יום מחוץ לשנחאי
-
שלום אהיה מספר ימים בשנחאי , מנסה להבין לאן אפשר להגיע ממנה במהירות…
ליום טיול אחד שאמור להכיל קניות ואולי אתר/ים עוצרי נשימה...ראיתי שיש שם רכבת סופר מהירה (בולט)-שהיא בעצמה אטרקציה, אלה היעדים שניתן להגיע אליהם
- Shanghai-Chengdu
- Shanghai-Guangzhou
- Shanghai-Hangzhou
- Shanghai-Suzhou
- Shanghai-Nanjing
- Shanghai-Kunming
מה דעתכם? שווה את הנסיעה ? כמה זמן יקח? האם יש אתר מדהים כמו החומה הסינית או מרכז קניות הכי זול בסין וכו.
-
Hangzhou & Suzhou יכולים להיות טיול יום משנגחאי (אפשר גם לנסוע לNanjing).
יש עוד כמה עיירות “עתיקות” עם תעלות מים והרבה אומנות שנמכרת שם, לא רחוק משנגחאי. מגיעים אליהן באוטובוס.
המרחק בין צ’נגדו לשנגחאי הוא כמו המחרק בין רומא לאיסטנבול.
-
ניתן גם לנסוע ליום טיול ל-xitang. עיירת מים. עם רכבת מהירה מגיעים ב-20 דק'
-
סוג’ו הכי מתאימה לגיחה משנחאי אבל יש בה הרבה מה לראות וביום אחד לא תספיק לספוג ,ולו מעט , מהגנים המופלאים והאוירה העתיקה
לטעמי יש די אתרים בשנחאי וכדאי לשקול אם לעזוב אותר רק ליום אחד.. חזרנו עכשיו מ-5 ימים בשנחאי (ו-4 בסוגו) ולא היה לנו רגע דל
שיהיה בכיף
-
היי תודה על התשובות…
תוכלי בבקשה לפרט קצת על קניות שעשיתם בשנגחאי ומה עשיתם שם 4 ימים …
בגדול כמובן…
מה היית בוחרת ליום אחד (אני לא מחפש אומנות והיסטוריה) ?
אני מחפש בעיקר מקומות שהם יפים מיוחדים ביותר
-
לגבי קניות אני לא הכתובת . לא מצאתי שום מרכז קניות כמו שיש בביג’ין ולהודות על האמת , גם ל התאמצתי לחפש
למרות שאינך חובב אמנות לא כדאי לוותר על המוזיאון הלאומי בשנחאי (כניסה חופשית) הוא מכניס אותך לאוירה של תרבות סין – מומלץ
מלבד זאת לא הייתי מוותרת על גני YU ובנוסף לפעילות מסביב ולגינה היפהפיה החיצונית, כדאי להכנס גם למיתחם הסגור . פשוט מדהים!
כדאי גם לבקר את מקדש העם הנמצא בסמוך לYU .
זהו מקדש פעיל ומאד מרשים
בערב הייתי הולכת לאזור הבונד – עם האורות והססגוניות של המקום כשברקע המגדלים המוארים שעולים אפילו על מנהטן
מאד כדאי ללכת לטיול נינוח על טיילת הבונד (בשעות היום) ולתת גיחות מידי פעם למבנים מענינים הנמצאים לשולי הטיילת.
רצוי לטייל שם עם חומר כתוב (או מדריך) כדי להבין את הרקע של המבנים וההדר.
שתהנו
-
טוב בשביל יום אחד אפשר להוציא מהרשימה הזו את צ’נגדו וקומינג כי המרחק מטורף.
סוז’ו והאנגזו הן האופציות הטובות ביותר בדגש על סוז’ו אבל המקומות הללו שווים כמה ימי טיול ולא יום אחד לדעתי.
הציעו פה את עיירת המים שיטאנג אחלה אופציה לדעתי.
אם מחשפים קניות ונמצאים כבר בשאנגחאי אין טעם לחפש שופינג במקום אחר.