הוחלט 1. מבוסטון לניו יורק
-
תודה
בהצלחה לבן הסטודנט
.אפ תיזכרי בעוד משהו אשמח לשמוע(:
-
מוני?מוני היקר
האם יש לך מידע בעברית על טיול צפונה מבוסטון?
-
לא סיגל ,
כשמתרגמים את המסלול שקישרתי אותו מהסיפרון באחד השרשורים הקודמים שלך, ברור שבפרטים הוא פונה/או מעניין יותר את התיירים האמרקאיים,אבל לנו כישראלים כדאי לעקוב אחרי היעדים שבמיפוי וליהנות מהסביבה ,מנופי הכפרים שליד הים ובעיקר מהעיירות הוותיקות כשיוצאים מהקייפ לכיוון העיירה הגדולה ניובריפורט ,וכולל גם אלו בדרך חזרה(אם עושים מסלול מלא כמו איפסויץ’, אסקס, ורולוויי,מספיק לנוע במיין סטריט שלהן וליהנות מהוותק.
מוני
-
מוני תודה!
דורון: כבר החלטתי לעשות שייט לוויתנים כמוך ביום של הטיול צפונה אבל….
בעונה הזו יוצא שייט אחד בעשר בבוקר.
פחות מתאים לי לתכנן על הבוקר-כמו שגם אתה יודע(:……
קיבלתי המלצה לנסוע על כביש 1 וכשאפשר לעלות על 1A-הכי קרוב לחוף שאפשר.
השאלה כמה נרצה להצפין,בידיעה שחוזרים באותה הדרך,לפחות חלק מהסיעה.
שוב בדקתי את המרחק לפרנקוניה נוטש -כשעתיים לכל כיוון.
אולי אכין זאת כתכנית אפשרית חלופית.
דבורה: האם בטיול הזה צפונה על קו החוף הגעתם עד Deer Island
ומשם חזרה לבוסטון או שמשם המשכתם,ואם כן אז לאן?
מה דעתך על נסיעה יומית עד פרנקוניה נוטש,האם טיילתם לשם?
מסלול ליום טיול מבוסטון:
MARBLEHEAD
GLOUCESTER
ROCKPORT
HALIBUT
NEWBURYPORT
DEER ISLAND
איך מקצרים את הקישר הזה?……
תודה לכולם
סיגל
-
מוני היקר
ראתי שהמלצת בשרשור אחר על טוביהנה לייק שבפוקונו מאונטייננס.
אשמח לקבל ממך פרטים על האזור ומה יש שם להציע.
מתוכנן שם יום כאשר הלינה לפניו ואחריו באותו מקום
Best Western Inn At Hunt's Landing, 120 US-6, Matamoras, PA 18336, ארצות הברית
תודה
-
סיגל
טוביהנה לייק הוא סוג של הצלה לאלו שבאזור הפוקונו בדרך לניו יורק בשבוע הראשון של אוקטובר,למטרת הנאה מצבעי שלכת ראויים.
בחודש מאי לא הייתי מכוון אתכם אליו ,במקומו הייתי שולח אתכם בחום, אל שני מוקדי מפלים אחד ממש מרחק הליכה קצר ממרכז המבקרים שלו - על שביל עץ (Deck) ,ושם המפל Dingmans falls –במועד שאתם באזור הוא אמור להיות בסוג מסויים של שיא! ,ולא כמו הרבה פחות שכנראה אנחנו בסוף יולי נזכה לראות.
וכמובן אני בטוח שבתכנית שלכם bushkill falls state park שהוא פארק הדגל של הפוקונו,יש בפארק הזה 4 אורכי מסלול כל אחד עם הצבע שלו ,לדעתי מובטחת גם כאן לכם זרימה טובה ולא כמו שאנחנו נאלצנו לראות בסוף ספטמבר שנים לאחור.
הנה זמני הליכה מקורבים במסלולים למיניהם –
http://www.visitbushkillfalls.com/things-to-do/trails/
כמובן שהחשוב מכולם הוא ה-main falls בתקווה שהוא במלוא אונו.
מוני
-
קיצור- בפינה הימנית למעלה 3 קוים אופקיים=תפריט
- לחיצה פותחת כמה אפשרויות ,רדי עד שיתוף או הטמעה של מפה
- נפתחת מסגרת שהיא שתף קישור
- סמני V בריבוע שב-כתובת אתר קצרה
-
תודה מוני!!!
מה עוד אתה ממליץ באזור הפוקונו?
-
אמנם לא מוני, אבל אם אתם בעניין של קצת אטרקציות לילדים, ממליץ על camelback mountain resort. נמצא 5 דק' מהאאוטלט בטנרסוויל, מכיל די הרבה אטרקציות (זיפליין, מגלשות הרים וכו'). אמור להיות שם גם פארק מים, לא יצא לנו לפקוד אותו.
-
אבדוק-תודה!!
אנחנו עם שתי בנותינו 22,15-
לא ממש צריכה פעילויות לילדים אבל נשמע מעניין(:
אשמח לשמוע על עוד מניסיונכם באזור

-
אם כך אני מניח שתבלו בעיקר באאוטלט

היינו באזור רק פעם 1,באוגוסט שעבר, בהמלצתו של מוני. ביקרנו בbushkill falls, פשטנו על האאוטלט המעולה, לנו בבסט ווסטרן שליד (מוצלח), ביקרנו בקאמלבק וזהו פחות או יותר.
-
shawnee on delawereתבררו אם קיימת אפשרות בתאריך שלכם לבלות בכפר הנופש גם אם אינכם אורלי הריזורט- Shawnee On Delaware
https://www.google.co.il/#q=shawnee+on+delaware+resort
כך כתב עליו הגולש הותיק אלי מהגולן
אתר מקסים הממוקם באזור ציורי ליד נהר יפיפה בדילרוואר פוקונו.
המתארח יכול ליהנות מחופשה מקסימה, באתר מרכז שירותים הכולל ברכה, סאונה, ג`קוזי, ארונות לוקר שבתוך אולם ההתעמלות,חדר משחקים, חדר עבודה. בנוסף, יש 27 מסלולי גולף, גלישה במורד, מסלולי גלישה על השלג, רפטינג בנהר, רכיבה על סוסים, מגרשי טניס,ברכה חיצונית, אתר דייג גדול, אתר לפיקניק עם ילדים, משטח משחקי ילדים, אולמות בידור ותיאטרון, טיילת, חדרי אדים, טיול במכרה פחם ובמפעל, סופר מרקט, ובר. לא להחמיץ מאוד נהנו שם.
אתר האינטרנט של המקום:
עוד באתר:
מועדון/קנטרי לגלישה במרחק 2 מייל
חנות מכולת בסמוך
מועדון בריאות במרחק 5 מייל
אגם במרחק 2 מייל
מרכז רפואי במרחק 5 מייל
Racquetball במרחק 5 מייל
Whirlpool/Hot Tub במרחק 5 מיילסיגל הנה מיפוי של האזור הזה (delawer water gap),תגדילו ותזיזו ותראי את הנקודות השונות בכבישים הפנימיים אליהם נכנסים מכביש 209 .
https://www.nps.gov/dewa/planyourvisit/maps.htm
תחכי שהמפה תופיע ,ולאחר מכן תגדילי + ואפשר לגרור
הייתה גם גולשת אחרת שהמליצה על מוזיאון המיכרה ליד העיר Scranton.
מוני
-
הי סיגל
הטיול שלנו שונה משל אחרים משום שהמטרה העיקרית היתה לבקר את הבן ואשתו שלומדים בבוסטון וכך הרבה ימים יצאנו בבוקר לטיול יום וחזרנו לקראת ערב.
לפעמים יצאנו איתם לטיולי יום ולפעמים יצאנו איתם לטיולים של יותר מיום.
לאיזור ההרים הלבנים יצאנו איתם לטיול עם לילה אחד. פגשנו בפלום ג’ורג’ את השכנים שלהם שיצאו עם הילדים הקטנים שלהם לטיול יום כך שזה כנראה אפשרי.
לגבי היום של העיירות שמסתיים בDeer Island שהוא כאמור אי קטנטן שלא יהיו ציפיות גדולות, למרות שאני ממש אהבתי, אם נשאר לכם זמן או שפתאום נהיה ממש גשום ובא לכם להשלים שופינג אפשר להמשיך עד Kittery שהיא לא מאוד רחוקה ויש בה המון אאוטלטים.
דבורה
-
ואוו דבורה-מ ע ו ל ה !!!!
תודה רבה!
EYAHALOM גם אני עשיתי הזמנה בבסט ווסטרן שליד-שמחה מאוד לשמוע שמישהו היה שם ונהנה(:
לפי מה שאני מבינה,הייתם בקמלבאק רק במהלך היום,למרות שלא לנתם שם?
מוני-תודה רבה!
זה עוזר לעשות סדר. אני רואה שחוו’הד על האתר לא גבוהות,למרות שנראה מקסים. אבדוק אפשרות כניסה ללא לינה.
תוכל לעזור לי במציאת הסיכום של אלי מהגולן?
-
זה הדיווח שלו ככתבו ולשונו , אין תוספת כלשהי.
היום השירשור בו הוא ממליץ לאחרים כבר לא באתר יותר.
מוני
-
אכן לא לנו בקאמלבק, רק בילינו במקום במשך היום.
-
תודה