ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

החזרת רכב במנהטן

פורום צפון אמריקה
    14
    30
    3747
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמיחי13
      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

דבורה – אין בעיה להחזיר את הרכב בכל שעה שבה הסוכנות פתוחה – פשוט צריך מראש להצהיר על השעה הזו. לי היה מקרה שבו שכרתי רכב באוויס להחזרה בסניף במרכז העיר והם לא היו מוכנים שאני אהיה גמיש בשעת ההחזרה (למרות ששילמתי עד הבוקר למחרת) – אלא דרשו שאגיד באיזו שעה אחזיר את הרכב (שעה לכאן או לכאן זה בסדר). כאשר החזרתי את הרכב בשעה שקבעתי מראש הסוכנות הייתה מלאה וחוץ מהרכב שלי לא היה יותר מקום בכלל לעוד רכבים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

אוי יקירי,

קראתי וליבי ליבי…

אם התווכחנו בעבר על עלות של יום קניות איפה כדאי איפה לא וכו’,

אני חושב שהתעלית עכשיו.

לתת 4 אפשרויות של הגעה למלון והחזרת רכב ?

אז הנה דעתי הנחרצת (מותר לי.. זו דעתי)

כניסה למנהטן – אין שום בעיה. אם אתה לא מתכוון להכנס בשעות הבוקר, אז אתה נגד כיוון התנועה והכניסה תהיה זריזה. הכן 13 או 15$ ל TOLL .

אם מדובר על תעלת לינקולן, רק תכנן מראש את המסלול. כי בסוף התעלה, צריך לבחור נתיב נכון (דאוןטון, מידטאון, אפטאון). הנסיעה במנהטן מאוד פשוטה.

ב 3 הפעמים האחרונות במהנטן, בזכות מבצעי ראובן, תמיד הייתי עם רכב, ועוד מיניואן. ולקחנו חניות (בין בתשלום יומי ובין בתשלום חודשי). והשתמשנו ברכב במקרים שאחרים היו לוקחים מוניות.

ההתמצאות במנהטן לא מסובכת ובמיוחד שיש לך גם google maps/waze .

אין שום בעיה לעצור בכניסה למלון להוריד נוסעים/מטען, וכפי שכתבו לך זה בדיוק מה שהמונית תעשה.  

בשביל מה כל מיני סיבוכים של לנסוע ל JFK או EWR, עוד מונית עוד בזבוז זמן …

החזרת רכב במנהטן (החזרתי בעבר בהרץ וגם בנשיונאל) זה סיפור של כמה דקות. עוד מונית קטנה הוא הליכה וסיימת הסיפור.

• דבורה פ
          דבורה פ נערך לאחרונה על ידי

עמיחי, תודה על המידע החשוב! זה נראה לי באמת שיקול חשוב בהחלטה אם להחזיר בתוך העיר או בשדה (ששם אני מאמינה שאין בעיה להקדים בהחזרה).

באיזה שלב היית צריך להצהיר על שעת החזרת הרכב? 

דבורה

• עמיחי13

בפעם הראשונה לפני שהזמנתי התקשרתי למקום שבו הייתי צריך להחזיר את הרכב ובררתי. כבר בהזמנה נכתבה השעה שבה החזרתי את הרכב. בפעמים הבאות כבר דאגתי מראש שתהיה רשומה השעה הנכונה בהזמנה (אבל לא התקשרתי שוב לפני).

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ושוב תודה

עמיחי – האמת היא שטיפה הלחצת אותי לגבי השעה. כעקרון אני אמור להחזיר את הרכב עד 8 בערב (זו השעה של הלקיחה). אבל היום  הזה אמור להיות יום גמיש, כשרק באותו יום (או יום קודם) נחליט מה נעשה באותו יום. אם נרגיש שמיצינו את שלב הטיול באוטו – אני לא פוסל את האפשרות שעל הבוקר ננוע לכיוון מנהטן עם הגעה עוד לפני 12 בצהריים. ומאידך גם הגעה ב-6 בערב אפשרית (סימנתי לעצמי כמה מוקדים אפשריים לדרך הזו על פי מה שיבוא לי).

• עמיחי13

מכיוון שזה מעורר התעניינות אני אתן עוד פרטים.

בביקורים האחרונים בניו יורק שבהם הגעתי ברכב אל העיר, שכרתי רכב באוויס וההחזרה הייתה בסניף שלהם ברחוב 54. זה הכי נוח לי כי זה במרחק קצר מהמלון שלי. אגב גם להרץ יש סניף ממש שם.

הסניף קטן מאוד. עברתי שם אינסוף פעמים (כאמור המלון שלי צמוד) והרבה פעמים ראיתי שהסניף מלא מכוניות. אין להם אפרות לחנות את הרכבים ברחוב ולכן הם דואגים לכך שלא יהיו הרבה רכבים בו זמנית.

אני לא שילמתי שום קנס על החזרה מוקדמת. פשוט דיברתי איתם בטלפון לגבי אפשרות להחזרה מוקדמת כדי להיות גמיש והם אמרו לי שאני צריך להחזיר את הרכב בשעה שכתובה בהזמנה כי אחרת יכול להיות שלא יהיה לו מקום והם לא יוכלו לקבל אותו. לכן מראש בהזמנת הרכב דאגתי ששעת ההחזרה תהיה השעה שבה תיכננתי להחזיר. כך עשיתי גם בפעמים הבאות.

לא יודע אם זה כך בשאר החברות. אבל סביר לי מאוד שכן כי באופן כללי הסניפים בתוך מנהטן קטנים מאוד. יכול להיות גם שאם תחזירו מוקדם במקרה יהיה מקום ויסכימו לקבל את הרכב. אבל לי לא התאים לקחת כזה הימור. אולי אפשר גם להתקשר לסניף במהלך היום שבו מחזירים את הרכב ולבקש להקדים. אני לא רציתי להתעסק עם זה בטיול.

• Olga1317
                  Olga1317 נערך לאחרונה על ידי

אני חושבת שזו יחודיות של סניף אוויס. למרות שלא התנביתי באופן אישי בהשכרת רכב בניו יורק, אבל כן שוכרת עבור אחרים, רוב ההשכרות היו דרך דולאר או אלמו מ/אל סניפים בעיר, ברחוב 44 וב-49, גם לקיחה וגם החזרה הייתה בעיר ולא היו דרישות לגבי החזרת רכב בשעה מסוימת.

למיטב זכרוני, הסניף של דולאר בכלל פתוח גם ביום ראשון עד מאוחר.

ומכיוון שאנחנו באותו טיול אחריך, אז אצלנו התלבטות בין אפשרות 1 ל-3. אנחנו נגד JFK בעיקר בגלל שזה מוסיף כ-40 דק’ נסיעה מאזור האגמים. מבחינת מחיר ההשכרה או דמי החזרה אין הבדל בין JFK לבין EWR לפחות במקומות שבדקתי.

• aviprs
                    aviprs נערך לאחרונה על ידי

בביקורים האחרונים שלי בעיר פעלתי ( החזרתי רכב  שנלקח ב-JFK וגם לקחתי והחזרתי) מול הסניף של אוויס ב225 E 43rd St, New York, NY 10017-

מדובר בסניף יחסית גדול שפתוח 24 שעות.

בהצלחה

• ריקי 5
                      ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

לי יש הצעה מס’ 5
                      בדקתי והמלון מציין שיש לו חניה NEAR BY. 
                      תברר עם המלון  איפה זה NEAR BY וכמה רחוק מהמלון
                      אם זה ממש קרוב, תוכל להגיע בשעות אחר הצהרים המוקדמות (בהתאם לשעת הצ’ק אין), להחנות את הרכב (נכון עולה כסף אבל גם האפשרויות האחרות עולות כסף), לעשות צ’ק אין למלון, להתארגן ואז לצאת עם כל המשפחה, להחזיר את הרכב , ללכת לאכול משהו ולחזור ברגל או בתחבורה ציבורית כל שהיא למלון. 

זה יוריד הרבה לחץ 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • אנשיםטובים
                        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ריקי תודה

דווקא חשבתי על זה אבל לא מכמה סיבות:

1. החניה של המלון לא צמודה, אלא במרחק של בלוק, בלוק וחצי. לא סוף העולם, אבל עם מזוודות וציוד זה לא כיף. יש חניה יותר קרובה אבל גם היא חצי בלוק.
                        2. להבנתי כל החניונים האלה הם בשירות חניה. כלומר אנחנו לא אמורים להסתובב בחניון אלא רק למסור את המפתחות. אז איך מוציאים את כל המזוודות (ב-4 סיבובים?). ברור שיש פתרונות, אבל הם פחות בסיסיים
                        3. ממה שקראתי על כמה מהחניונים האלה ב yelp, כנראה בגלל המיקום המרכזי העובדים לא ממש אדיבים, יש תור ארוך וכו’
                        4. אי אפשר לנסוע אחר כך כל המשפחה להחזיר את הרכב משיקולים של בוסטרים

שום פרט בפני עצמו הוא לא קריטי, אבל כולם ביחד מצטברים לפתרון הרבה פחות נוח ממה שהוא נשמע.

• 1
                        • 2
                        • 2 / 2
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון