תכנון טיול
-
היי
אנחנו זוג עם ילדה בת שנתיים וחצי ומתכננים טיול (אומנם קצר) בן שבועיים- שבועיים וחצי.
התכנון העיקרון מתבסס על ניו יורק אבל הבנתי שלניו יורק מספיק שבוע.
מחפשים הכל, לא משהו ספציפי בגדר ההתאמה לילדה. (כנראה שלא חיי לילה סוערים הפעם)
בכל מקרה, האם כדאי להשאר בניו יורק כל החופשה או לשלב עם עוד מקומות.
בהתחלה חשבנו לבקר חברים האוהיו, או לנסוע למפלי הניאגרה.
לציין שבמנהטן יש לנו איפה לישון למשך שבוע.
הייתי רוצה לנצל את הזמן ומצד שני לא להיות במרדף אחרי הזמן שם.
תודה על העזרה.
-
תכנון טיולמדריך מעולה שמסקר את האטרקציות שמתאימות לילדים בניו יורק כאן
-
תכנון טיולחסר מידע שיעזור לכוון אתכם:
באיזה תקופה מדובר ?
מה מעניין אתכם ?
יש ויזה ?
לענין שכירת רכב: האם אתם מעל גיל 25 ? (זה אפשרי גם מתחת, אבל הביטוח מאוד יקר)
-
תכנון טיולהיי
אנחנו מתוכננים לטוס בתחילת נובמבר, יש ויזה ואנחנו בסביבות גיל 30+
-
תכנון טיוללביקור ראשון בארה"ב, נראה לי נכון להקדיש למנהטן שבוע ועוד שבוע וחצי לטייל מחוץ לעיר - יש הרבה אפשרויות, גם עם רכב וגם לשלב טיסה.
לא תתקשו למלא שבוע במנהטן ומצד שני תשאירו לכם גם לביקור הבא.
-
תכנון טיולבנובמבר האטרקציות השונות במפלי הניאגרה כבר סגורות ויתכן אפילו שהמפלים יהיו קפואים.
בכלל זו כבר עונה די קרה ורגישה מאוד למזג האויר לטיולים באזורים הצפוניים ועדיף לבחור מתוך האטרקציות הדרומיות יותר של ארה"ב.
-
תכנון טיוליש לך דוגמא למשל מה אפשר לעשות באותו איזור?
חשבנו להשכיר רכב ולנסוע לאיזו שמורה באיזור
-
תכנון טיוליצא לנו פעם לעשות טיול של זוג + ילדה בת שנתיים וחצי (זה לא היה הטיול הראשון שלנו לארה"ב, אבל כן של הילדה). זה היה באפריל שזה סוף החורף.
בילינו שבועיים בפלורידה - שבוע באיזור אורלדנו ושבוע באיזור מיאמי + כמה ימים באיזור ניו יורק וושינגטון.
אם נתעלם מנושא מזג האויר, בניו יורק אפשר לדעתי לבלות גם את כל השבועיים, במיוחד בהתחשב בעובדה שהקטנה מאד מאד תאט אתכם.
מצד שני אני מניח שבשבוע אפשר למצאות את כל "אתרי החובה"
אפשר למשל לשלב את וושינגטון (יומיים עד 4) וקצת נסיעה באיזור פנסליבניה (למשל הרשי, מרכז המבקרים של קריולה ועוד).
מבחינת מזג אויר - נובמבר בהחלט כבר קר, אבל זה גם תלוי מתי בנובמבר וגם עניין של מזל.
אם תעברו דרומה (למשל פלורידה) או קליפורניה מזג האויר ישתפר, אבל זה אומר טיסות פנים שמבזבזות זמן וכסף