מערב ארה"ב
-
האם ישנה המלצה על חברה ספציפית להשכרת רכב? לוקחים בסן פרנסיסקו ומחזירים בלאס ווגאס – אנחנו צריכים רכב גדול – 5 אנשים אם ישנה המלצה על רכב ספציפי אשמח לשמוע.
כרטיסים לאטרקציות – נוסעים באוגוסט האם כדאי להזמין כבר מעכשיו? six flags, הופעה בלאס ווגאס, אולפני יונברסל וכו’
-
חמישה אנשים-רק ואן
כרטיסים לפארקי שעשועים לא הייתי קונה מראש משום שאינם ניתנים להחזר או העברה לצד ג׳.
הופעות-רק אם רוצים הופעה ספציפית במקום ספציפי וחוששים שלא ישארו כרטיסים. אחרת אפשר אפילו ביום המופע.
אם מתכננים ביקור באלקטרז-להזמין מראש.
-
לגבי רכב - מאוד ממליץ על Alamo רכבים חדישים יותר השירות טוב יותר
בטיול שלי הזכרתי פעמיים פעם Alamo ופעם budget
Alamo עדיפים ואני ממליץ בחום
לגבי גודל הרכב - לחלוטין מיניוואן
דואג גראנד קרוון או החברים שלו בקטגוריה
הם רכבים מפנקים ואני חושב שכדאי להזמין אותם תקופה ארוכה לפני הטיול אז גם המחירים לדעתי טובים יותר
לגבי האטרקציות - שווה לקנות לפני רק אם אתם מתכננים על כמות מרובה של ימים באותה אטרקציה כמו דיסני וקליפורניה אדוונצר
הופעות בווגאס הם מדהימות ובמיוחד שהם של סירקס דה סוליי - שווה תמיד לבדוק ולחפש הנחות. אני הייתי ב one היה מצויין מצאתי קופון הנחה במקרה שהוזיל לנו. ההופעות מלאות בדרך כלל כך שלא שווה להמתין לדקה ה 90 במיוחד עם יש לכם הצגה או הופעה שאתם ממש רוצים לתפוס
אגב תשארו מעודכנים לגבי הופעות לתקופה ולאזור שלכם בו אתם מטיילים תמיד יש הפתעות לי הייתה כזאת עם רדיוהד
-
כמו שכתבו , רכב מיניוואן או SUV גדול עם 7 מקומות. אלמו בהחלט חברה מצוינת , הרץ בפעם האחרונה גם נתנו שרות טוב ורכבים חדשים. תבדקו למי יש כנס קטן יותר לגבי החזר במקום אחר, ולפי זה תחליטו.
SIX FLAGS מגיק מוונטיין ליד ל.א. תזמינו כרטיסים מראש יש הנחה , ובאוגוסט חובה להזמין פלאש פאס פלטיניום. תורים מאוד ארוכים וזה חוסך זמן יקר. לX2 תזמינו גם תור מהיר ב25 דולר נוספים, לא כלול בפלאש פאס. מה שטוב בפאס הזה שבחלק מהאטרקציות יש לכם שני סיבובים ואתם פשוט לא צריכים לקום מהמקום , רק מרים יד וממשיכים סיבוב הבאה. ביום אחד עם הפאס הזה אפשר לעבור כל האטרקציות. צמיד לוקחים לאחר כניסה לפארק בצד שמל במשרד של שרות לקוחות. תשקלו וואלט פארקינג , עולה 10 דולר יותר אבל גם חוסך זמן הליכה ארוך. לא להכנס עם סטיק של גו פרו , יחזירו אותכם להשאיר ברכב, לא זוכר האם היתה שמירת חפצים בתשלום.
-
עמית, איפה מצאת קופון ל one ?
תוכל לשתף בבקשה ?
אנחנו רוצים ללכת באוגוסט.
-
היי,
כדאי שתשכרו דרך חברה או סוכנות בארץ.
ל5 אנשים צריך לפחות מיני ואן של 7 אנשים.
לדעתי אין טעם להזמין מראש ולא כדאי להתחייב.
-
הקופון שמצאתי כבר לא כל כך רלוונטי אבל אני ממשיך לקבל הודעות על הנחות להופעות ובופה של רשת mgm.
לרשת יש מועדון חברים בשם mlife . הרישום הוא בחינם ונותן הנחות לכול רשת mgm כאשר Mandalay Bay המלון הוא חלק ממנו ושם גם מתקיימת ההופעה.
-
לגבי סוג הרכב – זה תלוי מה זה 5 נפשות?
5 נפשות נכנסות בלי בעיה ברכב מסוג פול סייז. וזה גם לא צפוך במיוחד. אבל אין מקום לציוד. כלומר יש מקום ל 2-3 מזוודות + 2-3 טרולי, אבל לא ל-5 מזוודות, ועוד חופן טרולים, תיקי גב, שקיות של כביסה וציידנית.
למשפחה של אמא אבא ו-3 ילדים – מיניואן נחשב פתרון מקובל. במיניואנים הגדולים מקומות הישיבה הם 2 מלפנים, 2 בשורה האמצעים (עם מעבר ביניהם) ו-3 מאחור. מקפלים שני שליש מהמושב האחורי ואז יש מקום למטען. שימו לב שיש מקום לבערך 5 מזוודות, אבל 5 מזוודות + 5 טרולי + שקיות + ציידנית כבר יהיה צפוף וחלק מהציוד עשוי להיות במעברים
אם לא מדובר על משפחה גרעינית אלא למשל על 5 מבוגרים שלכל אחד המזוודות שלו, הטרולי שלו, התיק שלו, שלא נעים שיש ציוד במעבר וכו’ – אז גם מיניואן עשוי להיות בעייתי וצריך לעלות דרגה. אין דרגה מעל במובן הפשוט של המילה וצריך לבחון את הנושא לעומק.
-
אני רוצה לנסות ולהשיג את האופציה הטובה והנוחה ביותר עבורנו –
שני מבוגרים ושלושה ילדים בגילאים 18 14 9 – מינימום 5 מזוודות גדולות!!!
יש וואן מסוים או רכב ספציפי (אשמח לסוג/שם של הרכב) שכדאי/מכירים?
אנחנו נוסעים מסן פרנסיסקו ועד לאס ווגאס – יהיו מספר עצירות בדרך ללילה אחד – חשוב שיהיה הכי נוח שאפשר
-
המיניואן המקובל בארה”ב הוא הדודג גרנד קראוון / קרייזלר טאון אנד קאונטרי (זה אותו גודל, אבזור טיפה שונה). יש גם את הטויטוה סיינה שטיפונת יותר גדולה.
זה אמור להספיק בלי בעיה למשפחה עם 5 מזוודות גדולות. אם מדובר על 5 מזוודות גדולות + 5 טרולי + תיקי גב + ציידנית זה כבר יהיה צפוף. זה יגרור ציוד במעברים וכדומה.
-
מסכימה עם אנשים טובים ומוסיפה שלדעתי תחשבו טוב אם אתם באמת צריכים כל כך הרבה מזוודות. אנחנו נוסעים ארבעה אנשים עם שתי מזוודות ו-2-3 תיקים ותכל’ס אפשר גם עם חצי מזה. תמיד יש איפה לעשות כביסה ואין סיבה להגרר עם המון בגדים.
-
רק עוד נקודה למחשבה – כמות הכבודה.
אנחנו טיילנו 3 שבועות בארה”ב – 2 מבוגרים ו-2 נערות מתבגרות – עם 2 מזוודות.
שופינג השארנו לסוף ואז הוספנו עוד תיק גדול שהיה מקופל במזוודה.
עכשיו הייינו באותו הרכב שבוע בניו יורק עם מזוודה אחת ושני טרולים.
לא באמת חייבים לסחוב כל כך הרבה בגדים. זה מאד מסרבל את ההתנהלות לדעתי.
-
עמית,תודה רבה.
התובנות שלי לגבי סוג הרכב :
אנחנו נהיה הקיץ בהרכב של 6 אנשים , ולמרות שבאירופה אנחנו בדרכ שוכרים רכב 9 מקומות , הפעם בארהב התפשרנו על רכב 7 מקומות וניאלץ להצטמצם במטען .
אנחנו בונים על מכונות הכביסה במלונות והשופינג תוכנן מראש לסוף הטיול בוגאס .
הסיבה לפשרה היא שמהבדיקות שלי עלה שרכב גדול יותר מ 7 מקומות , למשל 8 מקומות , הוא במחיר כפול מרכב 7 מקומות.
לא מדובר בתוספת זעומה אלא ממש בעלות כפולה, ולכן זה שיקול.
יש לשכור גם ואן 12-15 מקומות אבל בעיני זה רכב גדול מדי , שמצריך איזושהי התרגלות לנהיגה בו , ובחלק מהחברות גם נדרש רשיון ג' עבורו ( לא בכולן ). כמובן שגם הוא יקר יותר.
לכן , אני חושבת שכדאי להתייחס למה שהציעו לכם כאן לגבי צמצום הכבודה,
כי זה גם הפיתרון שאנחנו הגענו אליו .
וכמו כן לקחת בחשבון שאם יש לכם טיסות פנים במסלול , כל מזוודה עולה תוספת כסף.