השכרת רכב בפורטוגל
-
בדרך כלל אני מזמינה רכב שכור בארץ מאחת החברות הגדולות
הקיץ אנחנו נוסעים לפורטוגל והופתנו לגלות שהמחירים דרך הנציגויות של חברות ההשכרה בארץ פשוט הזויים…
שיטוט באינטרנו העלה הצעות הרבה יותר טובות יותר של Rentalcars ו – Portogal-Auto-Rentals דרך יורפקאר
האם הסוכנויות מנפקות Voucher של יורפקאר? אני חוששת להזמין רכב ללא אישור הזמנה מחברה ההשכרה עצמה
תודה רבה
-
חברת Rentalcars אמינה מאוד. כן, הם שולחים VOUCHER. אין חשש, ואפשר גם לבדוק ישירות עם חברת ההשכרה שההזמנה קיימת. יש כמובן עוד אתרים טובים אחרים.
בנוסף אפשר להזמין ישירות אצל חברת ההשכרה באתר הבינ”ל – רק להקפיד לברר מה עלות ביטול ההשתתפות העצמית מראש, וגם שקיימים כל הביטוחים הנדרשים (ואם לא בטוחים תעלו לכאן את ההצעה שתקבלו כדי להתייעץ).
-
שימי לב לגבי התשלום על אוטוסטרדות (תלוי תוואי הנסיעה)
מעבר לכבישי אגרה כמו שאנחנו מכירים בכל מקום
יש גם כבישי אגרה
ללא עמדות תשלום בכלל- כמו כביש 6 שלנו המערכת מזהה את העוברים בה, ומזכה לפי התג האלקטרוני.
יש שיטה שלמה של איך לשלם אחרי שזיהו את המכונית תוך 3 ימים מיום שעברתם בכביש מסומן, ובסניף דואר אחרת מקבלים 35€ קנס.
בקיצור---- כדי לעקוף את זה בחברות ההשכרה ניתן לשכור "תג" אלקטרוני שמזהה את המכונית.( electronic toll device)-תבדקו שחברת ההשכרה שלכם מאפשרת השכרה של תו כזה במקום להסתבך עם התשלומים במקום.
(עלות כ2€ עבור יום השכרה)
וככה עוברים במסלול הירוק viaverde, בלי לעצור ולהתעכב ובעיקר בלי לפספס כניסות לכבישי אגרה
זה ללא קשר למחיר הריאלי של עצם הנסיעה שירד מכרטיס האשראי שמגוהץ בחברת ההשכרה
איך תדעו כמה שילמתם? ביציאה מכביש האגרה מופיע הודעה ליד המחסום עם הסכום של חיוב האשראי שלכם.
בהחזרת הרכב בדלפק חברת ההשכרה- יורידו מהאשראי שלכם את מחיר העלות של הנסיעות.
חוסך הרבה מאד בלבול מוח
באיזה חברות השכרה זה עובד? לפחות באוויס ויורופקאר על בטוח.
-
אנחנו נוסעים עוד מספר שבועות לפורטוגל והשכרנו דרך HOLIDAYCARS המחירים נראים לי טובים וקיבלתי Voucher מהחברה.
אני מציע לנסות.