Kids Week -לונדון אוגוסט 2017
-
כמדי שנה, גם באוגוסט 2017 יתקיים בלונדון מבצע Kids Week ,במסגרתו ילדים בני 5-16 יכולים להיכנס חינם להצגות תיאטרון בליווי מבוגר משלם.
בנוסף יש סדנאות ופעילויות סביב נושא התיאטרון.
מכירת הכרטיסים תחל ב 13 ליוני 2017 - כדאי לברר בעוד מועד איזו הצגות כללות ולתכנן בהתאם, שכן הכרטיסים להצגות פופולריות אוזלים מהר.
-
בדיוק בשבילנו!
תודה ג’ני היקרה!

-
מהנסיון שלי בשנה שעברה – זה לא היה שווה הרבה.
סימנתי לעצמי שתי הופעות (סטומפ ומלך האריות). נערכתי לרגע שבו תפתח ההזמנה (זו דקה מסוימת שמפורסמת מראש). ישבתי עם שני מחשבים ורק ניסיתי להזמין מקומות. ברבע השעה הראשונה שלאחר הפתיחה לא הצלחתי להכנס לאתר (“לצערנו עמוס כרגע נסה שוב מאוחר יותר”). אחרי רבע שעה הצלחתי להכנס לאחר, אבל לא הצלתי למצוא 5 כרטיסים לדברים שרציתי.
לא כל הכרטיסים מוצעים למכירה במסגרת ה kids week כי במחיר מלא כן מצאתי עדיין כרטיסים.
-
בקריאה מבין השורות באתר ניתן להבין שאין ארוחות חינם – יש מספר מסויים של כרטיסים שכלולים במבצע, והם מראש ממליצים לך לבוא גם עם אופציות בעדיפות שניה ושלישית במידה ולא תקבל את מה שרצית בעדיפות ראשונה.
שווה לנסות. צריך רק לעשות שיעורי בית, להתיישב מוכנים על המחשב ולא לקחת את זה קשה מדי אם לא השגתי מה שרציתי...
-
בגדול – בהחלט מסכים איתך
בקטן – בדיעבד במקרה שלי (ורק במקרה שלי, זה לא בהכרח מעיד על כלום) חבל שלא הזמנתי חודש או אפילו חודשיים קודם. הייתי מוצא מקומות טובים יותר. ההמתנה לפתיחת המכירה ל kids week הייתה מיותרת…
-
האמת שכרגע אני אפילו עוד לא מפוקסת על איזו הצגה אנחנו רוצים לראות… ובאומרי זאת, אשמח להמלצות לבנים בני 13, שהאנגלית שלהם ברמה של ילד ישראלי ממוצע בגילם, כלומר לא משהו… תודה

-
מניסיון של לפני הרבה שנים, אז אולי לא רלוונטי לימינו, לפעמים ביום פתיחת המכירה מסתיימים הכרטיסים ואחרי כמה ימים או אפילו שבועות משתחררים עוד כרטיסים למכירה, אז שווה לעקוב.
-
הניה רשימה של ההצגות “המשפחתיות” העיקריות המציגות כרגע.
אולי ללכת על סיפור שהבנים כבר מכירים- אם ישץ
-
תודה ג’ני

-
לכל המעוניינים בכרטיסים מוזלים למלך האריות באוגוסט, מתארגנת רכישה קבוצתית להוזלת עלויות משמעותית, תאריך המופע 17.8.17 בערב, מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר בהקדם במייל:
[email protected]
כל הקודם זוכה
אילנית