כרטיס go pass לסלובקיה ופארקי מים
-
שלום לכולם,
לקראת הנסיעה הקרובה לסלובקיה התחלתי הפעם קצת מאוחר את התכנון... כרגע אשמח לקבל את עזרתכם לשני נושאים.
לנושא כרטיס go pass, האתר לא הכי ברור ולא הבנתי אם אני צריכה לקנות לכל המשפחה כרטיסים כולל הילדים או רק אחד? או רק למבוגרים?
והשאלה מה הכדאיות של הכרטיס אם אנחנו נוסעים בעוד פחות מחודשיים, הבנתי שהיתרון העיקרי שלו הוא חיסכון בתורים, אני מניחה שהרבה תורים לא יהיו לנו (מטיילים קבועים של חודש יוני...)
שאלה נוספת למי שמכיר את פארקי המים בסלובקיה. (יש הרבה כאלו …)
אני כרגע התרכזתי ב3 :
tatraladia
ginoparadise
aqua city poprad
מישהו היה ומכיר? לגבי הראשון אני יודעת שהוא הכי פופולרי . השאלה יותר לגבי השנים הנוספים. ואם צריך לבחור אחד מביניהם….
תודה
-
היי לידר,
כרטיסי Gopass נדרש לרכוש לכל בני המשפחה. את יכולה לפתוח חשבון באתר שלהם על שמך, ותחת חשבון זה לרשום את כל בני המשפחה, ולהזמין כרטיסים לכולם. עלות כרטיס 2 יורו לאדם, משלמים באתר בכרטיס אשראי, ומקבלים את הכרטיסים מיידית להדפסה עצמית. בהמשך יישלחו אליכם כרטיסי הפלסטיק בדואר רגיל.
בסיום הטיול, באתר האחרון שתבקרו, תוכלו להחזיר את הכרטיסים ולקבל את 2 היורו עליהם בחזרה.
הכרטיס מקנה הנחות קלות באתרים, וגם חוסך את זמן ההמתנה בקופות.
מבחינת פארקי המים – אם אתם צריכים לבחור רק אחד מהם, הייתי בוחרת את טטרלנדיה. אבל אם יש לכם עוד זמן, גם ג'ינו פרדייז מומלץ מאד.
תיהנו, סלובקיה מקסימה!!!
אורלי
-
כפי שכתבה קודמי, חוסך תורים אבל על כל רכבל חוסך גם 1€. ועם לכל המשפחה זה יכול להצטבר לסכום.
גם אני חושב שטטרהלנדיה הכי מרשים. גם שם עובד הפס ונותן הנחה.
-
אני מוסיפה עוד מידע:
את הכרטיסים לאתרים רכשנו במהלך הטיול עצמו, דרך האפליקציה של Gopass. האפליקציה נוחה לשימוש, וזה איפשר לנו לתמרן ולהחליט בכל יום בבוקר – אם אנחנו רוצים לרכוש כרטיסים לאתר מסוים לאותו יום.
כמו כן, ברכישת כרטיסים צוברים נקודות זכות, והן מקנות הנחות באתרים (למשל – במסעדות של פארקי המים).
לסיכום – עבור משפחה של 4-5 איש, החיסכון מצטבר.
-
גם אנחנו השתמשנו. שלחו לנו את הכרטיסים בדואר לארץ.
שימש אותנו להזמין כרטיסים מראש (בבוקר כשהחלטנו בהתאם למזג האוויר לאן ללכת הזמנו באתר) וחוסך בעיקר זמן בקופות ועוד כמה גרושים. נחמד אבל לא היסטרי.
קוריוז: באחד הקניונים שביקרנו, כל פעם שיצאנו מחנות נשמע ציפצוף ההתראה כאילו "סחבנו" משהו. כרטיסי ה go pass היו מרוכזים אצלי ומסתבר שהכרטיס גרם לציפצופים...
-
תודה לכולם,
הבנתי אם ככה שעליי לרכוש 5 כרטיסים.
אבדוק שוב באתר באילו מקומות הוא נותן הנחה. ואתקדם עם התכנון…
לגבי הפארקי מים, את הלינה הזמנתי במקום שozzz המליץ (אעדכן כשאחזור אם אכן בנה את הבריכה
) ממוקם קרוב מאוד לginoparadise אז נראה לי שבכל מקרה נבקר גם שם וגם בtatraladia.ונראה לגבי השלישי שבאזור פופרד…
-
מוסיפה לגבי אקווה סיטי בפופראד. היינו שם. יש כ 2 מגלשות מים פנימיות (יש גם חיצוניות אבל נראה לי לא רלוונטי ביוני) ויש כמה בריכות מחוממות. הבריכה הפנימית מחוממת וגדולה אך לא מעניינת. ועוד 2-3 בריכות מאוד מחוממות חיצוניות. אבל... אין מה להשוות לטטרלנדיה. המקום פחות אסתטי, פחות מתוחזק. הכל פחות…
טיפ נוסף: אם מעוניינים בקצת שופינג, כדאי לנצל את המרכז בפופראד ואולי גם את המרכז בבנסקה ביסטריצה. אנחנו עשינו טעות והלכנו לנסות למצוא מרכז שווה לאחר המעבר לטטרה הנמוכים בליפטובסקי מיקולש. אבל שם לא מוצאים ככ. את הרשתות הידועות.
-
תודה איילת
אז לדעתך אם נלך 3 פעמים לפארקי מים עדיף ללכת מתוכם פעמיים לטטרלנדיה? במקום פעם אחת לטטרלנדיה ופעם שנייה לפופרד?
אולי באמת כך נעשה. מה גם שקרוב לנו יותר למקום הלינה.
תודה על ההמלצה על השופינג עדיין שוקלת עד כמה לשלב ורשמתי לי את הדברים. מה שבטוח ארצה זה לבקר בחנות מרשת דקטלון, מבדיקה שעשיתי באתר מצאתי שיש 3 כאלו בסלובקיה...
-
לגבי טטרלנדיה.
תחכו ביום כמה שיותר שמשי ובחצי הראשון של היום. הייתי גם משנה את סדר הימים בשביל זה, לפי מזג האויר.
בשבילנו הישראלים קריר שם. וכל המגלשות נמצאות בחוץ.
-
לגבי טטרלנדיה . היינו יום שלם. מהפתיחה עד 18:00 בערב בקיץ. היה יום קריר ומעט גשום (טפטף ו-16 מעלות). הילדים התרוצצו בחוץ בבגדי ים (הייתי די בשוק!). גם במגלשות החיצוניות וגם בפנימיות. הבריכות החיצוניות מדהימות בחמימותן. ילדי בגילאים 18, 14 ו-7. כך שיהיה לך נקודת יחוס כלשהיא. נאמר לי שגם ג’ינו פרדייס נחמד מאוד אבל לא הייתי. אם אתם מאוהבי פארקי המים הייתי נותנת לטטרלנדיה יום שלם ולג’ינו כחצי יום. (אם יש מזג אויר גשום או שסתם מתחשק).
הטבע בסלובקיה מדהים – כך שאם יש לכם מזג אויר טוב (כלומר-לא צפוי מבול) הייתי מנצלת לשהיה בטבע. להפתעתי (כבוגרת מערות נטיפים וקרח בסלובניה, אוסטריה , ועוד..) המערות בסלובקיה הפתיעו אותי מאוד לטובה. הן עשירות ומרשימות. מערת הקרח דובשינה בגן העדן הסלובקי ומערת הנטיפים בדמנובסקה דולינה. פרט לעניין השפה (אבל… הכרנו את רוב הסברי הווצרות המערות מסיורים בארצות אחרות). אשמח לתת מידע נוסף. איילת
-
מבחינתי פארקי מים נכללים בתכנון רק לחצי השני של היום או רק בערב… מעדיפה לטייל בבוקר…
הילדים שלי (15.5 12.5 5.5) לא סובלים כל כך מקור אז אני מקווה שיסתדרו.
כמובן שמתכננת לבקר במערת הנטיפים ומערת הקרח.
בקרוב אעלה לפורום שאלות נוספות