כ-2 מטר שלג בסולדן בימים הקרובים!! Wtf?!?
-
מה לעזאזל קורה שם. מעולם לא ראיתי תחזית שכזו ובטח לא לסוף אפריל. איזה בעסה שלא יכול לטוב עכשיו.
-
זה לא נגמר עד שזה נגמר

-
הגברת הזקנה תתחיל לשיר ב-1.5גם עכשיו, רק הקרחון פתוח.
שלחתי שאילתה לאישגל, האם לאור כמויות השלג הם שוקלים להשאיר את האתר פתוח וקיבלתי תשובה שלילית.
אני ממתין לתשובה (חיובית) מחבר נכבד בפורום זה כדי לטוס ביום ששי.
ובמקום אחר על פני הפלנטה:
Squaw Valley will continue to operate into June and on July 4, weather and conditions permitting.השלג המצטבר בפסגה מפתיחת העונה – 705 אינצ’.
-
Sqauw Valley שוקלים להיות פתוחים גם כל הקיץ, לא רק עד 4 ביולי , אבל קרחונים באירופה גם פתוחים. אני רק מקווה שהשלג שירד השנה, לא יהיה במקום זה בשנה הבאה
-
כבר היו דברים מעולם ביום העצמאות -
גם בשאמוני תנאים טוביםתחזית לשלג. לטמפרטורה מעולה.
מה יהיה מצב שלג לא ידוע.טיסה זולה יש.
מלונות עם מחירים סבירים – לא ממש, אבל זה פתיר עם Arbnbיריב, מה אתה אומר? עם היכרות טובה של שאמוני האם לפי תחזיות ניתן יהיה לגלוש ב Vallée Blanche?
-
בעונה הזו אין לי מוסג, אבל אפשר להתקשר למרכז המדריכים בשמוני (מזו דה גיא) והם יספקו תשובה סופית, אבל בס”ה אני רואה 25 ס”מ שלג זה לא הרבה לעונה, תוך יום זה יכול להעלם, לגבי הטמפ’ לאיזה גובה זה מתייחס ? אם זה בסביבות ה 3200 זה לא כזה קר, עם מחפש מלון זול אני די משוכנע שאפשר למצוא משהו הייתי בודק את Langley Hotel Gustavia קרוב מאוד לתחנת רכבת ולמרכז, אבל לא המקום הכי שקט בעולם.
-
האמת לא ברור ממה אנשים מתפלאיםמספיק לדבר עם מקומיים קצת
ולהבין
שחלק גדול מהעובדים באתרים הם עובדים עונתיים שעכשיו בדרך ל חופי הים .,.,
וברגע שהם הלכו לא ניתן להפעיל את אתרי השלג אפילו אם יהיה 3 מ של פרודר …. וטמפרטרות נמוכות לאורך זמן.
-
It’s to late for skiing the Vallee Blanche this yearתודה יריב,
מהמרכז המבקרים נודע לי שאין מספיק כיסוי שלג למטה ב Vallée Blanche.
שלעונה זאת זה כבר מאוחר מדי.
כך בעצם התלבטות הוסרה. -
תקראו לי משוגע אבל התחזיות האלו ביחד עם החג שמתחבר לסופש והמחיר המצחיק של טיסה למינכן גרם לי להזמין טיסה שישי-שלישי.
ראיתי שליבניו פתוח מה אומרים???
-
מטר שלג טרי היום בהינטרטוקס. פאודר על המסלולים.

-
לייב מליבניו-
אחרי המיני סופה משבוע שעבר סופש היה מושלם שלג פאודר מחוץ למסלולים שלג מושלם בכל האתר טמפ מתחת ל 0 ושמש מטורפת המקומיים טוענים שאלו היו הימים הטובים ביותר שהיו כל העונה ומאוכזבים מאוד שהאתר נסגר היום.
בשעות האחרונות היום התחיל שוב לרדת שלג כבד גם בעיירה , פשוט הזוי.
סגרנו את העונה עם סופש ארוך ומושלם מחכים כבר לעונה הבאה.