Fiss summer park בקשת מידע
-
שלום רב. בקיץ אנו טסים לטירול עם 2 ילדים (11,14). קראתי לא מעט על המקום הזה אך לא הצלחתי להבין האם מעבר לאטרקציות העיקרית (מגלשת הרים, מעין מתקן ריחוף בשכיבה) יש לילדים/נערים בגיל זה מה לעשות שם. אשמח לעזרה. תודה. חן
-
יש הרבה מה לעשות.
זהו מתחם שעולים אליו עם רכבל. למעלה יש מס’ אטרקציות וניתן לרכוש כרטיסים לכל מתקן בנפרד או כרטיס המשלב 3 מתקנים או 6 מתקנים.
לילדים יש גלישה באבובים, מגלשת הרים ארוכה שעימה מסיימים את הפעילות ויורדים לתחנה התחתונה, נדנדה אקסטרימית מפחידה, מתקן דאייה מדהים ואקסטרימי, קפיצה דמוי בנג’י ועוד. מקום מקסים. למעלה יש מסעדה טובה. -
אנחנו מאוד נהננו שם למרות שהספקנו ממש קצת. בילינו המון זמן בדאון שמבחינת הילדים היה אחד משיאי הטיול.
מה שחשוב זה מאוד להיות עירניים למספרים של התורות של האטרקציות ובעיקר של המגלשות הרים הנהדרות שאיתם מסיימים את המסלול. שלא תצטרכו להמתין הרבה.
-
ולי יש שאלה הפוכה לגבי התאמת המקום לקטנים (5,7)לדאון ולנדנדת הענק הם קטנים מידי. השאלה אם במרמלי או מקום אחר באזור יש מספיק שעשועים שווים שמתאימים לגילם ומצדיקים נסיעה מיוחדת מאוץ. יהיה לנו שבוע בעמק וחוץ מהמגלשות באימסט תכננו לבלות את רובו בעמק עם גיחה לאינסברוק ואזור לאוטאש
תודה

-
תודה על התשובות. האם כל המתקנים בתשלום או שיש כאלו הכלולים העליה ברכבל?
-
הנוף שם יפה מאוד. לקטנים יש מגרש משחקים כולל בימבות ואופניים, אבובים יתאימו להם.
-
כולם בתשלום. רק מגרש משחקים הוא חינם.
-
תודה. האם פארק החבלים X-trees עשוי להתאים להם?
-
לדעתי האישית לדאון הם לא קטנים מדי.
פורמלית הדאון מגיל 10 ומעלה. אצלי הבן היה 9.5 העלו בלי לשאול כלום.
לגבי עלויות (עונה גם לשאלתך בפרטי), עד כמה שאני זוכרת הכל בתשלום. אנחנו קנינו מראש כרטיסים לרכבל + דאון + המגלשות.
-
אחד מהפארקים שיותר נהננו ממנו בטירול
היינו עם 4 משפחות כלומר ילדים מגיל שנתיים ועד 18 ,וכולם ממש נהנו
כל אחד מצא את עצמו באטרקציה אחרת
-
לא הייתי מוותרת על פיס. ביום יפה פשוט כיף להיות שם הנוף והאווירה…
יש לגדולים ויש לקטנים אבל אולי לא הייתי באה אם יש רק ילדים ממש קטנים שלא יכולים לעלןת למגלשות