3 כרטיסי טיסה בתחילת יולי
-
3 כרטיסי טיסה + צימר במיקום טוב שנותן את הכרטיס האדום בין ה 8/7 ל 18/7 שעות טיסה נוחות, במחיר מוזל.
עדיפות למבוגר/ת + 2 ילדים בגילאי 10 -14
פרטים נוספים רק בפרטי -
יהיה חכם לערוך שוב את ההודעה ולפחות לציין על איזו מדינה מדובר... -
"הכרטיס האדום"מן הסתם , הכוונה ליער השחור…
-
צודק… תקלה שלי
אני אנסה לערוך מחדש את תוכן ההודעה
-
זה יודע מי שטייל ביער השחור כבר…ואם אמכור כרטיס טיסה כולל טי-מאני או אויסטר? רוב האנשים שלא היו בשתי המדינות הרלוונטיות לא יידעו על מה מדובר, ופשוט יסגרו את ההודעה וימשיכו הלאה.
-
לגמרי צודק.
ובכל זאת..מדובר ב... "שביל החומוס".…
מה זה טי מאני ?
אשמח ללמוד
-
זוהי הודעת מכירה, מן הסתם צריך להיות כתוב בה מה מוכרים. “שביל החומוס” הוא אולי לכם, אבל אני מעולם לא הייתי ביער השחור ומעולם לא שמעתי על הכרטיס הנ”ל, ובאופן כללי לא יוצא לי להגיע לשבילי חומוס כאלו ואחרים. זה יותר משהו למשפחות שנוסעות בכיוון הזה, לא ידע כללי.טי-מאני הוא כמו אויסטר, רק במדינה רחוקה בהרבה מנסיעותיו של המטייל הישראלי הממוצע, לפחות לפי שעה (הטפטוף בכל זאת מתגבר). קוריאה.
-
קצת חוש הומור.…
ואני דווקא אוהבת חומוס..וגם אהבתי את היער השחור..
היינו שם דווקא לא כטיול משפחות ושילבנו עם העיירות לאורך הריין והמוזל.
תודה על ההסבר על קוריאה.
אולי נגיע פעם ...אז למדתי.
דווקא מתחיל להתפתח כיעד ... ויש טיסות ישירות לסיאול.
-
יש טיסות ישירות כבר כמה וכמה שנים, אבל רוב הישראלים משתמשים בהן להגעה מהירה לאוסטרליה או לניו זילנד, כמו גם ליעדים אחרים. רובם לא עוצרים בקוריאה, או מקסימום לנים שם יומיים-ארבעה.אין לי שום דבר נגד היער השחור, אבל אין לי חיבה למסלולים עמוסים מדי או ל”מסלולי חומוס" נוסח מה שיש בדרום אמריקה (כשחלק גדול מהתרמילאים הישראלים ישנים באותו מקום, הולכים בדיוק לאותם שניים ורבע אתרים או מסלולים רגליים, ועסוקים בלדבר עברית ועל הצבא במקום לנסות להתיידד גם עם מטיילים אחרים ולגלות דברים לבד). במקומות תיירותיים תמיד אשתדל למצוא דרך משלי ודברים מעניינים לראות מחוץ למסלול הרגיל. זה יותר כיף עבורי.