לה מאמצע ספטמבר- אפשרי?..
-
אהלן,
הטיול השלישי להודו.
מתכנן לטוס הלוך חזור ללה [מדלהי].
האם עדיין ניתן לטייל בלה והאזור מאמצע ספטמבר ועד סוף ספטמבר? מבחינת גשמים, טמפרטורות ושלג [עקב ניסיון לתאם תאריכים בין קורס מדיטציה ללה אני לא אוכל להגיע לפני אמצע ספטמבר ללה]
אופי הטיול- על אופנוע בלבד [ליסוע לדרך ליקיר, עמק נוברה וכו’]. יש לי רישיון על אופנוע וטיילתי בהודו עם אופנוע.
תודה לעוזרים,אמיר

-
ושכחתי לשאול-
מה לגבי אזור רג’סטן במהלך חודש ספטמבר- לא חם מידיי?..
גם שם מתכנן לטייל על אופנוע.
תודה

-
אהלן,
עד סוף ספטמבר אפשר לטייל בלאדאק בלי בעיה. מתקרר, אבל אפשרי. טרקים מסויימים, עלולים להיסגר.
מאמצע ספטמבר אפשר לטייל ברג'סטן. חם, אבל לא נורא.
טיול מהנה,
-
המון תודה

-
תאי,
עד כמה שאפשר לדעת.. אם אני אהיה סביבות אמצע ספטמבר בלה. לקראת סוף ספטמבר מעוניין להגיע עם אופנוע לעמק נוברה.
מבחינת קור, גשם ושלג, זה עדיין אפשרי? כלומר עדיין נעים וחמים כמו בתחילת ספטמבר? בדרך לנוברה עוברים באחד הכבישים הגבוהים בעולם..
תודה

-
אמיר
זה נשמע שאתה לא רוצה לקבל את התשובה שתאי נתן לך?
הוא כתב ״מתקרר אבל אפשרי״ ואתה שוב שואל אם זה ״חמים ונעים כמו תחילת ספטמבר״?.
חוץ מזה מזג אוויר הינו הפכפך ואין שנה אחת שדומה לאחרת. אפשר לדבר רק על ממוצעים ובטווחים וגם אלו משתנים
-
אני מנסה להבין ספציפית, מניסיון ממי שהיה שם אם בסוף ספטמבר הדרך לנוברה כבר עם שלג. ברור שכל שנה היא אחרת.
עד כמה שאני מבין הדרך לנוברה עוברת בנקודה הכי גבוהה. ולכן אני שואל על האזור הזה. אני מניח שכבישים אחרים יותר נגישים כי הם נמוכים יותר
תודה

-
לגבי המעבר לעמק נוברה, נכון, עוברים את מעבר קארדונג לה, שהוא המעבר המוטורי הגבוה בעולם (5602 מ'), אך מכיוון שהוא משמש את הצבא ההודי בכדי להגיע לגבולותיו, הוא נשאר פתוח, 365 יום בשנה, גם בשיא החורף (עברתי בו כמה פעמים באמצע ינואר).
עמק נוברה, נמוך מלה (3200 מ') ולכן אין שם בעיה של שלג...
-
המון תודה

-
איזה טרקים ממליץ בסוף ספטבמר בלה?