המלצות על כפרי נופש בהולנד
-
יש כל מיני דילים מאד מפתים, אבל לא ממש רואים את כפר הנופש. נשמח מאד להמלצות. מחפשים משהו מתאים לילדים, נקי, ברמה טובה, עם מכולת, גן שעשועים, חניה לא מרוחקת מדי.
-
יש את De Eemhof של center parc
היינו בו שבוע- מקום מדהים: מיקום מעולה לא נסענו יותר משעה, פארק מים מדהים, מידשאות, מסעדות, חדרים על אגם.
מומלץ
-
אנחנו היינו לפני מס’ שנים באחד הפארקים של רשת Landal
היה ממש טוב
-
האם שמעתם על Rabbit Hill ? אנחנו נהיה עם ילדים בני 8, 6, 2שנים. האם בצעתם את ההזמנות בנפרד או דרך חברה מארגנת? עם איזו חברה הכי כדאי?
-
היינו ב Landal heihaas
זה היה ב 2012
זכור לנו מאד לטובה
אני חושב שכל מי שדיברתי איתו/ה לגבי הרשת זכרו רק דברים טובים
אנחנו הזמנו ישירות דרך האתר שלהם
-
ז”א שהיזמנת טיסות לחוד ושכרת רכב לחוד.
האם היה חיסכון משמעותי מאשר להזמין הכל כעיסקת חבילה?
אנחנו סבא וסבתא שמזמינים את הדור השני והשלישי לכפר נופש.
תודה
-
ברוב המיקרים אצלי יצא יותר זול כשהרכבתי בעצמי
(היתה לי פעם אחת שחבילה היתה יותר זולה)
גם הפעם אני מרכיב את חופשת הקיץ בעצמי ולא כחבילה
ככה אני מעדיף
-
מהניסיון שלי – אם יש לכם את הזמן להתעסק עם כל ההזמנות – אף חבילה לא תנצח במחיר את האפשרות להזמין את הרכיבים לבד. בעיקר אם מתכננים ומזמינים זמן רב מראש. בנוסף בהרכבה אישית יש לכם שליטה על הרכיבים – למשל קטגוריית רכב השכרה.
מצד שני חבילה היא חיסכון של זמן – כי מישהו אחר בוחר בשבילכם.
-
כאשר אנחנו נמצאים במחצית אפריל
כאשר “נעולים” על לינה בכפר נופש (ולא בחווה,צימר,דירה וכו)
יש שיטה אחת לדעת את הכדאיות הכלכלית--- לקבל הצעת מחיר מהחברות המשווקות כפרי נופש ולהשוות את אותם רכיבים בהרכבה עצמית.
כלומר אם הטיסה של חברת לואו קוסט שנוחתת בלילה למשל, והלינה בכפר נופש X, והרכב המוצע לכם הוא Y- יש להשוות בול את המרכיבים האלו כדי לראות את הדלתה הכלכלית והאם שווה לכם להתעסק עם הרכבה עצמית או שלא.
אם מדובר בטווח זמן רחב יותר , אם מדובר בהגמשת מיקום הלינה, ויתר רכיבים-אפשר להוזיל מחירי “חבילות” בעבודת חיפוש עצמי.
-
היינו ברביט היל עם ילדים בסיסות הגיל שלכם. הזמנו ישירות דרך האתר.
מקום ממש מקסים ורגוע עם חנייה לרכב ליד הבקתה אבל חדרים קלסטרופוביים