ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עגלות בתאילנד

פורום תאילנד
    7
    7
    2923
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אביאל94
      אביאל94 נערך לאחרונה על ידי

אהלן 

אנחנו שלושה חבר׳ה צעירים בני 23 מתכננים לעשות טיול בתאילנד ולהשאר לעבוד בעגלות . 

אשמח לשמוע קצת פרטים וחוויות מאנשים שעשו/עושים זאת ואם זה שווה בכלל .. 

תודה לעוזרים 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ran222
        ran222 נערך לאחרונה על ידי

טוב זה ממש לא קשור למהות הפורום הזה אבל-

בתור אחד שעשה את זה בעברו במדינה אחרת (אנגליה) - זה לא שווה את הסיכון ללא ויזת עבודה תקנית (לי היה), מה שלא נראה לי שתקבל למרות שאני ממש לא מומחה לחוקים בתאילנד.

אני מכיר כמה חבר'ה שבילו במעצר/כלא/מתקן החזקה לעובדים זרים לא חוקיים במדינות שונות.

תזכור שלעבוד בשחור אומר שאתה נתון לחסדי הבוס שלך לחלוטין. למשל, יום אחד יתהפך עליך ויחליט לקנוס אותך ולקזז לך מהמשכורת הבאה - אין לך מה לעשות בנידון.

מה עוד שנראה לי שלהרוויח בבאטים לא יתורגם לבוחטות של כסף כשממירים לשקלים אז בכלל לא שווה את הסיכון.

• איציק 69
          איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

1.רוב הסיכויים שהמעסיק שלך ייקח לך את הדרכון כפיקדון ואז אתה תלוי בו לחלוטין. 

2. אם ההגירה התאילנדית תעצור אותך תתכונן לבלות כמה שבועות במעצר ולהוציא אלפי דולרים על יצוג משפטי שיסתיים בגירוש עם חותמת שחורה בדרכון.

3. לתאילנדים אין הרבה כוח קנייה ולתיירים מאוד קשה למכור זה לא אירופה או ארה"ב אתם לא תעשו כסף ותעבדו קשה, מי שמבטיח לך לעשות הרבה כסף מספר לך אגדות ומוכר שטויות. 

• Eytanin
            Eytanin נערך לאחרונה על ידי

לא ברור לי איך אנשי העגלות הגיעו אליכם, אבל…..

כשאתם נכנסים לתאילנדת מיד תגידו לפקיד ההגירה שאתם מתכוונים לעבוד בעגלות

זה יפתור לכם באופן מיידי הרבה בעייות שיכולות לצוץ לכם בעתיד (כמו מעצר וגרוש)

• gauntlet
              gauntlet נערך לאחרונה על ידי

היה פה פעם מישהו שרצה לדעת אם שווה לו להתלונן במשטרה על המעסיק שלא מחזיר לו את הדרכון או פשוט לדווח שהדרכון נגנב כדי להוציא חדש.
              תבינו שתאילנד זו מדינה שונה משתי בחינות כמו שכתבו פה: יהיה לכם מאוד מאוד קשה למצוא אדם שיהיה מוכן להוציא סתם ככה מאה דולר על מוצר כלשהו, ועד שתמצאו תצטרכו לשכנע אותו לקנות דווקא מכם.
              במידה והעבודה לא חוקית, אני מאמין שבתי המעצר בתאילנד לא יעמדו בסטנדרטים המערביים שלכם מבחינת תברואה וזכויות בסיסיות. ואני די בטוח שבתור ישראלים שעומדים באמצע קניון בבנגקוק אתם די תבלטו לרשויות ההגירה

• slash2
                slash2 נערך לאחרונה על ידי

השוטרים התאילנדים הם חיילים של המאפיה התאילנדית. אל תתנו למדים שלהם לבלבל אתכם.

• דוקטור דו ליטל
                  דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

חשבתי שהחלום של תאילנדים לעבוד בישראל, לא להיפך
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון