לינה במחיר סביר באיזור בוסטון -- יש דבר כזה?
-
היי כולם. שוב אני בתפקיד השואל [יש לי הרגשה שזה הולך לקרות לא מעט בקרוב
].בעוד חודש וקצת יש לי כנס בוולטהאם, מסצ’וסטס. אני רוצה להגיע יום אחד לפני פתיחת הכנס, כדי להשתתף בסדנת מחקר שמאוד חשובה לי. בשביל זה אני צריך למצוא מקום לינה נגיש יחסית ללילה אחד במאה דולר או פחות [אני נטול רכב, כמובן]. הבעייה היא שמדובר ביום שבת, ומחירי הלינה שמצאתי עד כה הם אסטרונומיים, גם מחוץ לבוסטון עצמה. הדברים היחידים שמצאתי בטווח המחירים הזה הם מיטות משותפות באכסניות נוער [נדמה לי שעברתי את הגיל], חדרים ב-Airbnb [הייתי מעדיף להימנע בשלב זה, כי אני ממש זקוק למעט פרטיות ללילה הספציפי הזה, לפני שמתחיל כל הבלגן של הכנס], וכל מיני הצעות מסתוריות באתרים כמו Hotwire, שעל פניו נראות אחלה אבל אין לי דרך לדעת אם מדובר במקומות נגישים לתחבורה ציבורית. אחרי הכנס אני אשמח לקחת עוד יום או יומיים להסתובב קצת בבוסטון, שמאוד חיבבתי כשטיילתי באיזור לפני כמה שנים, אז גם בהזדמנות זו אזדקק למקום לינה שלא אצטרך למכור עבורו כלייה. למישהו מחכמי הפורום יש המלצות, אזהרות או רעיונות אחרים? תודה!

-
ב8-9 ליוני יש את הGraduation בMIT. אני לא יודעת מתי התאריכים של הרווארד.
יש אלפי בוגרים ולכל אחד מהם יש הורים ובני משפחה שמגיעים לטקס. זה מטריף את המחירים בכל אפיקי הלינה.
בהצלחה!
דבורה
-
-
תודה רבהבקיצור – זה הזמן להיכנס לפאניקה.

תודה רבה על התשובות, דבורה ו-וווקה!
-
לא יודעת איפה חיפשת – למקרה שלא היית כאן:
http://bostononbudget.com/where-to-stay-in-boston-on-a-budge t/
כדאי גם להכנס לאתרי מלונות (לא רק דרך בוקינג, טריפ אדוויזר ודומיהם) – ולשלוח להם מייל. לפעמים יכול לעזור להיות ב-waiting list
בהצלחה!
-
תודהאתר מעניין, עם כמה רעיונות. תודה רבה.
-
Maldenהי,
הזמנתי דרך בוקינג ב Albina house ב 80 דולר ללילה…
זה בMalden, עיירה קצת צפונית לבוסטון, מחוברת עם T למרכז בוסטון.
יש חדר אחד עם שירותים צמודים ועוד 2-3 חדרים עם שירותים משותפים.
קיבלה דירוג מאד גבוה מאורחים, המון תשבחות.
מאחר ונוסעת רק ביוני לא יכולה לתת את דעתי, אבל המחיר בהחלט תחרותי לאזור.
-
תודהלצערי, כבר אין זמינות בתאריכים שלי. אבל טוב לדעת על קיומו של המקום [אני מניח שעוד יזדמן לי להגיע לאיזור], ואני אשמח אם תספרי איך היה כשתחזרי. תודה!

-
בהתחלה לקחתי אצלה לילה אחד. אחר כך החלטתי להרחיב ל3 לילות במקום לעבור למלון בתוך בוסטון במחיר פי 4.
לפי בוקינג כבר לא היה מקום. אז שלחתי לה מייל והפלא ופלא, היה מקום.
לכן מציעה שתפנה אליה במייל או בטלפון ותשאל, אם עוד לא עשית את זה.
-
רעיון מענייןאנסה, אולי ייצא מזה משהו טוב.
תודה!