ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול לונדון 3.5

פורום אירופה
    4
    10
    1627
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ליאת_3544216
      ליאת_3544216 נערך לאחרונה על ידי

הי, אנחנו 3 חברות (בנות 40) טסות לשלושה וחצי ימים בלונדון, פעם ראשונה.

מצורף המסלול המתוכנן מלבד שינוי לנוטינג היל ביום שבת.

אודה לחוות דעתכם על המסלול. 

תודה

המסלול המתוכנן
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

הדבר שהכי בולט לי זה שאין לכן תכניות לערבים. הימים שלכם נגמרים אי שם אחרי ארוחת צהריים.

• גם כיכר פיקדילי וגם כיכר טרפלגר זה עניין של 10-15 דקות. אין הרבה מה לעשות בכיכרות עצמן. רח׳ אוקספורד הוא רחוב סואן של קניות.
        • למיטב זכרוני ארמון באקינגהם פתוח לביקורים רק בחודשי הקיץ. באופן אישי לא הייתי משקיעה זמן בטקס חילופי המשמרות. זה מאוד מאוד צפוף ועמוס ולטעמי לא מספיק מעניין כדי שאני אשקיע שעה בלהדחס עם מאות אנשים. 
        • פארק סנט ג׳יימס נמצא סמוך לווסטמינסטר ולביג בן ולדעתי הוא הפארק הכי יפה במרכז העיר. אם כבר פארק אז אליו. ביג בן זה שוב לא ממש ביקור, מסתכלים עליו, קצת מצלמים וזהו. רבע שעה כולל כמו חציות של הצומת.
        • מה זה איי לונדון? London eye?
        • קצת מצחיק לקרוא לקובנט גארדן רחוב של הרבה חנויות נעליים. קובנט גארדן עצמו הוא שוק מקורה עם חנויות מעוצבות ומיוחדות. הוא נמצא באזור מרכזי שיש בו גם הרבה תאטראות, גם כל מיני מוזאונים, גם מסעדות נחשבות וסניפים של רשתות שוות יותר או פחות. זה אזור שידוע בזה שיש בו הרבה מופעי רחוב וארועים יוצאי דופן. באחת הפעמים שביקרתי שם לפני חודשיים היה בערב מצעד של קרנבל ברזילאי עם מוזיקה, סמבה ותלבושות אופיניות. הוא בהחלט שווה ביקור אבל לא נראה לי שדווקא בשביל נעליים. שבת זה יום טוב לבקר בו.
        • ממליצה לכן בחום לנסות להשיג כרטיסים לסקיי גארדן שזה מתחם בקומות 36-37 של בניין בעיר. יש שם כמה מסעדות, בארים ובתי קפה ובעיקר בעיקר מרפסת תצפית מרהיבה על העיר. הכניסה חופשית אבל מותנית בהזמנה מראש. אפשר רק לבוא ולהנות מהנוף ואפשר גם לאכול ולשתות. בתי הקפה והבארים במחירים סבירים, מסעדות לא בדקתי.
        • ליאת_3544216

ראשית , תודה על תשובתך המפורטת.

אשמח לקבל הצעות לערב או מקומות נוספים ששווה לבקר בהם

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

מה אתן אוהבות ומה אתן מחפשות?

אפשר גם להוסיף דברים במהלך היום ולהעביר חלק מהדברים לערב. בסוף השבוע חנויות פתוחות עד יותר מאוחר אז אפשר להסתובב באזורי קניות גם אז. רק תוודאו ספציפית על מה שאתן רוצות.

• ronitzaw
              ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

הייתי מוותרת על הביקור בקניון ווסטפילד. את כל החנויות שיש שם תמצאו פחות או יותר ברחובות אוקספורד וריג’נט כי הכל זה רשתות והמחירים זהים. חבל לבזבז זמן על הנסיעה לשם, יותר נחמד לטעמי להסתובב ברחובות ולא בקניון סגור. 

את כיכר טרפלגר הייתי מחברת ליום בו אתם הולכים לאזור הארמון. 

ביום הראשון אם אתם רוצות להיות באוקספורד לקניות הייתי מתחילה שם כי בסביבות 7 בערב חנויות מתחילות להיסגר. אח”כ אפשר לרדת לאזור פיקדילי והסוהו ואולי למצוא שם מקום נחמד לאכול ארוחת ערב. נחמד להסתובב בדרך גם באזור מדרחוב Carnaby St.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

אכן, הנסיעה לקניון ווסטפילד מיותרת לגמרי. קניון זה קניון. אז יש בו עוד 50 חנויות, זה עדיין לא משנה את העובדה שהוא נראה כמו עוד קניון. חבל על הזמן והנסיעה הארוכה.

• ליאת_3544216

תודה על תגובתך המפורטת.

ישנם עוד דברים ששווה לבקר בהם שלא ציינתי?

• שקד
                    שקד נערך לאחרונה על ידי

יש המון, השאלה מה אתן אוהבות ומה תחומי העניין שלכן.

• ליאת_3544216

פחות בעניין של אומנות והצגות. 

אתרים מיוחדים, נופים, מסעדות מומלצות..

ניסיתי לסגור מקום לסקיי גארדן אך לצערי אין מקום

אני בשמחה הייתי הולכת למחזמר אך חברותיי לא בעניין 

• שקד
                        שקד נערך לאחרונה על ידי

א. תשקלי את האפשרות ללכת לבד לאיזושהי הצגה באחד הערבים. אני הלכתי לוויקד בעקבות המלצה של חברים שחזקים בעניין מחזות זמר ונהנתי מאוד. הם המליצו גם על אחרים אבל חלקם היו יקרים מדי ביחס למה שהייתי מוכנה להשקיע. וויקד היה תמורה מעולה לכסף לטעמי.

ב. אם יש ימים יפים אז כדאי ללכת לטייל ברגל, למשל לאורך התמזה. יש גם הרבה סיורי ״חינם״ שאפשר להצטרף אליהם. אני מאוד אוהבת הקונספט הזה. יש כאלה שפשוט עושים סיורים באיזושהי שכונה ויש כאלה שיש להם theme סיור הארי פוטר, סיורי ג׳ק המרטש, סיורי רוחות רפאים, סיורי תאטרון, סיורי אוכל, סיורי שווקים ועוד.

ג. אם אתן אוהבות שווקים אז יש המון וסוף השבוע הוא זמן מעולה.

ד. כנסיית סנט פול מאוד מאוד מרשימה לדעתי. אני הייתי שם במשך קרוב לשעתיים. מלמעלה יש נוף מקסים.

ה. חדרי המלחמה של צ׳רצ׳יל והטאואר – לא הספקתי להיות הפעם ורציתי.

ו. אישית אני מאוד אוהבת אמנות ולכן הפעם ביקרתי בטייט מודרן, טייט בריטן ובבריטיש מוזאום שהוא יותר היסטוריה מאמנות. בפעם הקודמת ביקרתי גם בנשיונל גאלרי, הפעם לא.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון