סקי באיטליה
-
מי יודע איזה אתר הכי קרוב למילאנו?
-
עמק אאוסטה הכי קרוב למילנו.האתרים מתוכם ניתן לבחורהינם פילה (כשעה וחצי ממילנו), צ'רביניה (כשעתיים), מונטה רוסה (כשעתיים).
-
עמק אאוסטה הכי קרוב למילנו.האתרים מתוכם ניתן לבחורסחתיין על המהירות. תודה. מה מומלץ מבין השלושה? יודעים לגלוש טוב מאוד. אוהבים מסלולים אדומים
-
מונטה רוסה אחלה אתר וגם צ'רביניה. בצ'רביניה ניתןלגלוש בסקי פס משולב בינלאומי גם בצרמאט בשוויץ- מדובר באתר גדול יותר בהגדרתו.
אני אישית אוהבת לעשות סקי ספארי- לבחור כמה אתרים ולגלוש בכולם.
אם אתם יכולים- זו המלצתי.
גם לה טוויל+קורמאיור נחמדים מאד.
פילה מתאימה מאד ליום האחרון, כי מאד קל להמשיך ממנה חזרה למילנו.
-
מונטה רוסה אחלה אתר וגם צ'רביניה. בצ'רביניה ניתןלפי אייך שאת מתארת את זה את בונה לבד את החבילות שלך. זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות. טיסות יש לאזור אבל אני קצת תקוע בעניין המלונות. יקר נורא. יש לך המלצות? אשמח לשמוע אייך בנית חבילה עצמאית
-
מלונותהפתרון היחידי שאני מכיר להקטנת עלויות זה לרדת ברמת המלונות.
צרביניה
ניתן למצוא מלונות זולים יותר בואלטורנש, שגם היא חלק מהאתר.
עמק אאוסטה
מאחר והאתרים פזורים לאורך העמק, המצב צ"ל יותר טוב מאשר בצריביניה.
כאשר (בתיאוריה...... - אולי רוזמאר ביצעה את זה בפועל), ניתן לחפש עם מנועי החיפוש ו/או באתרים של העיירות עצמם פתרונות אירוח זולים יותר..
בניית חבילה עצמאית
העלות של המלון פחות מטרידה אותי - מצאתי מלון עם מנוע חיפוש שהיה לו נוח הימים המשונים שחיפשתי (אמצע השבוע או בסופ"ש - - זה לא היה ראשון-ראשון) טסנוו - אלעל, ממריאה בבוקר 7:50, ב- 13:00 אתה באתר....חזרנו בטיסת חמישי בערב ממילנו.
פס - קנינו במלון
מכונית - לקחנו במלפנצה.
ציוד - שאלנו במלון, היה לה מיני-דיל עם חנות מולם.
הדרכה - לא עניין אותנו
זה הרבה יותר פשוט משחושבים.....
יונתן
נ.ב. - צריך לזכור שבצרביניה יש סיכון של רוחות בגובה, ואז החצי העליון של האתר והמעבר לשוויץ סגור !!
-
מונטה רוסה אחלה אתר וגם צ'רביניה. בצ'רביניה ניתןאני גם כבר כמה ימים מתכנן סקי ספארי באיטליה, הרבה בהמלצת פוסטים של חברי הפורום וגם בחיפושים עצמאיים. יש טיסות זולות מאוד למילאנו או ג׳נבה במהלך פברואר אם הולכים על אמצע שבוע. לגבי לינה נתקעתי גם אני עם מחירים יקרים אז אני בודק דירות דרך AirBnB ולא רק מלונות.
לנו היה נסיון טוב בגליל בקיץ האחרון, וחבר שנסע פעמיים לאיטליה בקיץ הסתמך רק על דירות משם ולא התאכזב. המחירים הרבה יותר שפויים מהמלונות שמצאתי במנועי החיפוש.
כמובן שזה ללא הפינוקים של מלון אבל לפעמים עדיף ערב רגוע אחרי יום גלישה ארוך במקום לצאת לחפש מסעדות.
-
אני ישנה בד"כ באמצע הדרך, בסינט וינסנט (כשהיעדפילה, צ'רביניה או מונטה רוסה- יש כביש מקשר נהדר בין סינט וינסנט לשמפולוק, הוא יכול להיות בעייתי במזג אוויר קיצוני, כי הוא כביש מאד גבוה). אני ישנה בפרה סינט דידיה אם אני אמורה להגיע ללה טוויל, או בקורמאיור עצמה אם אני בקורמאיור (למרות שבשנים האחרונות קורמאיור הפכה להיות האתר הפחות מועדף עליי מכולם).
אם לא אכפת לכם לנהוג קצת, זה יוזיל לכם עלויות. עלות הדלק ותצרוכת הדלק במכוניות האירופאיות (בד"כ דיזל) חסכוניים למדיי.
-
אם אתם מעוניינים לגלוש במספר אתרים...אפשר ללון בעיר אאוסטה. מיקום נוח להגיע לאתרים השונים ומחירים זולים יותר מבאתר.
-
אם אתם מעוניינים לגלוש במספר אתרים...תודה רבה לכולם על הטיפים. אשתמש בהם בשנה הבא בטוח. השנה החלטנו לחזור לאוסטריה והצלחתי להרכיב חבילה לבד ל 5 ימי סקי מתחת ל 1000 €.