ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בסלובקיה

פורום אירופה
    3
    6
    1393
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם.

אני ממש מתקשה בלמצוא רכב להשכרה בברטיסלבה. נראה שהמקומות היחידים הם בשדה התעופה, לכן אשמח לעצתכם.

אנחנו מטיילים בברטיסלבה ויוצאים ממנה ביום שבת אחרי הצהרים, והטיסה שלנו חזרה היא ביום שני בערב (סה”כ יצא שני ימי השכרה בדיוק), הטיסה היא מוינה.

התכוונו לקחת ולהחזיר את הרכב ממרכז העיר, ובהחזרה לקחת אוטובוס/רכבת (איך באמת?) לשדה התעופה בוינה.

האם הגיוני במקום זה לקחת רכב משדה התעופה בבברטיסלבה, ומשם ליסוע לוינה בספו של דבר? אם כן, איך מגיעים ממרכז העיר (המלון שלנו ממש על הנהר) לשדה התעופה ברטיסלבה, ואיך מגיעים ממנו לשדה של וינה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shai.

מקפיצה!

אנחנו נוסעים בשבוע הבא ועדיין לא הזמנתי רכב רק כי אני לא יודעת מה לעשות במצב הזה Sad

• Gushgush
          Gushgush נערך לאחרונה על ידי

תנסו את זה:

https://www.abrix.sk/en/

הסניף שלהם די קרוב למרכז העיר והם מאד זולים. מצאתי מספר המלצות עליהם באתר אבל אני עדיין לא יכול להמליץ ממקור ראשון. 

אם תשתמשו בהם אשמח לשמוע חוות דעת כשתחזרו.

בהצלחה

• shai.

ממש ממש יקר, ולא ברור לי איזה ביטוחים נכנסים שם… 😞

• רונה
              רונה נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי מהו המסלול בדיוק – אתם מטיילים בברטיסלבה ואח”כ רוצים לשכור רכב כדי לטייל מחוץ לעיר? אם הבנתי נכון, אז אני מציעה לכם דוקא לשכור את הרכב בשדהת בוינה כיוון שהוא מאוד קרוב לברטיסלבה (40 דקות נסיעה עפי מפות גוגל). כך תוכלו לחזור עם הרכב לשדהת ולהחזיר אותו שם (אתם יכולים גם לקחת את האוטו בעיר ולהחזיר בשדה).

אני לא יודעת כמה זמן אתם מתכוונים לטייל בברטיסלבה, אבל הייתי בודקת גם את האופציה לשכור את הרכב בשדהת בוינה כשאתם מגיעים. שווה לבדוק מה העלות, אולי זה לא יוצא יקר. רק אם אתם עושים את זה ודאו שיש חניה במלון שתשהו בו.

• shai.

זה גם מאוד יקר (מחיר מעבר הגבול זהה למחיר ההשכרה) וגם אין חניה במלון שלקחנו. נשארנו עם האפשרות להשכיר בשדה של ברטיסלבה, לכן אני מעוניינת לקבל מידע על איך מגיעים לשם (ומה העלות), ואיך מגיעים משם לשדה של וינה.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון