ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לדובאי עם דרכון זר

פורום טיול לירדן, מצריים והאזור
    2
    2
    6910
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • BeLarge
      BeLarge נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

אני מעוניין לטוס לדובאי, וברשותי יש דרכון זר (רוסי).

מכיוון שנולדתי בישראל בדרכון הרוסי שלי כתוב שמקום הלידה שלי הוא ישראל ומקום קבלת הדרכון הוא ישראל. 

האם יהיו לי בעיות בכניסה לדובאי? עד כמה זה מסוכן לטוס עם דרכון שבו מצויין שנולדתי בישראל? 

האם למישהו יש המלצות כולשהן בכדאי למנוע בעיות מיותרות?

תודה מראש לכולם!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Ruslan_3184127
        Ruslan_3184127 נערך לאחרונה על ידי

תיאורטית אתה יכול להיכנס לדובאי בתור אזרח רוסי, במיוחד שלא מזמן אזרחי רוסיה פטורים מהוצאת ויזה מראש לאיחוד האמירויות, אלא מקבלים אותה בנחיתה ובחינם, אך העובדה שיש איזכור לקשר שלך עם ישראל בדרכון עלולה לסבך אותך. בעבר דובאי לא הכניסה אף אזרח זר שבדרכונו היתה עדות לכך שהוא ביקר בישראל, אך כעת לא ממש מקפידים על זה, זה עניין של מזל. האיסור הרשמי היחיד שנשאר הוא על כניסת אזרחים ישראלים. יחד עם זאת, מאחר ורשום אצלך בדרכון שנולדת בישראל והדרכון הונפק בישראל, הדבר עלול ליצור בעיות בסבירות גבוהה, אם כי לא ב- 100%, כי הם עלולים לחשוד שיש לך אזרחות ישראלית. אין כל-כך מה לעשות עם זה. ניתן לנסות להנפיק דרכון חדש ברוסיה, אך זה עדיין לא ימחק לך את הרישום של ארץ לידה. אני ביקרתי בדובאי לפני כחודש, ולא היתה שום בעיה, אך המצב שלי שונה – לא נולדתי בישראל, הדרכון לא הונפק בישראל, ואין בו שום חותמת ישראלית, וכשנסעתי לשם לא לקחתי איתי את הדרכון הישראלי שלי. אז כמו שכתבתי, במצב שלך תיאורטית אפשר לנסות להיכנס, מעשית יש סיכוי להסתבך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון