אגם גארדה 6 ימים ולאן עוד 3?
-
שלום פורום יקר
אשמח ל2 תובנות לגבי טיול בצפון איטליה ביולי. הטיסה חזור היא ממילאנו זה גם חשוב כי
א) האם כדאי בנוסף לגארדה. לבקר 3 ימים ב... דולומיטים או בייתר האגמים כמו קומו +מאג'ור. או למישהו יש רעיון "קרוב" לבלות בו יומיים או 3 אשמח.
ב) האם טיול יום לכיוון מנטובה + כפר בורגיטו
שווה את המאמץ ? האם יש בקו הזה עוד דברים מעניינים ששוים יום טיול (חוץ מסיגוריטה) ? תודה רבה. אני עם 2 ילדים 7 ו 12
-
6 ימים בגארדה זה דיי הרבה זמן… אולי אפילו יותר מדי..
אם הבנתי נכון, יש לכם 9 ימי טיול ברוטו?
- מהיכן הטיסות
- מה שעות הטיסה בימים הראשון והאחרון?
בהחלט אפשר ב- 9 ימים, להיות בגארדה, דולומיטים וגם ונציה (בקטנה..)
-
לדעתי, 6 ימים עם ילדים.. זה לא הרבה לאגם גארדה והסביבה
(ורונה, ונציה, דרום גארדה שהזכרת.. ועוד)
אפשר להקדיש את סוף החופשה או תחילתה (תלוי בשעות הטיסות) לאזור אחד נוסף, כמו אגם מאגורה
לקחת בחשבון שעשוי להיות חם מאוד וצפוף ביולי סביב גארדה… הדולומיטים גם רעיון טוב ומצנן..
תעייני בספר המשפחה המטיילת לעוד אפשרויות
ותתייעצי גם בפורום משפחות השכן
הטיול שלנו כולל בורגטו והסביבה + טיוטת תכנון
תבלו
-
אכן יש התלבטות בין הדולומיטים יומיים או 3 לבין האגמים מאג'ור וקוההתלבטות שלי כרגע (אנו זוג + 2 ילדים בני 7+11)
אחרי אגם גארדה 5 ימים+(וונציה יום שלם).
איפה כדאי להעביר עוד 3 ימים (2 לילות) , הטיסה חזור היא ב12:00 ממילאנו.
מתלבט בין הדולומיטים לבין עוד אגמים כמו מאג’ור וקומו.
תודה על התגובות.
-
אכן יש התלבטות בין הדולומיטים יומיים או 3 לבין האגמים מאג'ור וקוהאם הזומנו הטיסות? ואם כן – במידה והטיסה חזור היא ממילאנו – אז יש הגיון בלנסוע לאגמי מג’ורה והסביבה.
מצד שני – מסוג more of the same אחרי גארדה.
כך שללא תלות בטיסות – הדולומיטים (והרכבלים) יהיו גיוון טוב ומעניין יותר לטעמי
-
אכן יש התלבטות בין הדולומיטים יומיים או 3 לבין האגמים מאג'ור וקולפי החלוקה הנ”ל ושעת הטיסה חזרה ממילאנו אני לא רואה איך אפשר לשלב את הדולומיטים בטיול, הדבר הנכון הוא לדעתי זה טיול באגמים המערביים,
במידה ומסתבר כי הימים יהיו חמים מאוד, אפשר להצפין לתוך שוויץ ולטייל בסביבות העיר בלינזונה בטירות שסביבה, בסכר וורסצ’ה ובגשר סלטי.