מרכז קניות / סופר בהולנד
-
בוקר טוב ושבת שלום,
התייעצות-
אנחנו נוחתים בסכיפהול בשעה 18:20, אם לקחת בחשבון השכרת רכב- מניחה שבאזור 19:00 נצא לכיוון רביט היל. חשוב לי לעצור לפני כן בסופר/מרכז קניות כדי להצטייד באוכל ובציוד עבור כפר הנופש. מישהו מכיר ויודע מה יש לי בדרך שפתוח בשעה הזאת?
-
זה תלוי באיזה יום בשבוע.
-
יש חמש דקות מסכיפהול מרכז קניות בשם הופדורפ. אני לא מצליח להעתיק את הקישור של הטיפ מלמטייל על המרכז הזה.
תחפשו את הטיפ ויש שם הכל על המרכז ומה שיש שם.
בברכה
רואי
-
-
אם אני לא טועה קראתי פה בעבר שישנה עיירה ליד רביט היל שבה ישנו סופר. לתשומת ליבכם אם אתם נוחתים בשעה 18:20 הסיכוי כי תצאו ב 19 הוא קלוש לחלוטין עד בלתי אפשרי, עצתי כבר לקנות דברים בסיסיים בסופר שבתוך הכפר נופש,ויום למחרת כבר לבצע את הקנייה הגגולה יותר.
-
זו היתה הכוונה הראשונית. אבל אז הבנתי שהסופר ברביט היל נסגר ב 20:00 ואני חוששת שלא נספיק.
-
יש סופר די גדול בשדה התעופה albert heijn supermarkt schiphol airport
מציעה לקנות מוצרים ראשוניים בשדה ובבוקר להשלים.
-
בהחלט עדיף להצטייד בשדה בתעופה בסופר של albert heijn.
עדיף שאחד יטפל בשכירת הרכב והשני יערוך קניות, כך תחסכו ( קצת) זמן.
בדרך כלל הרכב עצמו נמצא פיזית די רחוק ( ההליכה כמובן במעברים ומסועים אבל עדיין, רחוק)
כמו שהתחיל אצלנו, לא מחלקים שקיות לקניות אלא בתשלום, אז תניחו שקית טובה לקניות במקום נגיש.
-
ריקי תודה, הסופר ממש בשדה התעופה? אני אראה אותו בדרכי ליציאה?
-
מצרף לכם כאן לינק למפת נסיעה לכפר הנופש שלכם – בדרך סימנתי סופר של אלברט היינן שפתוח עד 9 בלילה.
אם תכינו בטלפון שלכם את מפת גוגל באופליין תוכלו להשתמש בקישור הזה בנסיעה עצמה כדי לקבל הכוונה.
-
רק לזכור כי ברשת אלברט היינין יש לשלם במזומן בלבד.
היות והנחיתה מאוחרת, הייתי קונה מצרכים בסיסיים מאד בשדה התעופה (כן, רואים אותו במהלך ההליכה האין סופית אל היציאה) ומתבססת יותר על מוצרים יבשים שמביאים מהבית לערב הראשון (יחי הפסטה!) ולמחרת בבוקר לעשות את הקניה הראשונית.
להתחיל לחפש סופר מרקטים בעת היציאה מהשדה עייפים ,לחוצים בזמן, לרדת מהאוטוסרדה (שיש בה תמיד שינוים ושיפוצים)--עדיף שלא.
בכל אופן באמסטלווין יש סופר מרקט לא רחוק מהכביש של רשת jumbo
-
אכן – ב JUMBO אפשר לשלם בכרטיס אשראי. גם המחירים מוזלים.