ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לחצי שנה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    1392
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tair_3456268
      Tair_3456268 נערך לאחרונה על ידי

היי, אני וחברה טסות בסוף אוקטובר הקרוב לחצי שנה במזרח, ומאוד מתלבטות על המסלול ואיפה להתחיל את הטיול.

בגדול המדינות שאנחנו רוצות להגיע אליהן אלו נפאל, הודו, ויאטנם, לאוס, בורמה, סין ויפן.

מישהו יכול להמליץ על מסלול? או אפילו להוסיף מדינות  ככה שהטיול יהיה מגניב יותר

אנחנו בעיקר מתלבטות על איפה להתחיל. בגלל שנרצה לעשות כמה טרקים בנפאל אנחנו מתלבטות אם באמת כדאי שהיא תהיה היעד הראשון שלנו..

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

7 מדינות, שתיים מהן עצומות בגודלן, ואתן מתכוונות לעשות כמה טרקים בנפאל. כל זה בחצי שנה, ואתן רוצות שנמליץ על איזה מדינות עוד להוסיף...

בשלב הראשון תתחילו להוריד יעדים. עוד מדינות לא יהפכו את הטיול ל”יותר מגניב”, אלא לדחוס רצח, עם הרבה זמן וכסף על מעברים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

אני לא בטוח בנוגע לעונת הטרקים בנפאל, לדעתי אוקטובר עוד טוב, אז כדאי שכבר תתחילו משם. משם מציע לכן פשוט לזרום עם הטיול, בעיקר בגלל שמחירי כרטיסי טיסה באסיה יחסית זולים ולא משתנים הרבה עד כמה שבועות לפני הטיסה. תסיימו בנאפל (או שתסתיים העונה), תחליטו אם מתאים לכם אותה האוירה ותמשיכו להודו או שיבוא לכם משהו מודרני וטוסו לתאילנד.
          מצאתם כרטיס טיסה זול ליפן? טוסו ותשאירו את התיקים הגדולים בבנגקוק כדי לחסוך בעלות מזוודות, ובכלל אני מציע תמיד לעשות הלוך-חזור מבנגקוק כי היא בסיס די טוב לטיסות ושמירת מזוודות/תרמילים בזול במרכז למטייל.
          מבחינת כרטיס טיסה לדעתי תקנו הלוך-חזור להודו (כשמיד בהלוך הראשון טיסת המשך לנפאל) ועוד כרטיס של הלוך מנפאל לתאילנד (בתחילת הטיול) וחזור להודו (לקראת סוף הטיול).
          מרגישות שכיך לכן באזור מסוים? חבל לדלג למדינה אחרת רק כי היא ברשימה. כל המדינות בעונה (חוץ מיפן שכבר תהיה קרה מאוד מדצמבר) ומבחינת מקום לינה כדאי רק להזמין מראש לכריסמס והשנה החדשה.

• Tair_3456268
            Tair_3456268 נערך לאחרונה על ידי

• תאי
              תאי נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

כפי שהכבשה כתבה לכן, אתן מתכננות יותר מדי ארצות בפחות מדי זמן…

כדאי לדלל קצת ארצות.

מהיכן להתחיל את הטיול?  החודשים המומלצים לטרקים בנפאל הם: אוקטובר/נובמבר ומרץ/אפריל, כך שאתן יכולות להתחיל את הטיול או לסיימו בנפאל.

ארצות דרום-מזרח אסיה (תאילנד ושכנותיה) מומלצות לטיול בין אוקטובר למרץ (למרות שאפשר לאורך כל השנה).

אני הייתי מתחיל את הטיול בארצות דרום-מזרח אסיה (תאילנד ושכנותיה), עובר לאחר מכן להודו ולקראת מרץ/אפריל עובר לנפאל

סין ויפן?  לדלל אמרנו?

טיול מהנה,

• רוני סופר
                רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

ואני רוצה להחמיר יותר –

חצי שנה הייתי מקדיש (וכך גם עשיתי) או להודו או לדרום מזרח אסיה.  (תאילנד, ויטנאם, קמבודיה, לאוס ובורמה לא לפי הסדר).

לבחור אחד מהמסלולים (ממליץ על הודו תחילה) ולקוות שבהזדמנות אחרת תעשו את השני.

הרעיון שלך הוא בבחינת תפסת מרובה לא תפסת.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון