ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות דעת לא טובה על הצפון

פורום תאילנד
    7
    13
    6055
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נוריתק
      נוריתק נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם

כפי שכתבתי בעבר טסים 2 משפחות (ילדים:6,14,16,17,21)בסוף יולי לנטו16 ימים.הטיסות סגורות והתכנון הוא 5 ימים צפון-עדיין קוראת חומרים ולכן לא הוחלט על מסלול. אחכ קוסמוי וקופנגן 7 לילות ובסוף 3 לילות בנקוק.בזמן קריאת החומרים הגעתי לאתר של ד״ר דודו שהצליח להוציא לי את החשק מהצפון ודי קטל את הבחירה של אנשים להגיע לאזור זה. מה דעתכם בנושא?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • הרוזן מקוסמוי
        הרוזן מקוסמוי נערך לאחרונה על ידי

אם מליוני אנשים שמבקרים כתיירים בתאילנד ולא פוסחים על הצפון המקסים 

לא עשו לך חשק לבקר בו ואילו בן אדם אחד הצליח להוציא לך את החשק אז כנראה שאת צריכה להסיק את המסקנות בעצמך . 

ובנימה אישית אני יכול לתת לך את הגרוש וחצי שלי לעניין הצפון 

אני לא מוותר על הצפון והוא מהווה את החוויה שאולי תיזכר הכי טוב בכל הטיול שלך . 

אם תוותרי בטוח שמתי שהוא תצטערי 

ואיך אומרים עד שלא תהיי לא תדעי 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • נוריתק

קראתי המון חוויות של מטיילים כאן בפורום שנראו מרתקות אבל חייבת לומר שדודו מציג את הדברים בצורה כזו נחרצת ובגלל שזו פעם ראשונה בתאילנד הצליח לערער את בחירתנו. שמחה מאוד לקרוא את תשובתך. דרך אגב קטל גם את קוסמוי וקופנגן בניגוד לדעות רבות אחרות...

• הרוזן מקוסמוי

תרשי לי להמליץ לך לא להתייחס ברצינות לאתרים ולקבוצות פייסבוק שיש להן עניינים אינטרסנטיים למידע שהם מספקים . 

אני חושב שהפורום הזה עדיין קיים למרות כל הקבוצות פייסבוק והאתרים שצצים להם כפטריות לאחר הגשם רק בגלל שהוא מספק מידע נטול אינטרסים אישיים / כלכליים / חברתיים וכל שאר סוגי האינטרסים והאגואים . 

• m_s
              m_s נערך לאחרונה על ידי

מעריך מאד את האתר של ד"ר דודו, נעזרתי בו לא מעט, כמו גם כאן בפורום וקבוצות אחרות. מחזק את ההמלצה על הצפון, אזור שלטעמי חובה לבקר בו. ככלל, קיים מידע רב ברשת, יש יוטיוב, יש המלצות ממטילים ישראליים ומהעולם. מטייל נבון, ידע להשתמש בחכמת ההמונים, אך גם לברור מה מתאים להעדפותיו.

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לדעתי לדודו כנראה לא מתאים הצפון ולמליונים אחרי כן

ואתם צריכים לבדוק את האטרקציות ולהחליט אם מתאימות לכם.

אגב התשובות לא מוחלטות, לנו למשל חלק מהאטרקציות נראו מתאימות וחלק פחות. בחרנו את אלו שקסמו לנו.

• נוריתק

תודה,עדיין קוראת חומרים ודעות של מטיילים.האמת שבאזור הקרןב לצ׳אנג מאי אני כבר די יודעת מה אני רוצה,מתלבטת אם להגיע לצ׳אנג ראי למקדש הלבן…

ההתלבטות גם לגבי החיות שמצד אחד הילדים מאוד רוצים לראות ולהצטלם ומצד שני אני לא רוצה להיות חלק מההתעללות,אז מה כן ומה לא?!.. כשאהיה יותר מפוקסת אכתוב שוב ואשמח להערותיכם .

• הרוזן מקוסמוי

המקדש הלבן חובה לביקור

במקום משולש הזהב סעו לבקר בגני המלכה האם באיזור דוי טונג ( כשעה נסיעה מצאנג ראי ) .

לגבי חוות הפילים ממליץ על החווה שכתבתי לך קודם , היא חווה טיפולית שיקומית ואין התעללות אלא להיפך 

אתם תעבדו והפילים יהנו . 

• נדב הרגיל
                      נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

לא להסס - להגיע!

צפון תאילנד הינו אזור הגדול מכל שטחה של מדינת ישראל, כך שלא ניתן לסכמו בתגובה בפורום ובטח שלא בהתייחסות באתר כזה או אחר שמציג מידע רב ומצויין, אולם לא חף מאינטרסים.
                      לעניות דעתי, צפון תאילנד הוא מהאזורים המקסימים והמרתקים ביותר בתאילנד, זאת כמובן על סמך האזורים בהם אני שהיתי בצפון. אין כל סיכוי שאוותר על הגעה לצפון תאילנד בעת ביקור בתאילנד.

ניתן להתרשם במעט מיופיו של הצפון כמפורט בבלוג שכתבתי בשנת 2014 (מצורף קישור) ובתמונות המצורפות.

• נוריתק

הכול מראה מקסים!! תודה

• Meytal_3546314
                          Meytal_3546314 נערך לאחרונה על ידי

הכי כיף בצפון בשום אופן לא לותר זו תאילנד האמיתית , החוויות הכי טובות וההנאות הכי גדולות מהטיול , גם לי אמרו לותר בגלל החום הלחות הלכלוך וכל מיני סיבות שבסוף לא היו כלל נכונות , אל תעיזי לותר !!!

• Meytal_3546314
                            Meytal_3546314 נערך לאחרונה על ידי

לגבי התעללויות פשוט לותר על קרקסים ומופעים של חיות , אנחנו היינו בחווה שיקומית מקסימה של פילים ויתרנו על המופעים וכל מה שהרגשנו שלא מתאים .

המקדש הלבן בצאנג ראי מקסים , עדיף לכם להתחיל בצאנג ראי ולעבור לצאנג מאי.

טיול מקסים !

• avi
                              avi נערך לאחרונה על ידי

מצטרף בכל פה לתגובו של נדב.

קחי בחשבון שיש הרבה אניטרסנטים בכל מיני פורומים……. ודי לחכימא ברמיזא.

אם את נוסעת עם ילדים

אל תוותרו בשום אופן על ציאנג ראי -אחת הערים החמודות והנעימות בתאילנד.

כדאי לשקול שייט בין ציאנג ראי לתאטון -חוויה לילדים ולמבוגרים.

כמו נדב אני לא מוותר על פאי

יש כל כך הרבה מה לראות בצפון אל תחמיצו!!

• 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון