קוביות אריזה
-
איזה רעיון מעניין, פעם ראשונה שאני נתקלת. תודה!
-
תודה לכולם. אני מודה שלא חשבתי שיתפתח לשרשור די מעניין לטעמי.
יש לי שתי תובנות מהשרשור הזה:
האחת קונקרטית לגבי הקוביות – ככל הנראה זה גאג’ט בקטגורית nice to have. לא משהו שמשנה את החיים (או הטיול) אבל בהחלט יכול לעזור\
השני כללי – כמו שרואים פעם אחרי פעם – כל אחד הוא אחר. אופי הטיול, אופי האדם וכו’.
באופן אישי הזמנתי לעצמי כמה קוביות בכמה גדלים מסין (איביי) – השקעתי 80 ש”ח
. יקח זמן עד שיגיע. כשנארוז לטיול נחליט כמה זה טוב ונוח, ואיזה גדלים מתאימים לנו יותר. אם נחליט שזה טוב – אזמין עוד כך שיחכו לי במלון הראשון. אולי זה לא ישמש לטיסה, אבל כן לטיול. אם לא – הלכו 80 ש"ח.אגב, בעניין דומה, במהלך החיפוש באיביי נתקלתי בהרבה תיקים/אריזות לציוד אלקטרוני. פאוצ’ים עם תאיפ פנימיים ועוד, וכרגיל במחיר של 5-30 ש"ח. אז למשל אפשר לקנות תיק כזה לכל ילד (בצבעים שונים כמובן) לטלפון + אוזניות + כבלים + סלולה רזרבית - שיהיה להם לטיסה או לכל מקום אחר (לפי צבעים קל לשלוף לכל ילד את הערכה שלו). או תיק לציוד של ההורים (מטענים, כבלים וכדומה) ועוד. שוב שום דבר לא קריטי אבל נחמד.
-
אנשיםטובים, “אם לא – הלכו 80 ש"ח.”
נו הגזמת.
הזמן שהשקעת + 80 שח, זה בדיוק ההפרש בין מלון בברוקלין למלון במנהטן+האוטובוס לג’רסי גרדנס

-
אהבתי את הרעיון.
האם מישהו יכול לעזור עם קישור לקופסאות בודדות ? שלא באות בסטים ?
למשל , אם אני רוצה 4 גדולות , ובצבעים שונים .
תודה
עדי
-
חחח גם תיקיות קטנות לתיק העליה למטוס יש לנו.
לכל אחת מהבנות יש תיק אישי קטן למטען, אוזניות, שפתון נגד יובש, תרופות אישיות (שיהיה קל לשלוף), מסטיקים, טישו וכדומה. אנחנו משתמשים בתיקים שיצא לי ללקט מנסיעות מזדמנות בביזנס, אבל כל תיק איפור קטן יכול לעבוד.
מאד נוח לזרוק לתיק גב / טרולי ולשים בכיס המושב בזמן הטיסה לגישה מהירה.
-
תודה רבה שירלי!
-
גם אני לא מזמן ראיתי את קוביות האריזה האלו בחנות של למטייל.
קניתי שתיים לניסיון עבור פריטים קטנים דוגמת תחתונים, חזיות וגרביים.
מניסיון – את אלו אני תמיד מחפשת בתוך המזוודה……….
אנחנו זוג בוגר, אז לנו זה צריך להספיק.
-
אשתי קנתה כאלה קוביות לפני יותר משנתיים ומאז חיינו המזוודתיים הרבה
יותר קלים. יש לנו בכמה גדלים בהתאם לאיכלוס (גרביים,לבנים,חולצות,מכנסיים...)
וזה הרבה יותר מסודר ולא מתבלגן. נכון שהיתרון הגדול זה אם עוברים בתכיפות
ממקום למקום כמונו אבל יש לזה גם יתרון כשמגיעים רק למקום אחד לכמה ימים גם אם פרקת את המזוודות כי מה אכפת לך שכול נושא נמצא בקובייה אחרת גם בארון בלי צורך לפרוס את זה ועם יכולת בסיום השהות פשוט לקחת את הקובייה עם מה שנשאר ישר לתיק???
בקיצור המלצה חמה לטובת הקוביות. אגב את המלוכלכים אנחנו מכניסים
לשקית אחת כי פה לא משנה הסדר.
-
המחיר מצדיק ניסיון, לא?.…
אנחנו נוסעים כך לכל מקום – גם בארץ. הקוביות מסתדרות היטב במזוודה, הבגדים שומרים על צורה ומבט על מספיק על מנת לשלוף קוביה בצבע מסויים.
כל בגדי הילדים נכנסים לקוביות
גופיות, חולצות קצרות ואמצעי חימום למינהם – גם שלנו.
מעולם לא פרקתי לארונות כך שקשה לי להתייחס לחוויה....
-
הכי נח. מפרידה בין הקובויות השונות, שולפת לפי הצורך. יש גם מאד פשוטות ופחות “מובנות” במקסטוק, בגדלים שונים ובמחירים שווים לכל כיס. במקום לחפש… מוצאת הכל ומהר. פשוט נוח.
-
היי..שירלי...קוביות כאלה אבל קצת שונות לא תאמיני קנינו לפני 9 שנים ב- 99 סנט..מאחר ואני חייבת (חחח) לחלק המון מתנות בוגאס (נכדים )..לכל אחד אני אורזת בניפרד...במיזוודות..ואז החלוקה ביום ההגעה קלה מהרגיל…
לקראת האריזה בחזרה ארצה….עם כל הקניות שעושים..אני מכבסת הכל ואורזת לי בניפרד..ולבעלי בניפרד...מגיעה הביתה תשושה וג’ט לק...ולמי יש חשק עכשיו לכבס..אז בשלוף הכל נקי..ארוז...וישר לארונות...תודה על כל הטוב הזה שאת משתפת..
-
לא ידעתי על הקוביות, הפעם די מחליפים מקומות לינה, חשבתי שכדאי לנסות, הרגע סידרתי מזוודות, שתי קטנות ללאו קוסט, מילה אחד:מצויין!!
הכל מסודר, רואים מיד בעיניים כל דבר, הרבה יותר קל לסדר קוביות מאשר מזוודה שלמה, מאוד מרוצה, ותודה על הטיפ
-
אנחנו נעזרנו בזה רבות. באנו עם שלוש קוביות, כל אחת מכילה סט בגדים מלא לכולנו ליום אחד. אחת לשלושה ימים סידרנו 3 סטים ואז ביומיים שאחרי השארנו את מזוודות הבגדים באוטו, ולמעשה עלינו לחדר עם מזוודה אחת וטרולי אחד בלבד שהכילו את סט הבגדים, בגדי לילה, כלי רחצה למיניהם.. בדיעבד הייתי לוקח 6 שהיה מסתדר לחלוטין עם מחזורי הכביסה שהיו גם כך של 6 ימים
-
איזה כיף שאנשים מוצאים את זה נוח

חבל שאין לי אחוזים...