופה פשטו רגל – למי שהזמין ישירות בחברה היה קל יחסית לקבל את הכסף חזרה מחברת האשראי, בעוד שמי שהזמים דרך סוכן התקשה בקטע הזה (כי שילמנו לסוכן ולא לחברה והוא את שלו עשה – מכר לנו כרטיסים).

             

            לגבי מלונות:

            דווקא מאד לא מתלהב מבוקינג בהקשר של ארה”ב. אפשר בהחלט להעזר בבוקינג (וגם באתרים אחרים) לצורך החיפוש והביקורות, אבל הרבה פעמים יותר נוח להזמין ישר מול הרשת. הרשתות מעודדות אותנו להזמים מהן ישירות (כי זה חוסך להן כסף) ואת זה אן עושות ע”י צ’ופרים – מחירים אטרקטיביים לחברי מועדון או AAA, (רוב הרשתות) אינטרנט חינם/מהיר (למשל בהילטון) וכו’. מי שמאפשר ביטול חינם הוא המלון ולא בוקינג (ואגב, הרבה פעמים אפשר עם ביטול חינם או בלי ולא באותו מחיר).

            בוקינג זה פתרון טוב כשמזמינים מלון מקומי (mama & papa) ולא ברשת.ואז אנחנו קצת מהססים לבטוח בו, אז בוקינג מספקת לנו מטריית הגנה כזו או אחרת. זה למשל המצב בהרבה מקומות באירופה. אבל בארה”ב לרוב נישן במלונות של הרשתות הגדולות, ואז אני מרגיש שלרוב אפשר לסמוך עליהם.

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • karnielr
              karnielr נערך לאחרונה על ידי

              אתרי הזמנות

              לגבי סוכנים ועזרה –  אני משערת שאכן לא כולם יוצאים מגדרם, זה גם תלוי לדעתי במהות הבעיה, אבל עם עובדות מהשטח קשה להתווכח. הזמנתי באינטרנט, התקשרתי לחברת התעופה מניו יורק, אמרו לי “יהיה בסדר" ולבסוף נתקעתי בעמאן. מישהי מהפורום הזמינה מסוכנת נסיעות, התקשרה אליה מניו יורק והיא דאגה שתגיע לארץ בדרך פחות עקלקלה . זה הכל. למרות זאת, לא אשלם הרבה יותר לסוכן, אזמין דרך סוכן רק אם אין הפרש במחיר או ההפרש קטן (לפי הקריטריונים האישיים שלי).  

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

                לא תמיד וב 100% הזמנה ישירה עדיפה על סוכן פיסי

                ולא תמיד וב 100% להיפך.

                השאלה היא יותר הסתברותית, מה יקרה בדרך כלל.

                 

                המסקנה שלי מההתנסחויות של התאחדות סוכני הנסיעות לגבי המדיניות המוצהרת שלהם (לדעתם הם לא אחראים על כלום למרות החוק ופסיקת בית משפט….), מניסיון אישי, מלימוד ממאגרי מידע פתוחים כמו הפורומים

                 

                לי בנסיעה תיירותית עדיף להזמין ישירות או דרך סוכן אינטרנטי גדול (booking expedia….). יכול להיות שלמישהו יש סוכן מצוין ואז אולי עדיף לו להזמין דרכו, אני פשוט לא מצאתי סוכן שיכול או מוכן לעבוד בשבילי יותר טוב ממני.

                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • segev17
                  segev17 נערך לאחרונה על ידי

                  אכן הדבר תלוי בסופו של דבר בסוכן. 

                  שתי חוויות מהסוכנת שלנו:

                  בטיול שלנו שיצא על צוק איתן הסוכנת התקשרה אלי כמה ימים לפני הטיסה והודיעה שהטיסה שלנו בוטלה אבל העא כבר מצאה לנו טיסה חלופית. העובדה שכבר מצאה לפ י ש ודיעה לי על הבעיה היא הערך המוסף כך שבכלל לא דאגתי

                  המקרה השני היה לקראת הקיץ הקרוב כשהיא הראתה לי אפשרות שאתרים כמו קיאק לא הראו לי - טיסת הלוך עם לופטהנזה וחזרה עם יונייטד, שהיתה זולה משמעותית מרק יונייטד ונוחה משמעותית מרק לופטהנזה.

                  אגב מהניסיון שלי - בטיסות של אל על וחברות אמריקאיות  את העמלה הסוכנת קיבלה מהחברה (המחיר שהציעה לי היה זהה לאתר החברה ובמקרה אחד זול יותר) בחברות אירופאיות העמלה היא תוספת למחיר באתר.... 

                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • ronitzaw
                    ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

                    לגבי הזמנת מלונות בארה”ב – מסכימה עם אנשים טובים. בוקינג זה אתר מאד נוח לראות את האינפורמציה על המלון וביקורות של מטיילים אבל ברוב המקרים ההזמנה דרך אתר המלון או הרשת היא יותר זולה באופן משמעותי. כמו כן נתקלתי בחלק מהמקרים שחדרים או סוויטות משפחתיות לא הוצעו בכלל בבוקינג אבל כן הוצעו באתר המלון. 

                     

                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • צביקה
                      צביקה נערך לאחרונה על ידי

                      במילה אחת: ישירות

                      בשתי מילים: ללא מתווכים

                      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                      • ארמון
                        ארמון נערך לאחרונה על ידי

                        ברשתות האמריקאיות כמו הילטון וחברות הבת, היאט וכו אם נרשמים למועדון שלהם מקבלים הטבות, למשל הגעה או עזיבה מאוחרת,אינטרנט יותר מהיר.

                         

                        בלאס וגאס הרשמה למועדון של רשת mgm  (כוללת הרבה בתי מלון)מקנה הנחה עד 20 אחוז,

                         

                        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • ranchy
                          ranchy נערך לאחרונה על ידי

                          כמו שנאמר כאן קודם השאלה מאד פשוטה וקצרה. התשובה מאד ארוכה ולא חד משמעית.

                          בודק אצל כולם. מזמין אצל מי שמרגיש שמבחינתי שזו העסקה הנכונה. לפעמים יודע שאני אשלם יותר ואף יודע כמה יותר ובכל זאת הולך על מה שנראה לי יותר בטוח.

                          בטיולים למקומות מרוחקים בהם כרטיס הטיסה אינו ישיר אלא עם קונקשן אני מחפש בכולם וסוגר ענין עם הסוכן  (לא בהכרח אותו סוכן) שנותן לי את בחירתי במחיר הנמוך ביותר.

                          זה לא בהכרח הדבר הנכון אבל לפעמים הרגש גובר על השכל. עד כה זה עבד מצוין.

                          למזלי  את מבצעי המלחמה האחרונים הצלחתי לעקוף פעם חזרתי יומיים לפני שהכל החל ופעם יצאתי אחרי שהכל נרגע.

                          במלונות שוב בודק אצל כולם כולל אתרי מלונות המופיעים כנ.צ ע”ג מפות גוגל. 

                          מזמין את המלון באתר בו מצאתי אותו. נכון להיום בוקינג עבורי הוא האתר המוביל אבל לא הבלעדי. 

                          כרגע אני מתכנן טיול ארוך בו הלינות ללילות הראשונים הוזמנו. כך גם לארבעת הלילות האחרונים. כל היתר כנראה יהיו על הדרך כי אני אטייל לפני העונה.

                          רנצי

                          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • baba4ko
                            baba4ko נערך לאחרונה על ידי

                            טיסות / השכרת רכב – מאוד נוח לי קייק , ומשם לאתריי חברות התעופה/ השכרה להזמנה ישירה. לגבי לווקוסט , צריך לבדוק חברה חברה , לא תמיד מופעים בקייק. מה שטוב עוד בקייק שיש קישור לאי דריימס שם לפעמים יש טיסות זולות יותר או הקר פרייס  . בודק גם בסקיי סקנר להשוות מחירים.

                            מלונות משתמש מאוד בhotelscombined.com להשוות מחירים. באת הזמנה עובר לאתר המלון ובודק כל ההצעות אבל בדרך כלל משתמש במחירי AAA שטובים יותר וביטול בחינם. כמו שנאמר בווגאס מועדון של MGM מקנה הטבות והנחות. בדרך כלל אנחנו לא מזמינים מלונות מראש בארה"ב , רק במקומות מסוימים שידועים כבעייתיים. לרב מעדיפים רזידנס אין של מריוט.

                            בסין טיסות מקומיות ומלונות דרך ctrip.com

                            באסיה ואירופה- מלונות דרך הוטלס קומביין ומשם לאתרים עם המחיר הטוב ביותר.     

                            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • KufYud
                              KufYud נערך לאחרונה על ידי

                              GOOGLE

                              גוגל טיסות וגוגל מפות מאפשרים לך למצוא את הדילים הטובים ביותר, והם מפנים אותך לאתר/חברה הכי משתלמת.

                              גם אם אתה עובד עם סוכן, אתה יכול לעשות “תחקיר” במנועי החיפוש ולבוא עם המחירים שעולים שם.

                               

                              גוגל טיסות מאפשר לך יותר טוב מכל אתר אחר, לתכנן את הטיסות שלך, כך שאתה יכול לשלב חברות תעופה, לשנות יעדים, לחפש בנמלי תעופה קרובים, לבדוק מתי הכי טוב לנסוע מבחינת מחיר, וכל זה בהתאם למשתנים שאתה יכול לשחק בהם כמו משך כולל של טיסות, מספר יצירות וכו’. פחות יעיל במבצעי הרגע האחרון.

                               

                              בגוגל מפות יש פונקציה של “בקרבת מקום”, דרכה ניתן לאתר מלונות, מסעדות וכל מה שאתה צריך.

                               

                               

                              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • a n y
                                a n y נערך לאחרונה על ידי

                                גם טיסות וגם לינות צריך לחפש בכל מיני וריאציות.

                                האתרים שהוזכרו והעצות לפני – ועוד.

                                לטיסות יש גם:

                                www.cheapflights.com/

                                skyscanner

                                expedia

                                https://www.cheapoair.com/

                                ואין לזה סוף.

                                 

                                כך גם בבתי מלון. רצוי לבדוק במספר אתרים. להשוות עם אתר המלון ולחפש המלצות!

                                 

                                רצוי מאד להשוות. לבדוק אם ההצעה אמיתית. אפשר ורצוי גם לבדוק מול סוכן (יש לו יתרונות, למרות התחושה הכללית שהוא “סתם” עולה יותר).

                                 

                                תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • איריס ס.
                                  איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

                                  אני רק יכולה לספר שסוכן טוב יכול להשיג לכם הושבה שדרך אתר החברה עולה כסף / אפשרית רק בצ’ק אין .  מניסיון 

                                  תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                  • dhz
                                    dhz נערך לאחרונה על ידי

                                    כאשר מדובר בארה”ב, אני מזמין ישירות באתרים של רשתות בתי המלון או באתר המלון עצמו.  כבר קרה לי עם מלון קטן, שהאתר שלו מבצע את ההזמנה דרך booking.com.

                                     

                                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                    • 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון
                                    ×