לינה ומסלול - מינכן,טירול,ונציה,הלשטאט,זלצבורג
-
היי חברים.
אז נראה לי שנסגרתי על מסלול – אשמח לדעת מה דעתכם ולקבל רעיונות למקומות לינה:
יום ראשון ושני – מינכן
יום שלישי – נסיעה לטירול וטיול באזור (שעתיים נסיעה)
יום רביעי – נסיעה לורונה וונציה וטיול באזור (3 וחצי שעות נסיעה) – בונציה אפשר להיכנס עם רכב? סליחה על הבורות.
יום חמישי – נסיעה להלשטאט וטיול באזור – (4 וחצי שעות)
יום שישי – טיול באזור טירול ונסיעה לזלצבורג וטיול באזור (שעה ורבע)
יום שביעי – מטיילים בזלצבורג ובלילה טיסה חזרה לארץ ממינכן (שעתיים נסיעה)
מה דעתכם על המסלול? אני יודעת שהוא עמוס בנסיעות אבל אנחנו אוהבים לנסוע ברכב.
ואשמח מאוד לקבל מקומות לינה בכל מקום אפשרי. אין לי עדיין אף מלון סגור.
-
וואו. לצורך הדיון אני אניח שאתם רק זוג ואין ילדים בטיול: בחמישה ימים בלתי אפשרי לטייל בונציה ורונה טירול וזאלצבורג. לדעתי צריך לבחור מינכן + זאלצבורג או מינכן + טירול. בכל מקרה גם אם מוכנים לתפור כבישים צריך להחליט מהן האטרקציות הנבחרות ואז להחליט על מקומות לינה ולא ההיפך. אם מפלי קרימל מעניינים? הגרוסקלוקנר? וכו.
אם תדבקו במסלול – לא יהיה לכם צורך במקומות לינה...
-
היי. אנחנו אכן זוג בלי ילדים.
למה לדעתך אי אפשר? הנסיעות לא ארוכות מדי.... 4 וחצי שעות לכל היותר. מה שמשאיר חצי יום לפחות לטיול... אשמח לדעת למה לדעתך זה לא אפשרי.
בנוסף, אני לא מכירה אטרקציות בכלל באזור אבל אני מניחה שאפשר וכדאי לראות את כל המקומית שצוינו...
אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע

-
היי. אנחנו אכן זוג בלי ילדים.
למה לדעתך אי אפשר? הנסיעות לא ארוכות מדי.... 4 וחצי שעות לכל היותר. מה שמשאיר חצי יום לפחות לטיול... אשמח לדעת למה לדעתך זה לא אפשרי.
בנוסף, אני לא מכירה אטרקציות בכלל באזור אבל אני מניחה שאפשר וכדאי לראות את כל המקומית שצוינו...
אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע

-
באמת וואו, אתם תהיו עסוקים רק בנסיעות. זה מפוזר מידי ולא תספיקו להינות מהשהות. קצת מזכיר את שנות ה-80 6 מדינות ב-10 ימים.
ממליץ להתמקד במינכן זלצבורג וטירול זה המקסימום.
אגב, ניתן להיכנס עם רכב לונציה, בעיית חנייה קשה ויקרה מאוד.
-
היי,
האם אתם מעוניינים בטיול שעיקרו נסיעה ברכב ( כלומר הטיול הוא בעצם נסיעה ברכב עם עצירות קצרות מאוד ) ?
-
היי
בדיוק