מרכז ספרד עם ילדים - חוויות
-
שמחים לשתף אתכם בטיול שעשינו בפסח לאזור מדריד והסביבה. היינו 8 ימים, זוג +3: 14,9,8 והיה מקסים. התחלנו במדריד – 3 ימים ואחר כך עברנו ל 5 ימים נוספים לעיירה בסריל שממנה עשינו כוכב 5 ימים נוספים. כל יום נסענו עד שעה נסיעה לכיוון. (כך הכי מתאים לנו) שילבנו בין מקומות תיירותיים לבין מקומות שבהם הרגשנו כמו המקומיים.
-
תודה על השיתוף
טיול קצת שונה שיכול לתרום לאחרים -
נראה טיול מגניב וממש כיפי.
הילדים שלי רוצים תמיד לחזור למדריד. גם להם היה נורא נעים בעיר הזאת.תודה
-
מקסים !
תודה רבה על השיתוף.
טל
-
כיף לשמוע שכיף במדריד עם ילדים.
לי יש חברה שטוענת בתוקף ( ומבאסת ) שמדריד ממש לא מתאימה עם ילדים...
-
למורת רוחם של הילדים. אנחנו טסים השנה לאנגליה ולא למדריד.
גם מי שאוהד בארסה מביניהם (אחד אוהד בארסה ואחד אוהד של הבלאנקוס) חושב שמדריד יותר מעניינת.
-
אני אבדוק את זה בדצמבר. אני מקווה שמדריד תהיה חביבה אלינו גם בקור ..

-
מדריד דומה מאוד לערי בירה אירופאיות אחרות לטוב ולפחות טוב:). מצד אחד – תוססת, מרובת אתרים ומונומנטים הסטוריים, פארקים גדולים, רחובות הומים, כיכרות וגם אטרקציות לילדים. ומצד שני – החוויה היא חוויה אורבנית לכל דבר וזה לא תמיד מתאים לילדים, או לפחות לא יותר מכמה ימים. אנחנו יצאנו ממדריד אחרי 3 ימים (טעמנו ממנה רק מעט) ועברנו לאזור ירוק שנמצא צפונית לעיר, לעיירה בסריל דה לה סיירה. משם המשכנו לכוכב. כעיקרון אנחנו לא אוהבים נסיעות ארוכות ולכן נשארנו במרכז ספרד (לא הדרמנו לאנדולוסיה...). הופתענו מאוד לטובה. התגלה לנו אזור קסום, שופע דברים לעשות ולראות ולטעמינו פחות מדי ידוע ומוכר(יש עליו מעט מאוד מידע). בקיצור – מאוד מאוד מומלץ!
-
אהבתי את הסרטון ….נראה מקסים.
איך מזג האוויר במדריד בתחילת אפריל?
ואיפה עשיתם את השייט במדריד?
-
מזג האוויר נפלא באפריל! 20-24 מעלות ביום. בלילה קריר – מגיע ל 10 מעלות, במיוחד באזור ההררי שבו עשינו את הכוכב. השייט היה באגם קטן ושקט בפארק רטירו שבמדריד.
-
אתם מתכננים לכתוב גם בלוג? או סיכום כתוב (עם שמות האתרים באנגלית)?
-
כן… בהמשך. כשיהיה זמן:)
-
תודה רבה על השיתוף. נוכל לקבל את המסלול המלא שלכם?
-
תודה רבה על השיתוף!
מאוד רוצה להגיע עם הילדים למדריד, פחדתי שלא יהיה במה למלא שבוע.
אשמח לתכנון המסלל שלכם.
חן