מטרו מוסקבה
-
היי חברים
מתחנת ארבטסקיה חזרה לשדה שרמטייבו
המסלול :
מטרו 3 כחול מארבט לכיכר רבולוסטי
שם להחליף למטרו 2 ירוק מתחנת תאטרלניה
לברלוסקיה ואז אירואקספרס.
השאלה שלי :
ההחלפה מקו 3 ל-2 צריך לצאת החוצה לרחוב מהתחנה רבולוסטי ולהכנס לתאטרלניה?
האם צריך 2 כרטיסי מטרו?
תודה
-
לא עדיף מארבטסקאייה לקיאבסקה ומשם לבלרוסקאיה , מחליפה רק קוו אחד. יש מעברים תת קרקעים בין התחנות , לכן לא צריך לצאת אחוצה.
-
בעיקרון במוסקבה היו נדיבים עם שמות של תחנות. אם בפריז/לונדון וכו’ יכולות לעצור כמה רכבות באותה תחנה ואז ברור שזו החלפה מתחת לאדמה, במוסקבה נתנו שם שונה לכל תחנה על קו ספציפי. אבל אם מופיע לך במפה שהן מחוברות, אז זה מתחת לאדמה, וזה בהחלט נכון לשתיים ששאלת עליהן.
לגבי הדרך הייתי דווקא נוסעת באפור לטברסרבקאיה ושם מחליפה לירוק, זה חוסך תחנה (אלא אם הצעידה עד לאפור מאד רחוקה מהכניסה שאת נמצאת בה).
לא הבנתי את ההצעה של קודמתי לנסוע דרך קיאבסקאיה. איך שלא יהיה מארבאטסקאיה לבלרוסקאיה אין קו ישיר. צריך רק לבחור בין כמה אופציות ב-2 קווים.
-
שלושת התחנות: ploshchad Revolyutsii \ Teatralnaya \ Okhotnyy Ryad לא נמצאות במפלסים שונים. החיבור ביניהם הנו דרך מסדרונות כמעט אין סופיים, כ:ק”מ הליכה. הן נמצאות משני צידי הכיכר האדומה +. [ אי אפשר לראות במפת קווים כמובן ]
אישית גם אני הייתי חוזר אחורה לתחנת Kievskaya ומשם עם קו 5 המעגלי לתחנת ביילורוסקייה.
-
מטרו מוסקבה כללי: חיבור בין תחנת מטרו של הקו המעגלי קו 5 לתחנת מטרו של כל קו אורכי אחר, תיהיה ע"י מעבר בין מיפלסים או בהליכה קצרה. לעומת חיבור בין שני קווים אורכיים ששם החיבור הינו דרך מסדרונות ויכול להגיע למרחקי הליכה גדולים מאד. לכן עדיף לחזור אחורה ולהגיע דרך הקו המעגלי 5.
-
תודה רבה לכל המגיבים.
הכפילות בשמות בלבלה אותי
עכשיו הכל ברור.
לבלרוסקיה חייבים 2 קווים
תודה ולילה טוב
-
baba. זה יוצא אותו דבר מבחינת החלפות
זו החלפה אחת ו 2 קווים. מכחול לירוק.
אם אני אתחיל את הרחוב בתחנת ארבט
אז באמת אסע לפי המסלול שלך. תחנה אחת בכחול ואז בחום ההקפי
תודה
-
נכון, עדיף את האפור
-
חחחח , יכול להיות , כנראה השמות והמספרים ביבלבלו גם אותי , בכל מקרה תחנות במרכז העיר עם הליכות אין סופיות בין הכווים , לא הכי נוח לעבור לכ זה עם מזוודות
-
המטרו הרוסי זה מקלט להפצצות אטומיות לתושבים