חברה מומלצץ לתקשורת בארצות הברית?
-
אני טס לכמה חודשים, האם עדיף לקנות סים מקומי ולהתחבר לחברה שמלבישה עליו שיחות לארץ ומהארץ, או עדיף לקנות סים שמכיל הכל מישראל?
בנוסף- לגבי קליטה במסלול של לוס אנגלס- לאס וגאס- סן פרנסיסקו והפארקים בינהם, לאיזה חברה הקליטה הכי טובה? -
סים ישראלי של המפעילות הישראליות לרוב מוגבל בתקופה ויחסית יקר. זה פתרון מאד נוח ושימושי למי שנוסע לתקופה קצרה יחסית, כי אז גם שומרים על המספר, גם הסים עובד מרגע הנחיתה, יש מינימום התעסקות בארץ ואפס התעסקות בחו”ל.
אבל לתקופה ארוכה – הוא גם עשוי להיות מוגבל, וגם מתחיל להיות יקר עד כדי יקר מאד. בנוסף בטיול של כמה חודשים אנחנו יכולים להרשות לעצמנו את בזבוז הזמן של קניית סים ביעד.
אני לא רואה יתרון משמעותי לחברות הישראליות שמוכורות סים אמריקאי עם חיבור ישראלי כזה או אחר. היתרון העיקרי שלהם שהן חוסכות זמן בחו”ל כי כל ההתעסקות היא בארץ. אבל שוב בטיול ארוך זה שיקול פחות קריטי. לעומת זאת הן גובות מחיר גבוה יחסית.
למשל חברת h2o מציעה חבילות נחמדות שכוללות גם שיחות ישראל. יש כמובן גם חברות אחרות. לכל החברות תוכל למצוא איפשהו את פריסת האנטנות שלהן. שים לב להבדל בין טלפוניה לדאטה. למשל אם נשאר עם הדוגמא של H2O
-
תודה!
יש הבדל בין h2o ל at&t מבחינת קליטת סלולר ואינטרנט?
ויש חברות שמתלבשות על הסים האמריקאי ותמורת כמה דולרים מאפשרים מספר וירטואלי ישראלי שאפשר לחייג אליו ולהתקשר ממנו לארץ, מכיר?
-
לא מומחה
אבל בכל מקרה סתם שאלה – לא גם ככה כל החברים שלך יצלצלו לווטסאפ שלך? באמת צריל מספר ישראלי?
בהחלט יש הרבה אנשים שצרכים מספר ישראלי מכל מיני סיבות. רובם לא נוסעים לתקופה ארוכה

-
יש את חברת SPIKKO שתמורת סכום מאוד נמוך תיתן לך מספר ישראלי חדש שיצלצל באמריקאי שלך.
כל שנשאר לך – לעשות FOLLOW ME מהישראלי שלך, לישראלי שספיקו יתנו לך.
יש חברות כמו גולן, ש FOLLOW ME שכזה בלתי אפשרי
-
h2o הינה מפעילה וירטואלית על הרשת של AT&T.
בעיקרון האיכות אמורה להיות זהה אבל לא תמיד זה המצב.
יש מספר חברות ישראליות (אני לא רוצה להחשד בקידום) שמציעות סים prepaid של h2o, או של כל מפעיל אמריקאי אחר עם חיבור למספר וירטואלי ישראלי.
כך, לאחר שתעביר את השיחות מהמספר הישראלי הנוכחי שלך למספר הוירטואלי, תקבל סים אמריקאי עם כניסה של שיחות מישראל ללא עלות למתקשרים מישראל, שזה העניין העיקרי של כל הסידור הזה, ועם שיחות ללא עלות לישראל.
בחלק מהמקרים החיוג לארץ כרוך במעבר דרך מספר מקשר.
היתרון העיקרי אינו בשיחות לישראל אלא בשיחות המקומיות ובגלישה ללא עלות תוספת וזאת להבדיל מעלות גבוהה כאשר מוציאים שיחות מקומיות מסים ישראלי.
לחילופין אתה יכול לקנות סים אמריקאי עם חבילת שיחות לחו”ל, עם מגבלת דקות או ללא הגבלה, ולתקשר עם הארץ בווטסאפ כפי שכתב אנשים טובים.
לגבי איכות הקליטה תוכל לבדוק את מפות הכיסוי של המפעילים. ככול שתתרחק ממרכזי הערים האיכות יורדת ובחלק מהפארקים אין כמעט קליטה.
-
חזרנו לאחרונה מטיול. קניתי את הסים של H20 עם תוכנית של 8GB לאחר שקראתי המלצה פה בפורום. מבחינתי זה עשה את העבודה והקליטה היתה מצויינת למעט באזורים הרריים ששם אין קליטה של אף חברה.
-
האם בכרטיס של H2O היו צריכים לעשות הגדרות לאינטרנט ידניות או היו אוטומטי
-
לפנות בוקר חזרתי מארה”ב.
השתמשתי בשירותי H2O (כרגיל אצלי).
היו לי שני סימים ישנים מהגדולים (בינתיים הזמנתי וקיבלתי חדשים בארה”ב), חתכתי אותם עם מספריים (
) והתאמתי אותם למיקרו סים והשתמשתי בהם ללא כל בעיות.ההגדרות של הגלישה נעשו אוטומטית עם הפעלת המכשירים בנחיתה בארה”ב.
נרשמתי לתוכנית משפחה, 30 דולר עבור 3 ג’יגה והשני גם 30 דולר (10 דולר הנחה בתוכנית משפחה) עבור 8 ג’יגה. שיחות ללא הגבלה לנייחים ולניידים בארץ ובארה”ב.
שהייתי כמעט 50 יום, אז חידשתי אחרי חודש לחודש נוסף. אין פחות מחודש על המסלול הזה.
H2O רוכבת על התשתית של AT&T. לא היו לי כל בעיות של קליטה למעט במקומות מדברים ובפארקים הלאומיים או כד’ שם אין קליטה לשום חברה.
בכל אופן, השתמשתי לניווט בעיקר בגוגל מאפס והמפה נשמרת גם כאשר אין קליטה.
-
רק מזכירה מה שנאמר כאן בתוך הודעות – ברוב הפארקים אין קליטה. נאדה. אז תכינו עצמכם לזה.
אצלנו כל התקשורת היא ווטסאפית או סקייפית ולכן המספר הישראלי חסר תועלת. כל מה שצריך זה מספיק ג’יגות לצרכי גלישה וגוגל מאפס וכל היתר כבר אוטומטי
-
מדריך: ניווט בחו"ל – כדי להכין מפות אופליין