שינוי שעות טיסה לדיסלדורף והמבורג GERMANIA
-
מבדיקה אקראית של שעות הטיסה שלי בקיץ דרך חברת תעופה GERMANIA
נראה שיש שינוי בשעות הטיסות.
הטיסות נוחתות לאחר השעה 22:00 במקום בשעות אחה”צ.
-
האם לא קיבלת על כך הודעה מחברת הטיסה? אלא בבדיקה אקראית גילית את השינוי?
-
גם הטיסות של לופטהנזה השתנו. אמנם רק בחצי שעהאבל לא הודיעו לי כלום. בדקתי בעקבות הפוסטים כאן על וויז וגרמניה
-
גם הטיסות של לופטהנזה השתנו. אמנם רק בחצי שעהטסתי לדיסלדורף עם גרמניה בתאריך 6 באפריל הטיסה יצאה ב 18:50. החזרה שלי ב 20 באפריל ב 12:40 שימו לב עד עכשיו לא הודיעו לי רשמית על שינוי שעת החזרה.
טיזר - אזור הריין והמוזל נפלאים. לא פחות ויותר מהיער השחור ומלא אטרקציות לילדים
-
מחכים שתספר לנו בפרוטרוט.
בלו בנעימים!
-
ממש מוזר!!!
בדקתי עכשיו באתר שלהם (GERMANIA) ,
טיסת ההלוך נשארה באותן שעות
18:45- 22:20
אך טיסת החזור שונתה. במקום 6 בבוקר לשעה 12:40.
דווקא יותר נוח. אך מוזר שלא שלחו שום עדכון במייל….

-
ההלוך שלי במקור היה אמור להיות ב 1240 והחזור אכן היה אמור להיות סיוט ב 6 בבוקר.
-
הטיסות של גרמניה נוחות יש אוכל סביר וכסאות די נוחים.
שימו לב לטיסה חזרה בשעה כזו כבר לא כדאי לישון בשדה התעופה אלא אפשר בכיף לישון בדיסלורף עצמה המרוחקת כחצי שעה נסיעה מהשדה ולהנות מהעיר.
-
מומלץ מאוד להוריד את האפליקציה
checkmyTrip
מכניסים בה את מס’ הזמנה ואז בכל שינוי מקבלים התראה
-
לנו לופטהנזה כן הודיעו על שינוי של חצי שעה, ההמראה מהארץ
-
תודה על העידכון! חשוב מאוד!
חזרנו אתמול מהטיול של פסח וראיתי את ההודעה כאן. חברת גרמניה לא שלחו לנו שום עידכון על השעות, כך שההודעה כאן זו הדרך היחידה שבה שמעתי על השינוי.
השינוי הזה הוא משמעותי – התיכנון היה להגיע אל הצימר שלנו (שהוזמן) כבר ללילה הראשון (מרחק של 3 שעות נסיעה) ועכשיו צריך לחשוב מה לעשות… וצריך גם לשנות את הזמנת הרכב… ממש כאב ראש…
שאלות למנוסים:
- מותר בכלל לחברה לשנות ככה את השעות? הרי זו הסיבה מראש שהזמנתי כרטיסים בחברה סדירה ולא צ’רטר. מה אומר החוק?
- לא קיבלתי שום הודעה רשמית על השינוי – אני מניח שכדאי לי כבר עכשיו לשנות את כל ההזמנות?
- יכול להיות שעכשיו אני אשנה את ההזמנות – ועד הטיסה הם ישנו שוב לשעות המקוריות?
-
גם הטיסות של לופטהנזה השתנו. אמנם רק בחצי שעהלא קיבלתי כל הודעה מראש על השינוי.
הטיסה הייתה אמורה לצאת ב 12:15ל 1845
וחזור במקום 12:30 ל 12:40

-
שינוי שעות טיסות לדיסלדורףעמיחי
גם לנו יש 3 שעות נסיעה לצימר,
כבר בדקתי מול הצימר ואים להגיע בלילה,
ועכשיו אני בבדיקה אם חברת ההשכרה תהיה פתוחה בבשעה מאוחרת,
וכנראה שאני אבטל יום שכירות מכיוון שנישן בשדה.
אני בהחלט מקווה שלא יהיו עוד שינויים.
דיברתי עכשיו עם הנציגות הישראלית , לטענתם החברה מוגדרת חצי צארטר וחצי סדירה (פעם ראשונה ששמעתי על סידור כזה) ולכן מומלץ להתעדכן בשעות הטיסות

לטענתם תמיד שולחים עדכונים על שינוי שעות.
-
אמנם לא לדיסלדורףאבל גם חברות סדירות אחרות , משנות באופן תדיר את שעות ההמראה ו/ או את כל לו”ז הקיץ.
זה סיכון שלוקחים כשמזמינים הרבה זמן מראש.
מבחינת החוק עד שבועיים קודם למועד הטיסה הם לא חייבים לכם כלום ואם השעות אינן מתאימות אפשר לקבל את הכסף חזרה. זה בהחלט מעצבן …
אגב , גם לנו בטיסות קיץ שהוזמנו בחברת אתיופיאן לדרום אפריקה, שינו את אחת הטיסות ב 24 שע’ תמימות . זו היתה טיסת המשך ואם לא הייתי מגלה בזמן היינו נתקעים בשדה באדיס יממה שלמה.
שום מייל לא נשלח ( עד היום . וזה קרה כבר לפני 4 חודשים ). גיליתי באופן מקרי לחלוטין.
אז תמיד תבדקו …. ואל תסמכו על חברת התעופה.
איריס
-
דיסלדורףעמיחי ואחרים. לי דווקא גרמניה הודיעו על שינוי הטיסה היוצאת אבל לא על החוזרת.
גם אני הייתי אמור ליסוע לליידן בהולנד באותו יום כ 3 שעות. ביטלתי וישנתי בשדה התעופה. אתם תצאו מהשדה בסביבות 23:30 בלילה וזו האפשרות הטובה ביותר במקרה זה.
מאידך מרווחים בחזרה כי אין טיסה ב 6 בבוקר אלא בשעה נוחה.
צריך גם לבטל את הזמנת הרכב ולהזמין מחדש.
אלו השעות החדשות של הטיסות לדיסלדורף ולדעתי רוב הסיכויים שלא יהיו שינויים
-
שינוי הזמנה יוצא לא משתלם גם קיצור ביום, בגלל עלות דמי שינוי ותעריף גבוה יותר.
בנוסף לקיחה לאחר שעות העבודה זה בעלות נוספת.
שאלה? ממי שהיה מתוך נסיון , מה גודל השדה? כמה זמן בממוצע לוקח לצאת לכיוון השכרת הרכבים?
-
שדה לא גדול במיוחד. מאד קל להגיע לאזור השכרת הרכבים. משם הליכה בחוץ של כ 200 מטר לאזור החניונים.
-
בעקבות השינוי לא נוכל להגיע לצימר שהזמנו כבר במרחק של 3 שעות.
אחרי הנחיתה אנחנו נאסוף את הרכב השכור ונצא לדרך לפני חצות. לכן עכשיו אנחנו צריכים מקום ללינה קרוב לשדה התעופה למשפחה של 2+3. נצא מייד על הבוקר לכיוון המקורי (מזרח). אפשרי מקום במרחק של עד חצי שעה נסיעה, רצוי לכיוון מזרח.
יש למישהו המלצות לצימר מתאים (כמובן שאחפש גם באתרי הזמנות)? אפשרי לינה בלבד או לינה + א. בוקר אם המחיר סביר.
-
צחצח המטייל – תודה רבה על המידע.
עמיחי – בדקת שסוכנות הרכבים פתוחה? אם אתה לא מגיע ישירות לצימר
לא עדיף לך לישון במלון בשדה ולקחת את הרכב בבוקר?
אני מעדיף להגיע ב 02:30 לצימר ולא להיסחב לעוד מקום לינה וכנראה לבזבז חצי יום.
-
לפי האתר של יורופקאר, אפשר לאסוף את הרכב עד 23:30 בתעריף רגיל ובין 23:30 – 24:00 בתוספת תשלום. השאלה היא האם בשעה כזו השדה יהיה כבר די ריק והתהליך יהיה קצר? אפשר לבנות על זה שנהיה בעמדה עד 23:30?
גם אני מעדיף אפילו לנהוג בלילה (הילדים ישנו ברכב) ולהגיע לצימר באמצע הלילה – אבל לא בטוח שגם בעלי הצימר מעדיפים את זה ככה. בסה”כ מי רוצה לקום באמצע הלילה בשביל אורחים? לא יודע אפילו אם בכלל לשאול אותם על זה…
אם אני אוכל לאסוף את הרכב ולהגיע למקום לינה מחוץ לשדה, אני מניח שזה יוזיל מאוד את הלינה? (אנחנו 2+3).