יאש - רומניה-השכרת רכב
-
היי ..
אין בשום חברת השכרה מהארץ רכב אוטומט גדול (יחסית) ביאש.
הם אומרים שתחנת השכרת רכבים מאד קטנה וגם הרכבים שנותנים הם קטנים.
אנו 4 מבוגרים עם 2 מזוודות… מה עושים?
-
נסו להעזר כאן
-
בוקר טוב
נכון מקום הזמנת הרכבים בשדה של יאשי קטן מאוד אבל יש שם אני חושב כמה חברות השכרת רכב. אני הזמנתי לפחות ב-4 הפעמים שהייתי ביאסי דרך חברת אוויס פה מהארץ שכלל ביטול השתתפות עצמית אמנם לי לא היה איכפת רכב ידני לזוג עם שני מזוודות גם. בבדיקה ראיתי שיש רכבים אוטומטיים באתר שלהם ועוד אתרים אחרים. לדוגמא:
או עוד חברה של SIXT
https://www.shlomo.co.il/sixt/%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95 %D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9
יש שם רכבים אוטומטים בבדיקה שעשיתי כמו אופל סיגמה או יונדאי IX35 לא הבנתי את כמות המזוודות 2 ס”ה או 4 ( 2 זוגות?)
יש עוד חברות בשדה כנסי דרך גוגל מפס דגדילו ותראו עוד חברה או שתיים
יום טוב
-
היי,
אנחנו שכרנו רכב מיאשי בקיץ שעבר, אומנם לא אוטומטי , דגם יונדאי אלנטרה והיה בסדר גמור, למעט סדק על השמשה הקדמית , שנגרם , לדברי עובד חברת ההשכרה , כמה ימים לפני שקבלנו את הרכב.
מה שכן, משרד ההשכרה הוא מאוד קטן, ואת לקיחת הרכב יש לעשות אך ורק ע”י תיאום טלפוני, כי המקום רוב הזמן סגור.
החברה היא חברת BOCA ,המשרד נמצא ברח’ 14 Decembrie 1989 , לא זוכרת המספר אבל אפשר לבדוק בגוגל.
אין לי מושג אם קיים משרד להשכרת רכב בשדה התעופה עצמו.
אנחנו לקחנו את הרכב רק ביום השלישי לטיול מאחר ואת הימים הראשונים בילינו בטיול רגלי בעיר, שהיא עיר הולדתי וזה היה ה-טיול שורשים שלי.
תיהנו!
-
travis – חברה מצויינת ביאשי , כל רכב שתרצו ובמחירים טובים.