מה הסיכוי לדילים טובים ברגע האחרון ביוני
-
לכל המטיילים והנופשים.. אנחנו 2 זוגות+ילדים רוצים לטוס באמצע יוני ל4/5 לילות. מחפשים דיל טיסה+מלון ליוון/בולגריה/רומניה/הונגריה וכו' (חוץ מטורקיה וקפריסין)
אני עוקב באפליקציות חוליו, הדקה ה-90, בוא נעוף, טרווליסט, HIDDEN FLIGHTS כבר כשבוע. על פי מה שאני רואה, אם מחכים לדקה ה90, כלומר יומיים לפני הטיסה, אפשר למצוא נכון לעכשיו דיל לכריתים/רודוס/בורגס וכד’ במלון טוב 4/5 כולל חצי פנסיון/הכל כלול בעלות של בין 180$ ל-350$ לאדם.
השאלה שלי מה הסיכוי לדילים טובים שכאלה גם באמצע יוני (16 צפונה) ? כדאי לחכות? המחירים יהיו גבוהים יותר? הערכות? נסיון אישי? כל אלו יתקבלו בברכה. תודה רבה מראש!
- כמו כן לא מצאתי פורום ייעודי למבצעים/נופשונים ברגע האחרון. אם למישהו רעיון איפה יכול עוד לפרסם את ההודעה אשמח
-
מה הסיבה שיוון/בולגריה/רומניה/הונגריה הולך, וקפריסין לא?
מה הסיבה שאתה מחפש רק דילים?
-
הסיבה לדילים היא שבהרכבה עצמית של מלון וטיסה בנפרד המחיר יקר יותר.
קפריסין היא אופציה, לא מכיר מספיק. המיקום האידיאלי מבחינתנו יהיה מלון/RESORT לבטן גב עם אופציה לטיולים יומיים (שעה, שעה וחצי נסיעה גג) כדי לחוש ולו במעט את האוטונטיות של המדינה, עדיפות לעיירות/כפרים, ירוק/נופים
אני מבחינתי להסתפק בדירה, לטייל כל היום ולאכול בחוץ אבל אני לא לבד הפעם..
-
למדינות שציינת יש טיסות מאוד זולות עם Wizz air. בנוסף אלו מדינות זולות.
אם אתם מעוניינים להוזיל עלויות, כדאי לבדוק אפשרות של הזמנת טיסות ולינה באופן עצמאי.
-
פרט לאיי יוון, לכל שאר היעדים שציינת יהיה זול יותר להרכיב טיול לבד מאשר “דילים”.
כמו שכתבו – וויזאייר טסים לרומניה\בולגריה\הונגריה\סלובקיה וכו וכו.
אנחנו חזרנו מקפריסין בפסח. מאוד נהננו. לא יודע למה פסלת את קפריסין, אבל נדמה לי שקפריסין מתאימה גם לנופשי בטן-גב, גם לאוהבי טיולים (אנחנו) וגם למשלבים (אתם?).
יש עכשיו 8 (!!!) חברות תעופה שונות שטסות בקו מתל אביב לקפריסין והתחרות עזה. באופן ספציפי חברת ראיין מציעים טיסות זולות מאוד (כרטיסים ב 60$) לפאפוס. דווקא שם נדמה לי שלא כדאי לחכות לרגע האחרון וכדאי להקדים להזמין (לפעמים גם שנה מראש...).
-
הטיסות עכשיו כבר לא מאוד זולות,אבל עדיין נראה לי שאפשר למצוא משהו.
מידי זמן מה יש מבצעים בוויז אייר.
ממליצה יותר על בודפשט,הונגריה..בה יש אפשרויות רבות יותר גם לילדים
-
עמיחי תודה!. לא העמקתי חיפושים על קפריסין פרטי לחיפושי טיסות שהן באמת זולות. תקן אותי אם אני טועה אך מהמעט חיפושים שעשיתי בקפריסין אין שם מלונות הכל כלול. זה לא הקטע שם, אלא יותר דירות להשכרה. אנחנו יותר מחפשים מלון מפנק (חשוב אוכל טוב בדגש על א. בוקר..) חצי פנסיון/הכל כלול בשביל נוחות ומשם לצאת מדי פעם לטיולים כשהנסיעה לא ארוכה מדי. איפה לדעתך כדאי להתמקם בפאפוס כדי להיות נגישים לעיר/מדרחוב
אגב על פי החיפושים שלי WIZZAIR + עלות 2 מזוודות שזו תוספת לא יותר זול מחבילות מוכנות מראש. זה בעיקר תלוי תאריכים. כמובן שבאופן יחסי לטיסות ישירות זה זול אך כשמשכללים ארוחות מלון וטיסות בנפרד- חבילה ברגע האחרון מוזילה בצורה די משמעותית
-
יש בקפריסין לינות מכל הסוגים – דירות, וילות, מלונות, מלונות מפנקים, חצי פנסיון וגם הכל כלול. לפחות באזור פאפוס (שם היינו) המלונות הגדולים והמפוארים נמצאים מעט מחוץ לעיר. זה פחות התחום שלי אבל בנסיעה באזור ראיתי מלונות גדולים עם מתקנים מפוארים של מגלשות מים וכו. יש באזור הרבה מקומות לטיול.
-
לא יודע מה הסיכוי, אבל אסביר את השיטה שלי ואולי תמצא שהיא מתאימה גם לך:
ברגע שאני רואה מחיר שמתאים לי אני קונה.
-
ירדנו מלתפוס דיל של הרגע האחרון. אנחנו נוסעים לרומניה. תודה לכל המגיבים