שבוע בבוקרשט
-
שלום לכולם,
אני נוסע עם חבר שבוע הבא ב8.10 לבוקרשט לשבוע.
סגרנו לינה ל7 לילות ואין אפשרות לבטל אותה למרות שהבנתי ששבוע לבוקרשט זה המון.
בגדול הראש שלנו הוא יותר בכיוון של אטרקציות פארקים יפים ובילויים ופחות טרקים למיניהם.
חשבנו כן על טיול יום לברשוב לפארק החבלים ומלבד זה לא מצאתי פרטים על אטרקציות מעניינות מסביב לבוקרשט
אשמח בנוסף להמלצות למקומות בבוקשרט שבהם נוכל לנצל עד תום את 7 הלילות שלנו
תודה רבה!
אור
-
שבוע בבוקרשטעזרה מישהו?
-
שבוע בבוקרשטשבוע טוב ומועדים לשמחה אור !
לא מספיק ביקור ברומניה כדי לדעת להמליץ לך על אטרקציות וחיי הלילה בבוקרשט, כך שלא היו קופצים .
אני אנסה לעזור לך ואם תרצה השלמות תוכל לשאול שוב :
1. ממש אין צורך שתיסעו לבראשוב בגלל פארק חבלים . ממליץ לכם לבקר בפארק ההרפתקאות EDENLAND שהוא רק 20 ק"מ מבוקרשט .
2. מה דעתך על ראפטינג ? חברת ROMANIADVENTURE מארגנת טיולי ראפטינג של חצי יום בסופי השבוע ( שבת-ראשון ) . המשרד שלהם בבוקרשט ותוכל ליצור איתם קשר :
Contact
S.C. ADVENTURE SERVICES S.R.L.
Mihai Bravu nr 2, sector 2, Bucuresti
E-mail: [email protected]
Telefon mobil: +407269704063. באזור הישן CENTRU VECHI ( כתוב בצבע אדום במפה ) שסביב רח' LIPSCANI תמצא מלא מסעדות ופאבים איריים . אני ממליץ לבקר במסעדת CARU CU BERE גם הוא במרכז הישן . בתפריט תמצאו המון דילים שוום לכל כיס.
4. מעדוני לילה :
- The Silver Church
- Chaboo
- Club A
5. אני מציע שתיסעו ברכבת ( מתחנת הרכבת GARA DE NORD ) לבושטני ושם או שתעלו עם הרכבל להרי הבוצאג'י ( אפשר לרדת לכיוון פשטרה ) או שתיקחו טיול ג'יפים של כמה שעות עם אחד הג'יפים שמול תחנת הרכבל. אם ישאר זמן תבקרו גם בסיניה .
תהנו !
-
שבוע בבוקרשטאני ממש מתקשה להבין את ההצהרה הזו: "סגרנו לינה ל 7 לילות ואין אפשרות לבטל אותה" בלי לנחש כל מיני אופציות אפשריות,לפחות ברור
שטיול זה עניין די יקר ,גם אם חייבים לשלם על שבוע ולא מנצלים שלושה לילות,
וישנים במקום אחר,זה לא נזק כזה גדול .ביזבוז זמן וכסף מאולץ על העיר הזו ועל כל הגיחות הקצרצרות ממנה בלי לטייל יותר בארץ היפה זה נזק גדול יותר.